Onze koplampen waren vergeeld en met een hele waas. De polijstdokter ingeschakeld en deze was zoals afgesproken op de aangegeven tijd aanwezig. Hij heeft echt zijn uiterste best gedaan om de verw... Ver más
Makkelijk een afspraak kunnen maken, zeer vriendelijk persoon komt voor de deur de koplampen polijsten. Heeft verstand van zaken en is eerlijk wat haalbaar is. Communicatief zeer goed en een prima pr... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De Polijst Dokter is dé toonaangevende expert op het gebied van het herstellen en verbeteren van de uitstraling van auto's. Met een passie voor auto's en jarenlange ervaring bieden wij hoogwaardige oplossingen om de helderheid en glans van autolampen te herstellen en kleine krassen effectief aan te pakken. Onze deskundige technici komen naar jou toe, waar je ook bent, om de klus te klaren. Met behulp van innovatieve producten en geavanceerde technieken zorgen we ervoor dat jouw auto er weer als nieuw uitziet. Onze missie is simpel: het verbeteren van de veiligheid en de uitstraling van jouw auto. Doffe koplampen kunnen de zichtbaarheid op de weg verminderen en je auto een verouderde uitstraling geven. Met onze diensten brengen we koplampen weer tot hun originele glans en dragen we bij aan een veiligere rijervaring. Daarnaast richten we ons op het verwijderen van kleine krassen die het uiterlijk van je auto kunnen bederven. Met zorg en precisie werken we eraan om jouw auto in optimale staat te herstellen. Bij De Polijst Dokter staat klanttevredenheid voorop. Onze diensten zijn niet alleen effectief, maar ook betaalbaar en gemakkelijk toegankelijk. We begrijpen dat jouw auto meer is dan een vervoermiddel - het is een investering waar je trots op bent. Daarom bieden we eerlijke, transparante prijzen en streven we ernaar om elke klant tevreden te stellen. Onze passie voor auto's en vakmanschap is wat ons onderscheidt en waar onze klanten op kunnen vertrouwen. Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner om de uitstraling en veiligheid van je auto te verbeteren, zoek dan niet verder dan De Polijst Dokter. Met onze expertise en toewijding brengen we jouw auto weer tot leven en laten we hem stralen als nooit tevoren.
kampenringweg 45D, 2803PE, Gouda, Holanda
- info@depolijstdokter.nl
- depolijstdokter.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Topwerk geleverd
Onze koplampen waren vergeeld en met een hele waas.
Hij heeft echt zijn uiterste best gedaan om de verweerde koplampen weer als nieuw te krijgen.
Nou het resultaat mag er zijn, die zijn weer als nieuw.
Wij zijn uiterst tevreden over deze man, uiterst vriendelijk en professioneel neemt hij de tijd om het geheel tot een verbluffend resultaat om te toveren.
Wij zijn uiterst tevreden en bevelen hem dan ook ten zeerste aan.
Werkelijk waar slecht
Werkelijk waar slecht
Ga niet in contact met ze
Ze beloven na 24 uur contact op te nemen met je
Elke dag ze geprobeerd te bellen voor 4 dagen lang.
Voor bevestiging van mijn afspraak. NIKS!
email,whatsapp ook niks
Waardeloos bedrijf!
Als nieuw! En dat bij een auto van 16 jaar oud
Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk. De koplampen van de auto zien eruit als nieuw. Vriendelijke en professionele man. Leuk om te zien dat er mensen zijn die plezier hebben in hun werk. Top!
Wat de web- site aangeeft maakt hij…
Wat de web- site aangeeft maakt hij waar. Afspraak wordt nagekomen en is buitengewoon plezierig.
Hij geeft bij de auto direct aan wat Max haalbaar is en dat bleek ook zo.
Ik kan hem echt aanbevelen!
H. Veldhuis
Bij klachten geen communicatie mogelijk
De 1e afspraak was goed en netjes op tijd. De koplampen van de auto zijn gepolijst, maar waren nog mat door het polijstmiddel, dit zou verdwijnen na het wassen van de lampen. Na het wassen van de lampen was 1 lamp niet helder en beide lampen zwaar bekrast. Na een berichtje naar de polijstdokter is er een nieuwe afspraak gemaakt. Deze afspraak is door de polijstdokter vergeten. De volgende afspraak had meneer autopech en hierna is er al weken geen contact meer mogelijk met de polijstdokter. Dus uiteindelijk ben ik nog steeds ontevreden.
TOP SERVICE…
Snel contact gelegd,kwam al de volgende dag.
Op locatie ,Helemaal geweldig.
