Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Psykologisk rådgivning og terapi ved autoriseret psykolog. Stedet for dig, der ønsker professionel og effektiv terapi. Klinik i Lyngby og på Frederiksberg.
Información de contacto
Dinamarca
- denkroelledehjerne.dk
La gente también ha visto
Fagligt super kompetente og menneskeligt fantastiske
Fagligt super kompetente og menneskeligt fantastiske og har gjort en kæmpe forskel for os.
WISC-V Kognitiv Test
Vi har haft et forløb med vores søn hos Psykolog Freja Opsahl og er yderst tilfredse med den professionelle hjælp, vi har modtaget. Freja arbejder meget grundigt og leverer klar og forståelig feedback på resultaterne fra WISC-V-testen. Hun har et stærkt fokus på, at barnet føler sig veltilpas, og skaber gode rammer, der hjælper barnet med at opretholde fokus. Vores dreng gik derfra med et smil på læben og var yderst glad resten af dagen.
Dygtig og professionel psykolog
Super professionel og kompetent psykolog. Jeg havde en meget god oplevelse med mit forløb. Stor anbefaling herfra!
Ingen effekt
Jeg har nu håb for at få et liv jeg har lyst til at leve.
Jeg kan virkelig anbefale Christoffer Kølgaard fra Den Krøllede Hjerne.
Jeg søgte hjælp hos ham, fordi jeg havde fået en elendig udredning i psykiatrien, hvor jeg slet ikke blev taget seriøst og fik trukket alt muligt ned over hovedet.
Christoffer lyttede til mig, tog mig alvorlig, lod mig tale færdig og dømte mig ikke. Jeg fik en ny diagnose jeg virkelig kan se mig selv i, og den kan forhåbentligt give mig den hjælp jeg skal bruge. Det giver mig håb om at jeg kan få et liv jeg har lyst til at leve.
Skal man udredes for personlighedsforstyrrelse i det private, så kontakt den Den Krøllede Hjerne.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.