Danilo, Maya & Nourhan van de Receptie hebben ons uitstekend geholpen. Mijn vriendin die angstig was en heel erg in paniek hebben zij er uit eindelijk voor gezorgd dat mijn vriendin lachend de k... Ver más
Gisteren naar Apeldoorn geweest omdat ik erge pijn had aan een kies. Na 2 slapeloze nachten kon ik het echt niet meer afwachten. rond 8 uur gebeld en ik kon om 15:10 in Apeldoorn terecht. Op locatie k... Ver más
We stonden in de buurt van Arnhem op een camping .Brak de hele vulling van een kies eruit. En al enkele dagen het bekend kloppend gevoel van dat er ontsteking onder zat Afspraak gemaakt dat ik graag... Ver más
Ik had al 3 weken last van zenuwpijnen. Ik werd heen en weer gestuurd met allemaal mogelijkheden. Uiteindelijk met flinke pijn bij maddie terechtgekomen. En zou gaan voor kies trekken. Met alle geduld... Ver más
Información sobre la empresa
- Odontólogo pediatra
Sobre Dental365 Spoed Tandarts
Escrito por la empresa
Amsterdam | Den Haag | Utrecht | Rotterdam | Dordrecht | Gouda
Heeft u een tandarts spoedgeval? Wel of geen eigen vaste tandarts? Iedereen die met spoed een tandarts nodig heeft, is welkom bij ons!
Dental365 is Dé Spoed Tandarts in de Randstad met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Dordrecht en Gouda. We zijn hierin uniek omdat we echt altijd geopend zijn. Als tandartspraktijk dien je een spoed tandarts dienst aan te bieden. Landelijk zien we vele tandartspraktijken die wel een spoeddienst hebben. Toch zijn zij niet altijd geopend voor alle tandarts spoedgevallen. Zeker niet 24/7! Om toch iedereen te kunnen helpen in geval van nood treedt Dental365 op als de spoed tandarts service.
Met spoed een tandarts nodig? Zelfde dag afspraak van 08:00 tot 23:00 uur. Bel spoed tandarts Dental365 op ☎ +31 85 01 89 429
====ENGLISH====
Emergency Dentist Dental 365 | The Emergency Dentist Who Is Always Open.
Amsterdam | The Hague | Utrecht | Rotterdam | Dordrecht | Gouda
Do you have a dental emergency? No matter if you do have a regular dentist or not? Everyone who needs a dentist urgently is welcome to come to us!
Dental365 is the No1 emergency dentist in the Netherlands with clinics in Amsterdam, Rotterdam, The Hague, Utrecht, Dordrecht and Gouda. We are unique because we are always open. As a dental practice you need to offer an emergency dentist service. Nationwide we see many dental practices that do have an emergency service. Yet they are not always open for all dental emergencies. Certainly not 24/7! To still be able to help everyone in case of emergency, Dental365 acts as the emergency dentist service.
Need a dentist urgently? Same day appointment from 08:00 to 23:00. Call emergency dentist Dental365 at ☎ +31 85 01 89 429
Piet Heinkade 215, 1019 HM, Amsterdam, Holanda
- +31 85 01 89 429
- info@dental365.nl
- dental365.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 68% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
ten koste van alles vermijden
De receptioniste weet niet of de tandarts beschikbaar is en geeft vaak verkeerde en misleidende informatie. Velen zijn koud, gemeen en onaardig. Bijna alle mensen met een hoge dichtheid zullen proberen je ervan te overtuigen dat je dure behandelingen nodig hebt die je niet nodig hebt. Het is onmogelijk om negatieve problemen opgelost te krijgen of met een manager te praten. Ga alleen als je in een noodgeval bent.

Respuesta de Dental365 Spoed Tandarts
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, optijd, en snelle amnanese
Zeer kundig mijn kies getrokken
Zeer kundig mijn kies getrokken. (zonder pijn)
op 13 augustus heb is een spoed…
op 13 augustus heb is een spoed wortelkanaal behandeling gehad. Vond dit erg spannende heb gevraagd in een brief om alles stap voor stap uit te leggen,. Dit is helaas niet voldoende gebeurd. Wat voor mij ook lastig was. Was de taal barrière omdat de behandelende tandarts Engels spraak en alles vertaald moest worden. Over de behandeling zelf ben goed verdoofd heb niks van de behandeling gevoeld.
Mensen ga hier nooit heen!!!
Mensen ga hier nooit heen!!!! Vreselijk. Ik heb 3 uur moeten wachten als het niet langer was met enorme pijn in mijn mond vanwege een zenuwpijn. Uiteindelijk behandeld en de ‘artsen’ zijn volgens mij stagiaires lopen constant in en uit. De kamer was mega goor, de hulpmiddelen lagen op de grond. Kwam thuis met een enorm opgezette mond (ik denk dat er teveel verdoving is toegediend, had hier bij mijn eigen tandarts met dezelfde verdoving geen last van) trok uiteindelijk ook door naar mijn ogen en neus waardoor ik een paar dagen een opgezet gezicht heb gehad. Uiteindelijk was de pijn niet eens verholpen en heb ik meer dan 300 euro moeten lappen voor niks. Ook waren de pijnstillers niet doorgegeven aan de apotheek in het ziekenhuis waardoor ik om 10 uur ‘s avonds nog heen en weer tussen de stad en het ziekenhuis moest met pijn. Nooit meer!!! Horror. Filiaal in Dordrecht
Uitstekend geholpen door tandarts…
Uitstekend geholpen door tandarts Danilo, geen pijn gevoeld bij het eruit trekken van mijn tand. Bedankt !