Is eerlijk over de mogelijkheden,Maar is geen tovenaar,niet alle koplampen zijn het zelfde,de ene zal meer opknappen dan de andere,dat is logisch,de auto is toch 20 jaar oud Cls 500
Maar gezien de prijs en Service is het het zeker de moeite waard.
Dank je wel
Gr Frans
Uitstekende service
Makkelijk een afspraak kunnen maken, zeer vriendelijk persoon komt voor de deur de koplampen polijsten. Heeft verstand van zaken en is eerlijk wat haalbaar is. Communicatief zeer goed en een prima prijs.
Kortom de koplampen komen weer door de APK heen.
Koplampen weer als nieuw
Helemaal top verteld je geen onzin ze waren ook eerlijk over de staat van mijn koplampen. Maar ze hebben er alles aangedaan om het beste resultaat te krijgen ga zo door
Wist niet wat ik moest verwachten maar…
Wist niet wat ik moest verwachten maar meneer was keurig op tijd en resultaat was beter dan ik had verwacht. Kan lekker weer door de apk.
Alles gaat mis
Alles gaat mis, komen niet opdagen op hun eigen afspraak reageren niet op mailtje/berichten zeggen dat ze een nieuwe afspraak maken maar dan hoor je niets meer .,mensen let op niet in zee gaan met deze mensen.
Heldere communicatie en mooi resultaat
Er was heldere communicatie met het bedrijf. Door slecht weer moest een eerdere afspraak afgezegd worden. Een nieuwe afspraak kon makkelijk gemaakt worden. De service en het resultaat waren prima.
Waanzinnig resultaat
Waanzinnig resultaat, ik had er een hard hoofd in maar het is echt een wereld van verschil! Erg tevreden.
Zeer tevreden over polijstdokter
De polijstdokter heeft zeer vakkundig mijn koplampen gepolijst.Het resultaat is prachtig! Ik raad het iedereen aan!
Allereerst super positieve en correct…
Allereerst super positieve en correct contact al vanaf dat er gebeld werd om de afspraak te bevestigen.
Op de dag van de afspraak duidelijke communicatie over hoe laat er aangekomen zou worden. Deze tijd klopt perfect.
Het resultaat is meer als verwacht de koplampen zien er als nieuw uit en er wordt echt een stapje extra gedaan om de service op een hoog nivo te hebben en te houden.
Ik zal zeker dit bedrijf in de toekomst nog eens contacten en ook zeker aanbevelen bij andere!!
Nogmaals super bedankt!! En zeker tot een volgende keer!
Goed als nieuw
Tijdens mijn garagebezoek, gaven ze aan dat mijn lampen schoner moesten en ik nieuwe lichten nodig had. Niets was minder waar, bij de polijstdokter terecht gekomen en mijn lampen zien er weer schoon, fris en met veel licht eruit! De polijster ging ook opzoek naar andere oppervlakkige krassen die hij tegelijkertijd mee kon nemen. Fijne ervaring, vriendelijke man en mijn auto kan er weer mee door.
Ik begreep eerst nooit zo goed wat het…
Ik begreep eerst nooit zo goed wat het effect was van polijsten. Mij werd duidelijk uitgelegd wat er gebeurt en hoe het proces werkt. Daarna het effect gezien en het is het zeker waard. Krasjes verdwenen, auto die weer glinstert!
last van kleine krasjes
Ik had last van kleine krasjes, via via kwam ik achter dit bedrijf.
Eerlijk gezegd spijt dat ik ze niet eerder gevonden had, fijn contact en het belangrijkste is dat mijn auto weer glimt!
Ik raad het een ieder aan en vol lof over de afwerking
Ik had eerst doffe koplampen en de…
Ik had eerst doffe koplampen en de garage wilde deze vervangen voor een veel hoger bedrag dan dat ik nu kwijt ben .
Goede service en een aardige man!
lampen weer normaal.
Super tevreden met het resultaat!
Super tevreden met het resultaat!
Ik heb onlangs mijn auto laten polijsten en ik ben ontzettend blij met hoe hij eruitziet. De doffe plekken en kleine krasjes zijn helemaal verdwenen en de lak glanst weer alsof hij net uit de showroom komt. Je ziet echt het verschil!
De service was ook top: vriendelijk, professioneel en ze namen echt de tijd om mijn auto netjes af te leveren. Alles werd duidelijk uitgelegd, en ik voelde dat mijn auto in goede handen was.
Als je je auto weer nieuw leven wilt inblazen, raad ik dit bedrijf zeker aan. Echt vakwerk geleverd! 👌