denksport.com Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het puzzelboekje snel bezorgd gekregen. Hoe ik het puzzelboekje uitpakte viel er tegen. Er zaten al diverse ezelsoren aan en gevouwen pagina's. Dat vind ik erg vervelend. Het doosje waar deze in was v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had voor de bewoners van een verzorgingstehuis waar ik vrijwilliger ben een grote letter woordzoeker besteld en tot mijn verbazing kreeg ik de grote letter kruiswoord binnen. Even een telefoontje en z... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

We puzzelen graag in de Win special maar die kan ik in België niet meer kopen: bij een abonnement werd deze herhaaldelijk gestolen voor levering. De andere boekjes zijn veel minder geschikt voor ons g... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuk verjaarscadeau. Tot mijn verrassing kreeg ik op mijn verjaardag korting op een nieuw puzzelboek van Denksport. Meteen maar overgestapt van de 4 naar de 5-sterren doorloper. Kreeg daar zelfs nog e... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Editor

Sobre denksport.com

Escrito por la empresa

Sinds 1930 is Denksport dé puzzelmaker van Nederland en België. Of het nu gaat om een sudoku, woordzoeker, kruiswoordraadsel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op elk niveau. Ons gevarieerd puzzelaanbod is niet alleen ontspannend, maar ook nog eens goed voor het brein. Iedereen kan puzzelen met Denksport!

Daarnaast heeft Denksport een breed aanbod van hardcover puzzelboeken in interessante thema's als kunst, sport, muziek en kaarten. Vaak in samenwerking met partners als Het Rijksmuseum, De Top 2000, De Grote Bosatlas of De Zeven Zussen.

Denksport.com is onderdeel van de Keesing Media Group en geeft ook andere merken uit als: Sanders, Tien voor Taal, Jan Meulendijks, Win! en Puzzel & Win.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

951 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 94% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

579 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een poos geleden heb ik het terug…

Een poos geleden heb ik het terug gestuurd en een nieuwe besteld met evt bijbetaling Maar tot op heden nog niets gehoord of ontvangen. Ik wacht af vrgr Dick knopert

29 de abril de 2026

Respuesta de denksport.com

Beste puzzelaar, wat vervelend om te horen. Zou je ons kunnen laten weten om welk adres en welke puzzel het gaat? Ons e-mailadres is: klantenservice@denksport.nl.

Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je ontvangt waarvoor je hebt betaald.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het is uitdagend en stimuleert daarom…

Het is uitdagend en stimuleert daarom ook om je middels inspanning steeds weer te ontspannen.
Ank 🍀

30 de marzo de 2026

Respuesta de denksport.com

Inspannen om te ontspannen… een mooie samenvatting van het effect van puzzelen op de mens 😊 Dankjewel voor de 4 sterren.

2 boekjes besteld

2 boekjes besteld, japans is goed, MAAR tectonic is WAARDELOOS.
Ook bezorgtijd bij jullie is belachelijk. Ik zal nooit meer bij jullie een puzzelboekje bestellen.

1 de mayo de 2026

Respuesta de denksport.com

Oei, ok… en dan nog steeds 3 sterren? Dan ben je blijkbaar wel heel tevreden over de Japans.

Dat gezegd hebbende: als je ons laat weten wat je zo waardeloos vindt aan de Tectonic, kunnen wij je misschien verder helpen. Je kunt je feedback mailen naar klantenservice@denksport.nl.

Wat betreft de levertijd: onze puzzels worden niet alleen in Nederland verkocht, maar door heel Europa. Om logistieke redenen zit ons verzendhuis daarom in Midden-Europa. Hierdoor kan het soms iets langer duren voordat je je puzzel ontvangt, maar zo kunnen we deze wél zonder verzendkosten versturen.

Veel verschillende puzzelboeken.

Veel verschillende puzzelboeken.
Word snel geleverd en ik ben fan van 10 voor taal Filippine zo ook de vakantieboek Filippine 10 voor taal

26 de abril de 2026

Respuesta de denksport.com

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent 😊 Nog een fijne dag en heel veel puzzelplezier.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele leuke verrassende uitgave waar…

Hele leuke verrassende uitgave waar veel variatie in zat zodat het nooit saai werd. Top!