Ik kom gelijk terecht
Ik kom gelijk terecht. Je word echt goed behandeld. Het personeel is zeer goed vriendelijk en behulpzaam
Dental365 Arnhem
Dental365 Arnhem. Verstandskies laten trekken door tandarts Anna. Jong, maar te merken is dat ze al erg veel ervaring heeft. Ze legt precies uit wat ze doet en brengt een rust over je. Super ervaring.
Vriendelijk personeel en op tijd…
Vriendelijk personeel en op tijd geholpen en goede arts
Na veel gezoek
Na veel gezoek, kon ik eindelijk terecht bij Dental 365 in Deventer vanuit Meppel .
Enorm veel pijn en een onsteking onder mijn kies.
Ik ben zeer goed geholpen , al was de ervaring niet zo fijn. De verdoving werkte bijna niet dus, dat was best heftig toen de kies getrokken werd. Maar ben prima geholpen door Tandarts Oriana Urure en assitent.
Zeer prettige mondhygiënist die me…
Zeer prettige mondhygiënist die me gerust stelde en advies gaf
Kort voor mijn vakantie kreeg ik last…
Kort voor mijn vakantie kreeg ik last van pijnkkachten in mijn kies. Ik kon dezelfde dag terecht voor een behandeling wat heel fijn was. Na onderzoek kreeg ik een tijdelijke wortelkanaal behandeling.
De behandeling/prijs wordt vooraf besproken.
Ben naar volle tevredenheid geholpen.
De arts dieUitstekende behandeling
De arts dieUitstekende behandeling, snelle hulp, vooral de medewerker aan de informatiebalie was erg beleefd en respectvol, net als de behandelend arts. de röntgenfoto's heeft gemaakt, en ik kan vijf sterren geven. 365 is NR. "1"in het Nederlands allemaal. TOP SUCCES.
Nooit meer! Dure les
Na telefonisch een afspraak te hebben gemaakt nog 2 uur gewacht voordat ik aan de beurt was. Assistente sprak geen Nederlands en zeer gebrekkig Engels. De (gepensioneerde?) tandarts vond het zelf allemaal wel grappig, vroeg als eerste of ik armlastig was??? Daar past hij zijn behandeling op aan. Ik heb er werkelijk waar geen goed woord voor over, alles ging mis. Ze wisten niet eens hoe de apparatuur werkt, behalve de pinautomaat. Mijn advies en die van mijn eigen tandarts, ga hier niet naar toe!
Super service
Super snelle afspraak na afbreken stukje tand, en het loskomen van die tand (11 jarige jongen, dus volwassen tand). Hele vriendelijke mensen!! Gaven veel uitleg,deden niets zonder toestemming van hem en gaven heel veel rust en vertrouwen!
Namen de tijd voor zijn vertrouwen, overhaasten niets en deden het super goed!! We waren beide erg tevreden en opgelucht terug buiten gestapt. (Breda)
Bijna 4 weken geleden in Deventer…
Bijna 4 weken geleden in Deventer geweest ivm een pijnlijk bultje op mijn tandvlees. Eigen ta met vakantie. Foto gemaakt. Niets te zien. Moest zalf halen wat ook gebruikt werd voor baby's als de tanden doorkomen. Naar ha voor pijnstilling. Ha vond alles vreemd maar gaf brufen bruis. Na 2 weken ston ik nog op de kop van de pijn. Naar ha geweest constateerde waarschijnlijk een abces op het tandvlees. Ab kuur gekregen. Na de AB kuur kwam de pijn weer terug. Ta was weer terug van vakantie. Met spoed doorgestuurd naar kaakchirurg. Gisteren is de abces doorgesneden en de kies moest helaas getrokken worden. Btw op de foto was de toen beginnende abces te zien volgens de kaakchirurg. Ben dus totaal niet tevreden.
Vakkundige tandarts
Mooie, nette locatie. Gratis parkeren.
Ik was hier omdat mijn eigen tandarts vakantie had.
Vakkundige tandarts. Ik ben goed geholpen. Ging met hevige pijn naar binnen en zonder pijn naar buiten. Ook geen napijn gehad, wat ik wel bijzonder vind, omdat ik dat vaak wel heb bij mijn eigen tandarts.
Uitstekende service en kwaliteit.
Tandarts Maryia Mora en haar vrouwelijke assistentes en de receptioniste waren heel vriendelijk en geruststellend. De behandeling liep uitstekend. De sfeer tussen hen en ook mij was heel goed. Ik kan al deze dames die op 11 augustus daar savonds in Breda waren van harte aanbevelen. Het zijn allemaal toppers.
Ali Alamari
First, start with the Ass. he was fast, professional, and the Doctor's direct understanding; she was amazing.
Forgot her name, but it was the morning of Friday, 08 August 2025.
Thank you.