Firma julefrokost det dårligste sted nogle sinde .. lokalet var koldt , maden kold og tør . Risalamande var flødeskum og de laver ikke kaffe .. sodavands maskinen var fejl indstillet så drinks smag... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Min ven blev spyttet på og blev slået i maven med albuer, hvorefter han blev selvfølgelig blev sur. Det hele er grundet at han dansede med en pige. Vqgten reagerede ved at smide min ven ud, selvom... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Har under VM set 10 kampe på…
Har under VM set 10 kampe på Grisen,alle var glade,god stemning. Shorts og T-shirts, virkelig varmt.
Kommer så idag med samme t-shirt og shorts..
Pludselig er mine shorts helt forkerte, så jeg kan ikke komme ind. Mens jeg så ser 200 mennesker gå ind i alle slags shorts, mens jeg står helt uforstående.
Wauw.. Kæmpe-dårlig stil..!!!
Dårlig og ubehøvlet service
Dårlig og ubehøvlet service, man blive mødt af i indgangen et sted der forskelsbehandler ud fra påklædning selvom at den iførte påklædning aldrig har været et problem på stedet før. Sætter aldrig mine ben der igen.
Dårlig service
Aldrig har jeg oplevet så dårlig og uhøflig service som vi fik i garderoben både da vi kom og gik - virkelig stemningsdræbende oplevelse
Champions League finale arrangement under al kritik.
Vi havde bestilt til 7 personer med buffet og fri bar. Da vi ankom, 15 min efter åbning blev vi placeret ved 3 forskellige borde. Der var ikke mere kød tilbage i buffeten. Der kom en smule mere kød en time senere. 15 min inde i kampen køb de tør for vin.
Under al kritik når man arrangerer sådan en aften.
De fik stuvet os sammen ved 2 små borde og gav en flaske sprut som kompensation.
Ikke godt nok i mine øjne... Og meget mangler på aktion før vi virkelig fortalte arrangøren om vores oplevelse.
Ikke et sted jeg vil anbefale til grupper eller andre der godt kan lide mad...
La experiencia Trustpilot