9 de enero de 2026

Respuesta de denksport.com

Dankjewel voor de 5 sterren. Ik zal je compliment doorgeven aan de puzzelmakers 😊

Abonnement is keurig

Abonnement is keurig, aantrekkelijk, stopt netjes vanzelf.
Puzzelboekjes zijn top, goede kwaliteit, veel variatie.

7 de marzo de 2026

Dank je wel!
Fijn dat alles soepel loopt — zelfs het abonnement weet wanneer het moet stoppen 😄

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Je kan gewoon 1 boekje bestellen en…

Je kan gewoon 1 boekje bestellen en wordt zonder verzendkosten thuis afgeleverd

30 de abril de 2026

Respuesta de denksport.com

Precies, zo makkelijk is het!

Er wordt (terecht) wel eens gewezen op onze levertijden die langer dan gemiddeld zijn, maar dat is exact de reden waarom we geen verzendkosten in rekening brengen en het betaalbaar blijft. Fijn dat het gewaardeerd wordt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De variatie van de puzzelboekjes en ik…

De variatie van de puzzelboekjes en ik ben ontzettend blij met het nieuwe puzzelboek vol met speciale sudoku's.. zoals de samurai (mijn favoriet) en de marathon.

30 de abril de 2026

Respuesta de denksport.com

Wat leuk om te horen, dank je wel!
De Samurai én marathon als favoriet — je gaat duidelijk geen uitdaging uit de weg 😊

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Laat aub plaatsnamen in de puzzels…

Laat aub plaatsnamen in de puzzels achterwege; heeft niets te maken met kennis, alleen met "ben ik er ooit geweest".
Vreselijk!!

27 de abril de 2026

Respuesta de denksport.com

Dank voor je feedback. We snappen je punt — niet iedereen heeft de hele wereld al afgevinkt.
Aan de andere kant: Wij kennen ook allerlei plaatsen waar we nog nooit geweest zijn 😉

Niet ontvangen artikel

Edit:
Na de reactie van Denksport binnen 4 dagen het boekje mogen ontvangen.
Ik denk dat bij het invullen van het formulier op de site wat mis is gegaan.

Boekje besteld maar na een maand nog niet binnen gekregen.
Ik krijg ook geen antwoord op een mailtje die ik heb verstuurd.

28 de abril de 2026

Vervelend!
Ik kan in onze mailbox geen bericht van je vinden, dat verklaart waarom je geen reactie van ons hebt ontvangen.
Je bestelde boekje had er natuurlijk al lang moeten zijn. Ik heb er direct 1 uit het magazijn gehaald en die gaat vandaag nog mee met PostNL en dan hoop ik dat je alsnog snel kunt puzzelen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb nog niets ontvangen.

Ik heb nog niets ontvangen.

26 de abril de 2026

Respuesta de denksport.com

Dat is niet best, maar ik zie dat we vanochtend op je bericht gereageerd hebben en dat er een nazending voor je aangemaakt is.
Geen zorgen dus, er wordt een nieuw boekje opgestuurd 😊

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding. Bezorgen duurt wat langer en is gratis. Ik zou het fijn vinden als er wel de mogelijkheid was tot snellere levering tegen extra kosten. Dit is nu alleen voor abonnees.

16 de enero de 2026

Respuesta de denksport.com

Beste puzzelaar, bedankt voor de 5 sterren😊 Ik zal je feedback doorgeven aan de betreffende afdeling. Nog een fijne dag en veel puzzelplezier

Goede service, dagelijkse rustmomenten

Goede service, aantrekkelijke korting, puzzles zorgen al jaren voor Anton's rustmomenten.

25 de abril de 2026

Respuesta de denksport.com

Nou… dat klinkt geweldig 😊 Nog een fijne dag en veel puzzelplezier.

Wel goed

Wel goed, alleen wat meer variatie zou welkom zijn en die klinkerloos en ongenummerd hoeft voor mij niet

26 de febrero de 2026

Respuesta de denksport.com

Beste puzzelaar, bedankt voor de 4 sterren😊 Ik zal je feedback doorgeven aan de betreffende afdeling. Nog een fijne dag en veel puzzelplezier.

8 consejos para escribir buenas reseñas.