Het EBL-apparaat werkt fantastisch. Al heel mooie resultaten na 6 weken gebruik. Mijn huid is strakker, voller en m'n teint is zichtbaar verbeterd. Ook m'n pigmentvlekken (ik heb een Indische huid) zi... Ver más
Altijd proffesioneel en snel. Dermamaximo doet wat het beloofd. Heidy en haar team geven goede adviezen en hebben duidelijke filmpjes. Ik ben heel blij met het device en de bijbehorende serums.
Bij vragen meteen antwoord . Fijne producten . Geen voor of na foto maar wel 2 mensen die vroegen of ik iets had gedaan aan mijn gezicht hahahha
De levering was snel. Ik heb nu ongeveer 4 weken de EBL gebruikt en mijn huid is echt zachter geworden, ook de lijntjes. Er wordt snel gereageerd op vragen. Wel viel me op dat de volumax bij de youth... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Dermaximó is ontstaan vanuit liefde voor de huid. Effectief en no-nonsense, dat is waar Dermaximó voor staat. 🧡 Ons doel is hoogwaardige skincare producten ontwikkelen die beschikbaar zijn voor een groot publiek. Hoge kwaliteit, maximaal resultaat tegen een scherpe prijs vinden wij erg belangrijk. Ons doel is dan ook tevreden klanten met mooie, gezonde en jonge huiden. “Getting older, staying young”
Vosbergerweg 39, 8181JK, Heerde, Holanda
- 0578-695815
- info@dermaximo.com
- dermaximo.com
Ha contestado el 25% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Ik ben nog ambivalent.
Ik ben nog ambivalent.. Bij het openmaken van het pakket las ik de bijsluiter waarin mij opviel dat er geen merk op genoemd stond maar het een algemene bijsluiter was... Even googlen op Multi Functional Beauty Device en ja hoor: op Temu staat exact hetzelfde apparaat voor 100 euro minder (dan zonder het serum) Dat gaf een naar gevoel. Nu de keuze: terugsturen of niet? Ik doe dat niet maar ga het gebruiken en hoop dat het doet wat het beloofd... Nog even ambivalent dus...

Top service
Altijd een plezier om bij Dermaximo te bestellen.
Snelle levering,top service en Heidy altijd bereidt om je te helpen als je met vragen zit.Een echte aanrader.

Respuesta de Dermaximó
Super apparaat gecombineerd met de…
Super apparaat gecombineerd met de serums. Zeer tevreden van. Sinds ik het gebruik, ongeveer 2 x per week, is mijn huid zoveel beter.minder rimpels, steviger, betere gloed….

Heel veel vragen gehad
Heel veel vragen gehad. Alles snel en uitgebreid beantwoord, met bijsluiting van instructie filmpjes. Top

Goede producten
Goede producten, snelle levering.
Bij vragen over producten krijg je goed advies van Heidy.
Heel fijn dat ze online goed bereikbaar zijn.
Ik beveel deze webshop zeker aan

Respuesta de Dermaximó
Snelle levering, en voor het product zeer duidelijke uitleg hoe het te gebruiken! Pas begonnen dus kan nog niks zeggen over de resultaten!

Pleisters plakken goed.
Pleisters plakken goed.
Afwachten voor het resultaat, misschien meer energie en positive gevoel
Ik gebruik de producten al enige tijd
Ik gebruik de producten al enige tijd. Erg tevreden en mijn huid reageert er goed op. Levering is ook top, vandaag besteld is morgen in huis.

Respuesta de Dermaximó
Voelt goed aan op mijn lippen.
Voelt goed aan op mijn lippen.
top goed.
bedankt ook vd snelle sercvice

Fijne eerlijke vriendelijk contact
Goed contact met eigenaresse ,ze neemt moeite om je goed te informeren ,en met vriendelijkheid.

Snelle service
Snelle service. Alle producten worden zorgvuldig uitgelegd via YouTube. Ook merk ik na 5 dagen al iets verschil qua rimpels. Maar mijn huid straalt.

Respuesta de Dermaximó
Más información sobre otros tipos de reseñas.