Oplichters meer als een maand geleden…
Oplichters meer als een maand geleden een bestelling geplaatst niks ontvangen, meerdere mails gestuurd niks meer van gehoord🤬
OPLICHTERS!!!!
Bestelling 25-02-2026.
De firma Dermavoet.nl dat zijn oplichters. Je besteld een voetvijl met allerlei attributen erbij, je betaald, maar ontvangt niks.
Ze zijn niet telefonisch bereikbaar, dus dan maar mailen. Daar reageren ze ook niet op.
Je krijgt wel een mail dat je bestelling onderweg is maar je ontvangt helemaal niks. Ik wacht nu l 5 wk.
Nadat ik op het internet ging zoeken zag ik dat er meerdere mensen dit zijn overkomen.
Als we allemaal aangifte gaan doen kan de Politie er wat mee. Ik heb al aangifte gedaan...
Op 1 december 2025 bestelling geplaatst. Op 17 december 2025 om 17:30 uur bericht de bestelling twee uur geleden was bezorgd. 17 december link aangevraagd #1688. Shopify, bevestiging 1 december 2025 geeft aan wachten op gegevens. Bericht dat er is geleverd. Elektronische deurbel niets geregistreerd en dus niet geleverd. Op 19 december 2025 vervolg email gestuurd, Top op heden geen reactie.
Lijkt op Nederlandse website. In Canada (Ontario) geregistreerd. Gecontroleerd dermavoet.nl
We denken dat de website dubieus is
bestelling geplaatst op 10 jan 2026 reeds 4x email geschreven dat wij nog niets ontvangen hebben, geen enkele reactie.
NIET DOEN
op 30november bestelling geplaatst voor 109€ zeer snel bevestiging gekregen. MAAR... niks.
kijk via trustpilot.com onder Derma voet lees op deze site veel grote teleurstellingen. Deze link mag er niet volledig op geplaatst worden.
Bestelde nog wat extra schuurviltjes en crème.
Te mooi om waar te zijn
Na een kleine maand nog niets ontvangen.
Ben ook bang dat ik ben opgelicht!
Dacht nog: een Nederlandse site, zit wel goed. Niet dus 😡
Helaas geval van oplichting. Bestelling aantal weken geleden gedaan. Nooit iets ontvangen. Twee mails gestuurd, waarop geen reactie. Hetzelfde apparaat is bij andere webshops ook nog veel goedkoper dus heb spijt dat ik het niet van te voren gecheckt heb maar het zag er allemaal betrouwbaar uit op de site.
Maar goed, geld kwijt helaas, dus mensen doe het niet.
OPLICHTING!!! Nooit iets ontvangen, besteld begin juli, reageren niet op mails, geld kwijt!!!
Op 2sept een bestelling geplaatst, tot op heden niets ontvangen.
Reageren niet op mails, en zijn ook niet bereikbaar op een andere manier.
De zoveelste oplichters!!!!!
Oplichters!
Ik vind het jammer dat ik niet eerst research heb gedaan naar de site. Bestelling is nooit bezorgd, bestellingnummer bestaat niet. En ze reageren op geen contactformulier of email
Bestelling nooit ontvangen en krijg geen reactie meer… is intussen al 4 weken geleden. Oplichting!
Bestelling nooit ontvangen en reageren niet op mails! Oplichters dus .
Bestelling nooit ontvangen reageren niet op je mails!
Niet bij bestellen! Bestelling nooit ontvangen. Krijg geen gehoor na contact op te nemen. Ik had kunnen weten dat het verdacht is, er staan verder geen contactgegevens, adres of dergelijke op de website. Ben mijn geld kwijt...
Tot op heden werd mijn bestelling van 3 juli 2025 nog niet geleverd , reeds 2 mails gestuurd met de vraag waar mijn bestelling blijft , geen antwoord , betaling werd uitgevoerd met mijn credit card , wat is dit voor een malafide bende
Ik heb op 20 juni mijn bestelling geplaatst. Het is nu 11 juli en ik heb nog niets ontvangen. Ook wordt er op geen enkele mail meer geantwoord.
Vriendin van mij heeft op 11 mei een eeltexpert besteld, 25 mei gevraagd waar hij bleef, wel excuses gehad met belofte binnen 5 dagen zou ze hem ontvangen. Ze heeft nog zo'n 10 berichten verstuurd,nooit meer iets gehoord en nooit iets ontvangen conclusie,OPLICHTERS
Mijn bestelling was niet compleet. Meerdere emails gestuurd maar gewoon geen enkele reactie. Hele slechte klantenservice. Had het apparaat beter op aliexpress kunnen bestellen. Daar was hij vele malen goedkoper en zelfde kwaliteit. 1 ster is nog te veel.
Update na een maand nog niks gehoord. Reviews op hun eigen site zijn niet naar waarheid. Alleen de positieve komen er doorheen en plaatsen ze op de site.
Más información sobre otros tipos de reseñas.