Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde lejet nogen meget fine farvede glas til vores bryllup i weekenden. 🌸 De pyntede virkelig det fine bord. Stor anbefaling af denne fine virksomhed. Det var nemt at hente et tilbud samt afhe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ikke en finger at sætte på oplevelsen. Vi lejede duge, servietter og vaser til vores bryllup. Derudover havde vi også Camilla ude dagen inden og dække bordende. Både priserne, inventaren og ydelsen v... Ver más

La empresa ha respondido

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde bestilt en pakke, med fire varer fra hjemmesiden. Dog var en af varerne den forkerte størrelse, hvilket var lidt ærgerligt, men da jeg skrev ind om problemet blev det håndteret superhurtigt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de baratijas
  2. Tienda de globos
  3. Servicio de alquiler de equipos para fiestas
  4. Servicio de bodas

Escrito por la empresa

Hos Den Perfekte Fest kan du købe lækre festartikler og alt til din fest og samtidig tilbyder vi at deltage i planlægningen med vores personlige service og kombineret med vores unikke festartikler kan alt dette danne rammerne om din perfekte fest. Bliver din fest som den du drømte om, er vores mission fuldført. Vi har beliggenhed i Gilleleje, hvor vi har vores webshop, udlejning og fysiske butik. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig elendig oplevelse hos dette…

Virkelig elendig oplevelse hos dette firma, lejede 5 instax kameraer til min datters konfirmation, 2 af dem virkede ikke. Firmaet var fuldstændig ligeglade..vil ikke anbefale dette firma.

27 de abril de 2024

Respuesta de Denperfektefest

Vi var og er bestemt ikke ligeglade og vi tjekkede som du ved, alle kameraer og satte film i og afprøvede hver enkelt, da vi modtog dem fra Jer af og de virkede. Som jeg har skrevet til dig, så må kameraerne være blevet åbnet efter at der er sat film i, så filmene er blevet ødelagt og derfor har vi ikke ville tilbagebetale for leje af to kameraer. Vi beklager meget Jeres kedelig oplevelse og har fuld forståelse for at det er rigtig kedeligt. Dbh Camilla

Super hurtig levering

Super hurtig levering, god pris! Ingen problemer overhovedet ❤️

30 de abril de 2024

100 tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner:-) Kh Camilla

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I har så mange ting at vælge imellem…

I har så mange ting at vælge imellem til den perfekte fest!. Og så er i bare super hurtige til at sende varerne så det er dejligt at man kan planlægge en fest med få dages varsel.

8 de abril de 2024

Respuesta de Denperfektefest

1000 tak og dejligt at det lykkedes:-)

Hurtig ekspedition…

Hurtig ekspedition og varerne var flot pakket ind og levede helt op til forventningerne.

25 de febrero de 2024

Respuesta de Denperfektefest

Dejligt og tak for ros og stjerner:-)
Dbh Camilla

God oplevelse

God oplevelse. Super hurtigt at ens ordre går igennem og hurtig levering. En perfekt oplevelse og bruger dem helt sikkert også en anden gang.

31 de enero de 2024

Respuesta de Denperfektefest

Det er vi super glade for - 1000 tak:-)
Dbh Camilla

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Modtog ikke alle min varer og de svarer ikke

Hurtig levering og fint pakket ind, men jeg havde bestilt 8 pakker med paptallerkener, men jeg modtog kun 7. Har forsøgt at få fat i dem igennem deres chatfunktion på hjemmesiden og fik at vide, at man ville modtage en mail, når de har svaret. Det er nu tre dage siden, men jeg har intet hørt fra dem.

*Redigeret
Jeg fik kontakt med dem via mail og der skulle eftersigende havde været et problem med chatfunktionen på hjemmesiden. Jeg har fået refunderet pengene fra pakken med tallerkener jeg manglede. Stjerner ændret fra 2 til 4 stjerner, da det hele blev løst nemt og professionelt efter jeg fik kontakt med dem :-)

6 de noviembre de 2023

Respuesta de Denperfektefest

Tusind tak fordi du redigerede din anmeldelse og godt at vi fandt ud af det hele og vi beklager fejlen. Kh Camilla

Effektiv og super service

Camilla er bare super sød, meget effektiv og gir’ god service. Nem kommunikation, styr på sagerne og hurtig levering. Har de skønneste hørduge, servietter, glas og service samt tilbehør. Lige prikken over i’et til vores sommerfest. Vi vender hel sikkert tilbage. De varmeste anbefalinger herfra

19 de agosto de 2023

Respuesta de Denperfektefest

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det var en kæmpe fornøjelse at hjælpe så søde mennesker:-)

Kan klart anbefales

Den bedste betjening, og fantastisk op pyntning til min 40 års fødselsdag. Alt pynt blev sat op og ordnet af søde Camilla.

21 de octubre de 2023

Respuesta de Denperfektefest

Tusind tak for den skønne anmeldelse, det var en fornøjelse at hjælpe:-)

Nemt, hurtigt og billigt

God pris på produktet, nemt at bestille og hurtig levering.

3 de octubre de 2023

Respuesta de Denperfektefest

Dejligt og tusind tak for stjernerne:-)

Endnu en god oplevelse

Endnu en god oplevelse - virkelig fornem service og hjælp. Køber helt sikkert her igen :)

2 de octubre de 2023

Respuesta de Denperfektefest

Dejligt at du var tilfreds og mange tak for stjernerne:-) Kh Camilla

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.