Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde lejet nogen meget fine farvede glas til vores bryllup i weekenden. 🌸 De pyntede virkelig det fine bord. Stor anbefaling af denne fine virksomhed. Det var nemt at hente et tilbud samt afhe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ikke en finger at sætte på oplevelsen. Vi lejede duge, servietter og vaser til vores bryllup. Derudover havde vi også Camilla ude dagen inden og dække bordende. Både priserne, inventaren og ydelsen v... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Camilla er bare super sød, meget effektiv og gir’ god service. Nem kommunikation, styr på sagerne og hurtig levering. Har de skønneste hørduge, servietter, glas og service samt tilbehør. Lige prikken... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde bestilt en pakke, med fire varer fra hjemmesiden. Dog var en af varerne den forkerte størrelse, hvilket var lidt ærgerligt, men da jeg skrev ind om problemet blev det håndteret superhurtigt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de baratijas
  2. Tienda de globos
  3. Servicio de alquiler de equipos para fiestas
  4. Servicio de bodas

Escrito por la empresa

Hos Den Perfekte Fest kan du købe lækre festartikler og alt til din fest og samtidig tilbyder vi at deltage i planlægningen med vores personlige service og kombineret med vores unikke festartikler kan alt dette danne rammerne om din perfekte fest. Bliver din fest som den du drømte om, er vores mission fuldført. Vi har beliggenhed i Gilleleje, hvor vi har vores webshop, udlejning og fysiske butik. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

super tilfredshed over hele linjen

Jeg er ovenud tilfreds med de varer som jeg har modtaget og kan varmt anbefale, at man henvender sig til firmaet, når man har behov for duge og pynt med mere.
Et lidt større udvalg i bordmåtter, dækkeservietter med mere kunne ønskes, men alt er i den skønneste orden..

13 de mayo de 2022

Respuesta de Denperfektefest

Tusind tak for stjernerne og det tager vi med når vi skal have nye sager på hylderne:-)

Hurtig, super service

Jeg havde bestilt en konfettivæg til min søns konfirmation. Da vi pakker den op, kun en uge før festen, har den småskrammer og mangler en del.
Jeg skriver straks en mail med billeder og indenfor 5 min har vi fået svar, selvom det er lørdag.
Der var intet bøvl og der bliver tilsendt en ny, som vi har i fin tid inden festen.
Jeg er dybt imponeret over så hurtig og fin service. Her handler vi gerne festartikler en anden gang... og så var de endda billigere end andre steder vi kiggede.
Kan kun anbefales.

10 de mayo de 2022

Tusind tak for stjerner og de sødeste ord:-) Kh Camilla

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Søde medarbejdere og hurtig levering. Manglede et bordkort som ikke var i pakken (leverandør fejl), og de var super hurtige til at sende mig en ny pakke med det rigtige bordkort. Rigtig god service :-)

27 de abril de 2022

Tusind tak for stjerner og pæne ord:-) Dbh Camilla

Kære Jesper.
Det havde været dejligt om du havde kontaktet os, i stedet for at give os en stjerne. Den vare du har bestilt, der står forudbestilling i overskriften og i teksten står der levering i maj! Men kontakt os gerne hvis du vil annullere bestillingen. Dbh Camilla

Super god service!!

Jeg oplevede et lille problem, dog blev der taget hånd om det rigtig hurtigt. Super god service og dejlig personale. Det bliver ikke sidst gang jeg handler hos dem!

28 de marzo de 2022

Respuesta de Denperfektefest

Tusind tak for den fine anmeldelse, det er jeg glad for:-) Dbh Camilla

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har efter en uge stadig ikke…

Jeg har efter en uge stadig ikke modtaget min bestilling

18 de marzo de 2022

Respuesta de Denperfektefest

Som jeg sagde til dig i telefonen, da vi talte sammen det beklager jeg mange gange, men ind imellem sker der desværre fejl og så får vi rettet op på det. Det var godt du ringede og jeg formoder at du havde din bestilling meget hurtigt derefter. Dbh Camilla

Varmeste anbefalinger herfra

Varmeste anbefalinger herfra. Super sød og hjælpsom, god vejledning. Varerne kom hurtigt efter bestilling.

