denksport.com Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het puzzelboekje snel bezorgd gekregen. Hoe ik het puzzelboekje uitpakte viel er tegen. Er zaten al diverse ezelsoren aan en gevouwen pagina's. Dat vind ik erg vervelend. Het doosje waar deze in was v... Ver más

La empresa ha respondido

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Editor

Sobre denksport.com

Escrito por la empresa

Sinds 1930 is Denksport dé puzzelmaker van Nederland en België. Of het nu gaat om een sudoku, woordzoeker, kruiswoordraadsel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op elk niveau. Ons gevarieerd puzzelaanbod is niet alleen ontspannend, maar ook nog eens goed voor het brein. Iedereen kan puzzelen met Denksport!

Daarnaast heeft Denksport een breed aanbod van hardcover puzzelboeken in interessante thema's als kunst, sport, muziek en kaarten. Vaak in samenwerking met partners als Het Rijksmuseum, De Top 2000, De Grote Bosatlas of De Zeven Zussen.

Denksport.com is onderdeel van de Keesing Media Group en geeft ook andere merken uit als: Sanders, Tien voor Taal, Jan Meulendijks, Win! en Puzzel & Win.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

951 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 94% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

579 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super service van Denksport

Had voor de bewoners van een verzorgingstehuis waar ik vrijwilliger ben een grote letter woordzoeker besteld en tot mijn verbazing kreeg ik de grote letter kruiswoord binnen. Even een telefoontje en ze hebbenmij de juiste toesturen en mocht het verkeerd verzonden puzzelboekje gewoon houden! Super service

30 de junio de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Aardig maar minder leuk dan de Win specials

We puzzelen graag in de Win special maar die kan ik in België niet meer kopen: bij een abonnement werd deze herhaaldelijk gestolen voor levering. De andere boekjes zijn veel minder geschikt voor ons gezin. Er is wel iets dat voor een Belgisch alternatief moet doorgaan maar helaas deze veel minder aangenaam en voor een mix van Nederlanders en Belgen in het gezin veel minder geschikt.

28 de junio de 2026

Respuesta de denksport.com

Beste puzzelaar, bedankt voor je eerlijke feedback.

Wat jammer om te horen dat de Puzzel & Win! Special in België niet meer goed verkrijgbaar is en dat je abonnement destijds door diefstal bij de bezorging geen succes was. Dat begrijpen we heel goed.

We nemen je opmerkingen over het Belgische alternatief mee. Het is waardevolle feedback, zeker omdat we graag puzzels aanbieden waar zowel Nederlandse als Belgische puzzelaars plezier aan beleven.

Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer verrassen met een uitgave die beter aansluit bij jullie gezin. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Leuke aanbiedingen

Leuke aanbiedingen want puzzelboekjes zijn ontzettend duur als je ze los moet kopen in de winkel

30 de abril de 2026

Respuesta de denksport.com

Dank voor je reactie. Dit geeft goed weer waarom inschrijven voor de nieuwsbrief zo handig is. Dan ben je altijd op de hoogte van nieuwe aanbiedingen.

Gewoon top!!!!

Groot formaat kruiswoord boekje , en iedere maand een nieuwe editie.
Goed op de hoogte gehouden over de bestelling.

20 de junio de 2026

Top review! 😄

Sudoku

De moeilijkheidsgraad klopt!!!

25 de junio de 2026

Respuesta de denksport.com

Uiteraard en zeker bij Sudoku is er veel keuze. Het gaat van 1-2* naar zelfs 14-15*. Dank voor je bericht.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gewoon leuk tijdverdrijf

Gewoon leuk tijdverdrijf. Af en toe wat vergezocht qua puzzelwoorden maar toch leuk.

24 de junio de 2026

Respuesta de denksport.com

Bedankt! Als u af en toe denkt: "Wie verzint dit?", dan weten we dat onze puzzelmakers hun werk hebben gedaan. 😜

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn puzzelen en had gratis boekje…

Fijn puzzelen en had gratis boekje gehad. Leuke nieuwe uitdaging

23 de junio de 2026

Respuesta de denksport.com

Wat leuk! We dachten: één uitdaging is leuk, twee uitdagingen zijn nóg leuker. Veel puzzelplezier!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snel thuis gestuurd en sport puzzelboek…

Snel thuis gestuurd en sport puzzelboek nagestuurd. Waren ze vergeten.

23 de junio de 2026

Respuesta de denksport.com

Bedankt! Gelukkig hebben we het ontbrekende boekje alsnog over de finish gekregen. Veel plezier ermee! 🏁

Top geregeld

Er ging wat mis en het is direct en netjes opgelost

22 de junio de 2026

Respuesta de denksport.com

Bedankt voor uw review! Gelukkig was dit een puzzel die we snel konden oplossen.

Super fijne boekjes

Super fijne boekjes. Ze zijn stevig en ze schrijven lekker. Ze waren snel bezorgd. Het bestellen was makkelijk en er was voldoende variatie!

22 de junio de 2026

Respuesta de denksport.com

Bedankt voor de 5 sterren en de mooie review😊 En natuurlijk: heel veel puzzelplezier.

Heel tevreden

Snelle levering, goede prijs. Helemaal naar mijn zin.

6 de julio de 2026

Wat wil je nog meer? Bedankt voor de 5 sterren 😊

Leuk verjaarscadeau

Leuk verjaarscadeau. Tot mijn verrassing kreeg ik op mijn verjaardag korting op een nieuw puzzelboek van Denksport. Meteen maar overgestapt van de 4 naar de 5-sterren doorloper. Kreeg daar zelfs nog een compliment over. Voelde me echt jarig!

3 de mayo de 2026

Nog een keertje... super-sonisch-mega-gefeliciteerd!! 🥳🎉🎈 HOERAAAAAA! 🎂🎁

Leuke puzzelboekjes

Leuke puzzelboekjes, makkelijk besteld en volgens afspraak geleverd.

19 de junio de 2026

Wat wil een mens nog meer? Dankjewel voor de 5 sterren 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tis een bezigheidstherapie voor leeftijdgenoten

Omdat het een bezigheidstherapie is en op mijn leeftijd goed om mijn hersenen te gebruiken,aan te raden voor velen

30 de abril de 2026

Je hebt helemaal gelijk!

Studies laten zien dat puzzelen het werkgeheugen, logisch denken en probleemoplossend vermogen kan verbeteren, en zelfs de cognitieve flexibiliteit ondersteunt.

Voor meer informatie kun je deze link bekijken: https://www.hersenstichting.nl/artikelen/is-puzzelen-goed-voor-je-hersenen/

8 consejos para escribir buenas reseñas.