Top geregeld, gebracht volgens afspraak! Mooi dat jullie zoveel in het assortiment hebben! We hebben ervan gesmuld!
Voor het eerst wild online gekocht bij "De Predetariër" Wat reerugfilet, ree biefstukjes, tikka masala van wild en een droge worst van wild zwijn. Alles werd diepgevroren bezorgd en kon gelijk in... Ver más
Echt lekker vlees De bereide producten zijn super lekker De bezorging gaat perfect ! En het kookboek staat boordevol goede recepten! Kortom…, ik ben geen vleesliefhebber, wil af en toe een goed st... Ver más
Afgelopen week bestelde ik 750 gram houtduif bij de predetariër. Ik kwam het later ophalen dan doorgegeven in de bestelling, hetgeen ik telefonisch wilde doorgeven. De service was goed en werd naa... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij zijn met de Predetariër op jacht naar biodiversiteit. Wij bieden een eerlijk alternatief voor de bio-industrie. Dit doen we door heerlijke producten te maken van écht wild vlees, zonder hokken en verlies van natuur. Wij bezorgen het beste vlees diepgevroren bij jou thuis. Alles om de beste kwaliteit te garanderen.
Gerard Doustraat 180H, 1073XA, Amsterdam, Holanda
- info@depredetarier.com
- depredetarier.com
Invita a los clientes a opinar
Kwaliteit en het goede gevoel
Het geeft me een goed gevoel om bij de Predetariër te kopen. Maar nog belangrijker is de goede kwaliteit van hun producten. We bestellen vaak online maar ook een broodje in de winkel is het omlopen waard!

Respuesta de De Predetariër
Vlees zonder schuldgevoel en heerlijke…
Vlees zonder schuldgevoel en heerlijke charcuterie

Respuesta de De Predetariër
Het bestellen ging soepel, het is fijn dat je via de website aan kan geven wanneer je het bestelde vlees bezorgd wil hebben, en mocht je desondanks een ander tijdstip prefereren, dan is even bellen of appen zo gebeurd.

Respuesta de De Predetariër
Kwaliteit, goed&gezond eten, aardige mensen
Kwaliteit. Geweldig goed initiatief. Aardige mensen. Supertop

Respuesta de De Predetariër
Makkelijk bestellen via de site en…
Makkelijk bestellen via de site en betalen. Goede opvolging via communicatie mail en sms. en het belangrijkste goede producten
Beste Kaj. Helaas kan ik niet antwoorden op jouw reactie binnen TP dus maar op deze manier. 4* in combinatie met mijn tekstje is een goede beoordeling. In mijn ervaring is het leveren van kwaliteit en service één ding, maar het vasthouden een ander ding. Dat jullie niet "tevreden" zijn met een 4 uit 5 zou op zich garantie kunnen zijn dat het volgende keer vanzelf een dikke 5* wordt.
We gaan het ervaren

Respuesta de De Predetariër
Kwaliteit en uitvoering superieur.
Kwaliteit superieur, doel maatschappelijk zeer relevant, alles op afgesproken tijd geleverd

Respuesta de De Predetariër
Ondernemen is meer dan alleen een goed…
Ondernemen is meer dan alleen een goed idee uitvoeren. De meerwaarde zit uiteraard in het product maar met name in de personen die het doen. Keep up the good work guys!

Respuesta de De Predetariër
Voor eerlijke en de aller lekkerste vleesproducten ga ik naar de Predetariër
PRIMA en lekkere producten, gehakt van jullie een speciale ervaring, goede initiatieven, leuke mensen! Ik kijk uit naar het kookboek in september. En tot slot de allerlekkerste broodjes die ik ooit heb gegeten. Hank

Respuesta de De Predetariër
De smaak en het hele idee erachter is…
De smaak en het hele idee erachter is geweldig! We hebben meer positieve ondernemers nodig zoals jullie die de wereld een beetje mooier maken. Voor mens én dier én het beschermen van biodiversiteit. Win win win.

Top service
Top service. Op donderdagavond besteld en vrijdagochtend geleverd. Super goed vlees, eerlijke prijs en vind dat een bedrijf zoals deze erkenning en waardering verdient. Dit wordt zeker 1x per maand bestellen.

Respuesta de De Predetariër
Ik ben zeer tevreden over het gesprek…
Ik ben zeer tevreden over het gesprek dat ik had met degene die mij wild overhandigde in de pijp Gerard Dou straat 180.
IK KOM ZEKER SNEL WEER TERUG.
Gijs v,d.Velde

Respuesta de De Predetariër
Heerlijke vernieuwende gerechte met top service.
Zeer makkelijk te bestellen. Snel en bevroren geleverd.
Leuke vernieuwende club en natuurlijk heerlijke gerechten.

Eerlijk en goed vlees
Eerlijk en goed vlees. Fijne en sneller bezorging. Labels op de verpakking is er fijn!

Prachtige producten
Prachtige producten, eerlijk vlees en goed bereid. Aardige mensen!

Respuesta de De Predetariër
Uitdagende producten van heel goede…
Uitdagende producten van heel goede kwaliteit. Prettige service, vriendelijke en deskundige bediening in de winkel.