dermal-filler.nl | Dermal filler Online-Shop Opiniones 25

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dermale are competitively priced, excellent fast and safe delivery and the customer service is great!! I would highly recommend them..All items are genuine!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Site fiable. Livraison et communication ✅️ Mais prix plus élevé que sur Skinpulp.

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vlotte en snel traceerbare levering. Goed verpakt en producten als aangegeven in prima staat.

La empresa ha respondido

4. Servicio de comercio electrónico
  5. Mayorista de artículos de higiene
  6. Servicio de pedidos de comida online

Escrito por la empresa

WELKOM bij DERMAL-FILLER.NL In onze online shop bieden wij alle populaire merken dermale vullers aan. Juvederm, Stylage, Teosyal, Belotero, Jalupro, etc. Elk product wordt gecontroleerd op volledigheid en schade voordat het ons magazijn verlaat, zodat we duurzame kwaliteit kunnen garanderen. Wij danken u en onze toekomstige klanten. 1-3 werkdagen levertijd, gratis verzending vanaf € 300

4,5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Naar aanleiding van wat berichten hier…

Naar aanleiding van wat berichten hier was ik toch wat voorzichtig . Ik heb 1 pakketje profhilo besteld om te kijken hoe de betaling en verzending gaan. Maandag besteld en vandaag in goede orde ontvangen . Het bezorgcentrum DHL had zelfs 1 dag vertraging . Ik ben super tevreden en kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Pakketje is verzonden naar Nederland . 🇳🇱 voor mijn geen aarzeling meer . Kwaliteit is goed . Waar voor je geld . Dik tevreden !!

19 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pakket niet geleverd en weigert terug te betalen

Ik heb een pakket besteld dat niet werd geleverd. De courier DHL werd gecontacteerd en ook met foto’s kon er niet worden aangetoond dat het pakket effectief werd geleverd. DHl ging niet akkoord met een terugbetaling. Maar DERMAL filler heeft alsnog een nieuw pakket verzonden. Dit getuigt van een goede opvolging na verkoop en klantenservice

18 de julio de 2025

Beste Anneleen Viville,

Hartelijk dank voor uw feedback!

Het spijt ons zeer dat er problemen zijn opgetreden met uw levering. We begrijpen hoe vervelend zo'n situatie kan zijn.
We zijn dan ook des te blijer dat onze service en de nieuwe verzending u hebben overtuigd. Uw tevredenheid ligt ons na aan het hart – hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen!

We wensen u veel succes met uw bestelling en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Site fiable

Site fiable.
Livraison et communication ✅️
Mais prix plus élevé que sur Skinpulp.

15 de enero de 2025

Cher/Chère Isabelle Renauld,

Merci beaucoup pour votre avis !

Nous sommes ravis que vous ayez été satisfait de la livraison et de la communication. 😊
En ce qui concerne le prix, nous sommes disposés à en discuter avec vous. N'hésitez pas à nous contacter, soit via le chat en direct, soit via le formulaire de contact, soit par e-mail.

Nous trouverons certainement ensemble une solution satisfaisante.

Cordialement
Emma – Équipe dermal-filler.fr

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Good products and friendly and…

Good products and friendly and efficient client support

5 de diciembre de 2024

Hallo Mathijs,

hartelijk dank voor uw tijd en de positieve beoordeling. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen in onze online shop en hopen op goede resultaten!

Top service

Super veel tewreden.

3 keer bestellingen geplaatst, alle 3 keer heel snel geleverd.

Ik heb een probleem gehad met mijne BTW nummer, en via e-mail was in minuten alles opgelost. Reageren heel snel zelfs via e-mail.

Zeer vriendelijke medewerkers.
Ben nu zeker een vaste klant 👍🏼

11 de noviembre de 2024

Hallo mevrouw Kurs,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en uw vertrouwen in onze online shop. We zijn blij dat u tevreden bent over de snelle levering en onze ondersteuning.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst als tevreden klant te mogen verwelkomen. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden van snelle service

Zeer tevreden van snelle service,
Juist klant geworden voor producten,
Ben benieuwd, 🤗

25 de octubre de 2024

Beste Elaha Wahidi,

Bedankt voor uw vertrouwen en uw recensie. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen in de online shop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel tevreden met service en producten…

Heel tevreden met service en producten van goede kwaliteit

16 de octubre de 2024

Beste J. Villanueva D,

Wat fijn om te horen dat u zo positief bent over ons! Dank u wel voor het vertrouwen dat u in ons stelt. We kijken ernaar uit om u opnieuw van dienst te mogen zijn.

Hartelijke groet,

Vriendelijke en vlotte service

Vriendelijke en vlotte service! Eerste keer dat ik bestelde bij dermal-filler.nl maar ik kom zeker terug!

17 de julio de 2024

Beste Pauline van Kruchten,

Hartelijk dank voor uw zeer positieve beoordeling. Wij danken u voor uw vertrouwen en hopen u weer te mogen verwelkomen in onze online shop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste site voor cosmetische dingen

Beste site, beste personeel. Emma is een geweldige persoon.

16 de julio de 2024

Beste annna,

Hartelijk dank voor je bestelling en dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten.

We zijn blij dat u ook tevreden bent over onze service. Hartelijk dank voor het leuke compliment!
We verwelkomen je graag binnenkort weer in onze online shop.

Betrouwbare site.

Dermal-filler.nl is een betrouwbare online-shop. Snelle verzending. Goede producten en snel contact. De prijzen zijn redelijk en regelmatig leuke sale aanbiedingen.

28 de junio de 2024

Beste Esther De Wit,

Hartelijk dank voor je bestelling en dat je de tijd hebt genomen om deze te beoordelen.
Een kleine tip: er zijn ook af en toe kleine vouchers verstopt in de Live Chat.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Je n'ai jamais vu un service client…

Je n'ai jamais vu un service client aussi fantastique !!!! Merci beaucoup à Karolina pour le temps passé avec moi lors de mon problème de commande, cette équipe est fantastique

29 de mayo de 2024

Cher Stéph de Belgique,

Nous vous remercions pour votre commande et pour avoir pris le temps de la commenter.
Nous nous réjouissons de vous accueillir à nouveau dans notre magasin !

Bien à vous,

Super

Zeer tevreden en dankbaar, snelle reactie, snelle levering, alles is ingepakt, niets wordt aangeraakt, ik ben blij

8 de abril de 2024

Beste Karien Kovalova,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering en prima producten

4 de abril de 2024

Beste Harald,

Hartelijk dank voor je tijd en de positieve beoordeling. We verwelkomen je graag terug in onze online shop.

Snel geleverd

Snel geleverd, prima prijs/kwaliteit

14 de marzo de 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. We kijken uit naar uw volgende bezoek aan onze online shop!

Snele levering

Snele levering, beste prijzen.

25 de febrero de 2024

Beste Marina Ivanova,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen op goede resultaten!

Karolina - Team dermal-filler.nl

Snel afgehandeld.

16 de febrero de 2024

Beste Beata Karsky,

Karolina - Team dermal-filler.nl

Quick response and delivery

Good advise by the representative, also fast delivery.

9 de febrero de 2024

Hello yini yini,

Thank you so much for your review and your purchase! We are already looking forward to your next visit and wish you a great day!

Kind regards,
Emma - Team dermal-filler.nl

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.