Top geregeld, gebracht volgens afspraak! Mooi dat jullie zoveel in het assortiment hebben! We hebben ervan gesmuld!
Voor het eerst wild online gekocht bij "De Predetariër" Wat reerugfilet, ree biefstukjes, tikka masala van wild en een droge worst van wild zwijn. Alles werd diepgevroren bezorgd en kon gelijk in... Ver más
Echt lekker vlees De bereide producten zijn super lekker De bezorging gaat perfect ! En het kookboek staat boordevol goede recepten! Kortom…, ik ben geen vleesliefhebber, wil af en toe een goed st... Ver más
Afgelopen week bestelde ik 750 gram houtduif bij de predetariër. Ik kwam het later ophalen dan doorgegeven in de bestelling, hetgeen ik telefonisch wilde doorgeven. De service was goed en werd naa... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij zijn met de Predetariër op jacht naar biodiversiteit. Wij bieden een eerlijk alternatief voor de bio-industrie. Dit doen we door heerlijke producten te maken van écht wild vlees, zonder hokken en verlies van natuur. Wij bezorgen het beste vlees diepgevroren bij jou thuis. Alles om de beste kwaliteit te garanderen.
Gerard Doustraat 180H, 1073XA, Amsterdam, Holanda
- info@depredetarier.com
- depredetarier.com
Invita a los clientes a opinar
Verrast door de heerlijke smaken
Verrast door de heerlijke smaken, de kwaliteit van het vlees (boterzacht!) en het idee hierachter: op jacht naar biodiversiteit. Zelfs onze gasten die wild “te wild” vinden smaken, gingen overstag toen ze dit proefden. Echt top!
Kwaliteit en aandacht.
Hoewel de producten relatief duur zijn, krijg je hier goede kwaliteit voor terug. Meerdere mensen aan tafel merkten op hoe goed het vlees was, dat ze hadden geleverd.
Daarnaast was het mogelijk om snel te communiceren over de bezorging.

Het heerlijke eten
Het heerlijke eten, de service en het mooie concept van geen gebruik maken van de verschrikkelijke bio-industrie en soms wild eten spreekt me erg aan.

Zeer tevreden!
Zeer tevreden over de kwaliteit services van de Predetarier. Het eten is heerlijk, wordt altijd tijdig geleverd en de prijs is zeer goed te doen. Een echte aanrader!

Top kwalitiet
Snelle levering, precies op de afgesproken tijd en heerlijke eendenborst gegeten!
Nu nog 6 over in de vriezer, klaar voor een volgend dinertje!

De hertenstoof is heerlijk
De hertenstoof is heerlijk! En ook mijn dochtertje van 5 smult er van. En zo simpel in de bereiding...In de pan, op een lage stand ...klaar.

Respuesta de De Predetariër
Overheerlijk en goede snelle en…
Overheerlijk en goede snelle en vriendelijke service!

Respuesta de De Predetariër
Het eten was heerlijk en de bezorger…
Het eten was heerlijk en de bezorger erg vriendelijk. Echt type ideale schoonzoon. Op mijn verzoek haalde hij alvast 1 pakket uit de vriezer zodat ik het avonds kon opeten. Voor mij is De predetarier ook 'gemak'.

Super goed vlees
Super goed vlees, we hebben genoten van een Osso Buco van hert! Een benieuwd naar de rest. Prima communicatie rondom bezorging. Ook aflevering zonder allerlei ballast verpakking. Wij zijn fans!