23 de febrero de 2022

Respuesta de Denperfektefest

Åh hvor er du sød- tusind tak for din fine anmeldelse:)

Dårlig service

15 de diciembre de 2021

Respuesta de Denperfektefest

Denne dårlige anmeldelse står jeg gerne på mål for, vedr. udlejning. Du sendte ikke det lejede retur som aftalt, I fremsendte lejebetingelser stod der at du ville blive opkrævet for ekstra lejeperiode, du endte med en nedsættelse på ca. 75 % af prisen, fordi jeg syntes det var synd for dig. Dbh Camilla

Perfekt

Perfekt! Hurtig, professionel tak!

7 de diciembre de 2021

Tusind tak:-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig kvalitet og dårlig service !!!!

Dårlig kvalitet og dårlig service !!!!

Jeg har købt en masse små messing stager 28 stk til bordene til min datters konfirmation. Dagen før hendes store dag, hvor vi skal dække bord finder jeg ud af de ikke dur de kan slet ikke stå selv eller holde selv de letteste små lys.

Jeg prøver derefter at reklamere over dem men bliver blot afvist, da der står skrevet med små at de anbefaler at man skruer dem fast og holde øje med lysene…. Det er jo latterligt når billeder og resten af teksten beskriver at du kan bruge lange tunge sno lys som står direkte på et bord!!!!!

Jeg bliver på inden måde hjulpet!

Nej hvor dårlig service - køber aldrig noget der igen !!!!

Mvh Susanne

16 de septiembre de 2021

Hej Susanne.
Din anmeldelse er modtaget og jeg tager gerne denne dårlige anmeldelse fra dig af, da jeg som allerede skrevet i mail ikke er enig.

Til dem der måske læser med: Varen er købt i juni måned og i september ønskes varen returneret pga. at lysholderne ikke var som forventet!
Under varen står der:
Lysholderne passer til vores stagelys, snoede lys, twistede lys og tofarvede lys. Det simple design fremhæver lysene smukt og enkelt
Obs. Da dette er en lille lysestage som normalt bør skrues fast i noget, anbefales vi at være ekstra opmærksom når lysene er tændt. Desuden anbefales det at anvende kortere lys for at opnå større stabilitet.

Vi yder generelt god service og havde henvendelsen været sket inden for 14 dage, så havde jeg naturligvis refunderet pengene.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hurtig levering dårlig kvalitet

Men da jeg skulle bruge de due vi havde købt kunne jeg se der var små sorte pletter på dem skrev og fortalte dem det
De ville gerne tage dem retur men hvor skulle jeg lige nå at få nye due så blev desværre nødtil at bruge dem
Da jeg skrive til dem om det ikke er fair med en smule rabat stopper samtalen så bliver desværre nødtil at give dem to stjerner
Dårlig stil ikke at svare
Og dårlig kvalitet
Penge ud af vinduet

1 de septiembre de 2021

Kære Rune.
Som jeg har skrevet i mail, så kan du sende dugene retur ( selvom de er brugte) og du får refunderet det fulde beløb!
Beklager at jeg ikke fik svaret din mail fra i lørdags og har overset den til her til aften, da du skrev og jeg svarede indenfor 15 minutter!
Håber at du vil være tilfreds med løsningen og jeg er som sagt utrolig ked af, at du har modtaget en varer der ikke var i orden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde den skønneste oplevelse hos det…g

Havde den skønneste oplevelse hos det perfekte bryllup. Fik den bedste kundeservice, produktet ankom i god tid - Camilla er kort fortalt meget grundig og betænksom over for sine kunder.

4 de agosto de 2021

Kære Silke.
Tusind tak for dine søde ord:-)

Bedste service

God service og virkelig mange fine ting både til bryllup, barnedåb & fest 🥳

9 de julio de 2021

Tusind tak:-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smukke duge og god service :)

Vi lejede duge i forbindelse med vores bryllup. Flotte flotte duge i naturhør til runde borde. Og Camilla gav så rigtig god service. Flot anbefaling herfra! Mange tak :)

29 de junio de 2021

Respuesta de Denperfektefest

Tusind tak for den fine anmeldelser og jeg er super glad for at det blev så fint:-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.