1. Tienda de insumos para odontología
  2. Proveedor de equipamiento médico
  3. Tienda de artículos médicos

Dental Assets is a leading online marketplace for dental professionals, offering a seamless platform to buy and sell dental supplies, equipment, and real estate. With a commitment to honesty and reliability, Dental Assets has been the go-to source for dentistry professionals for over a decade. Whether you're looking to purchase high-quality dental tools, auction commercial real estate, or market your dental practice, Dental Assets provides a secure and efficient solution. Explore our comprehensive resources and cutting-edge marketplace to optimize your dental business today!

3,5

Medio

Great pricing

Great pricing. Delivery fairly speedy. Excited to order again! Many thanks!

27 de abril de 2024

Respuesta de Dental Assets

thank you for your kind words and patronage...we hope to see you again soon~

Claps to Anthony Son

Anthony Son from Dental Assets is a true asset to the company. We sold their products to the government into four different shipment. He followed up every step until completion.

15 de marzo de 2024

Respuesta de Dental Assets

thanks Olivia for your kind words...

Quick service

17 de noviembre de 2023

Respuesta de Dental Assets

Thank you for your review. We hope to serve your dental supplies needs again soon~

I ordered a hard to find scaler tip and…

I ordered a hard to find scaler tip and Dental Assets was able to source it and get it to me in a couple of weeks! Saved me from having to buy a new piece of equipment. Thanks!

8 de septiembre de 2023

Respuesta de Dental Assets

Thank you for your review... We hope to serve your dental supplies / equipment needs again...

Communicative and understanding

Communicative and understanding. Answered my call and updated me on shipping.

18 de septiembre de 2023