Density Fiber Opiniones

4,5

Ik gebruik de “heren” versie van de density fiber. Met kort golvend haar kun je de vibers (poeder) perfect zo voorzichtig op je dunner wordende plekken strooien. Zoek wel de juiste kleur. Dan is het w... Ver más

Zo wat is dit fijn spul.. ik begon me al zo aan mijn grijze haren uitgroei te ergeren.. nu smeer ik density fiber erop nadat ik mijn haren heb gewassen.. het helpt ook goed tegen wat dunnere plekken h... Ver más

Werkt echt fijn. Het is niet te zien, niemand is het opgevallen bij mij terwijl ik echt open plekken had. De poeder houdt het haar goed vast en blijft goed zitten. Ik had kale plekken vanwege chemo... Ver más

Sinds kort is mijn haar echt flink dunner aan het worden, daar waar ik altijd een dikke haarbos had. Dit heeft behoorlijk wat gevolgen gehad voor mijn zelfvertrouwen en is iets waar ik mij echt ee... Ver más

Onze missie is om mensen meer zelfvertrouwen te geven met producten die haaruitval op een natuurlijke en eenvoudige manier verbergen.

4,5

Oprecht beter dan verwacht!

Eerlijk is eerlijk. Ik dacht niet dat dit zou werken, maar tegen mijn verwachtingen in dekt het echt mooi de inham in mijn haarlijn.

Zelfs met een beetje regen nog steeds goed. Nederlandse zomer hè
Aanrader!

2 de agosto de 2025

Sinds ik Density Fiber gebruik

Sinds ik Density Fiber gebruik, is m’n haarlijn gewoon next level strak! 🔥
Het ziet er super natuurlijk uit de fibers lijken echt op kleine haartjes, niemand ziet het verschil.
Zelfs als het waait, regent of ik wat spatwater op m’n hoofd krijg… het blijft gewoon perfect zitten.
Ik voel me elke dag zelfverzekerder, of ik nou naar werk ga of een shoot heb.
Echt een gamechanger aanrader voor iedereen die zijn haarlijn een boost wil geven!

4 de agosto de 2025