Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde lejet nogen meget fine farvede glas til vores bryllup i weekenden. 🌸 De pyntede virkelig det fine bord. Stor anbefaling af denne fine virksomhed. Det var nemt at hente et tilbud samt afhe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ikke en finger at sætte på oplevelsen. Vi lejede duge, servietter og vaser til vores bryllup. Derudover havde vi også Camilla ude dagen inden og dække bordende. Både priserne, inventaren og ydelsen v... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Camilla er bare super sød, meget effektiv og gir’ god service. Nem kommunikation, styr på sagerne og hurtig levering. Har de skønneste hørduge, servietter, glas og service samt tilbehør. Lige prikken... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde bestilt en pakke, med fire varer fra hjemmesiden. Dog var en af varerne den forkerte størrelse, hvilket var lidt ærgerligt, men da jeg skrev ind om problemet blev det håndteret superhurtigt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de baratijas
  2. Tienda de globos
  3. Servicio de alquiler de equipos para fiestas
  4. Servicio de bodas

Escrito por la empresa

Hos Den Perfekte Fest kan du købe lækre festartikler og alt til din fest og samtidig tilbyder vi at deltage i planlægningen med vores personlige service og kombineret med vores unikke festartikler kan alt dette danne rammerne om din perfekte fest. Bliver din fest som den du drømte om, er vores mission fuldført. Vi har beliggenhed i Gilleleje, hvor vi har vores webshop, udlejning og fysiske butik. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har oplevet så dårlig service og…

Jeg har oplevet så dårlig service og manglende respons på mine henvendelser! Jeg bestilte glas til mit bryllup som skal afholdes i august, men valgte at annullerer ordren da vi har valgt andet venue, og derfor ikke skal bruge glassene alligevel.

Jeg aftaler med Camilla, at jeg kan få refunderet halvdelen af beløbet retur da der var så længe til mit bryllup, men så stopper det også her. Jeg har efter 2 måneder stadig ikke modtaget beløbet, og Camilla svare ikke på mine henvendelser, hvilket er virkelig dårlig service! Jeg vil personligt aldrig handle her igen, og vil på ingen måder anbefale det til nogen.

23 de febrero de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de Denperfektefest

Beklager manglende svar! Du havde vist fået dine penge da du skrev her og desværre tog det for lang tid, det er ikke altid nemt at nå det hele i et lille enmandsfirma, men det skal naturligvis være i orden. Omvendt syntes jeg egentlig at servicen i, at du fik refunderet er rimelig god, da det reelt står i fremsendte lejebetingelser at der ikke refunderes. Dbh Camilla

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi bestilte en dug

Vi bestilte en dug. Og vi fik en dug. Hvad kan man ellers forlange.

25 de marzo de 2023

Respuesta de Denperfektefest

Tusind tak for at du tog dig tid til at anmelde os:-) Dbh Camilla

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simpelthen den bedste service og…

Simpelthen den bedste service og oplevelse! Vi fandt ud af med halvanden uges varsel, at vi selv skulle stå for menukort til vores bryllup, og så opstod der panik. Vi forsøgte med at bestille hos Den perfekte fest, og de sørgede for, at vi fik de smukkeste menukort til tiden. Vi er utrolig taknemmelige!

9 de marzo de 2023
Opinión espontánea

Tusind tak og dejligt at det lykkedes:-) Kh Camilla

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har absolut ingen betænkeligheder…

Jeg har absolut ingen betænkeligheder ved at anbefale dette firma til andre. Det er en handel du føler dig tryg i, god og lynhurtig kommunikation mellem køber og sælger. Varerne lever fuldstændig op til både beskrivelse og forventninger og heller ikke levering er der en finger at sætte på. Absolut alle 5 stjerner værd!

28 de febrero de 2023

Tusind tak for roserne:-) Dbh Camilla

super god service

super god service, fik mine varer hurtigt og det lever fyldt op til det vi havde forventet og set på hjemmesiden - god side og dejlig overskuelig

31 de enero de 2023

Respuesta de Denperfektefest

Tusind tak og dejligt at du finder hjemmesiden overskuelig:-)

Alt er godt.

Fine ting, fornuftige priser og hurtig levering. Som altid en fabelagtig service!

15 de febrero de 2023

Respuesta de Denperfektefest

Tusind tak for din dejlige anmeldelse:-)

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg betalte for levering til firmaet

Jeg betalte for levering til firmaet, men måtte selv hente pakken.

15 de enero de 2023

Respuesta de Denperfektefest

Som jeg skrev så beklager jeg det mange gange, det er en fejl i vores system som vi efterfølgende for vores korrespondance har fundet ud af, kommer efter en opdatering mellem vores webshop og fragtfirmaet desværre. Fragten er refunderet til dig. Dbh Camilla

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin lyskæde med guld dimser

Fin lyskæde med guld dimser, som ikke helt ligner blade, men den er sød i en jule dekoration. Behageligt varmt lys. Kan sagtens bruges til borddækning. Lever ikke helt op til illustration, derfor kun 4 stjerner. Fin service og hurtig levering. Kan varmt anbefales 👍⭐⭐⭐⭐

27 de noviembre de 2022

Respuesta de Denperfektefest

Tak for anmeldelsen og kedeligt at du ikke syntes at produktet levede op til illustrationen, men dejligt at du kan bruge den alligevel:-) Dbh Camilla

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.