De Rode Winkel Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben op ontzettend goed geholpen door Rami! Met beenlengte 36 is de keuze beperkt in de stad maar bij De Rode Winkel is er altijd wel een mooie Lois broek waar ik erg blij van word.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Netjes verpakt, vriendelijk briefje erbij, altijd mooie spullen bij de rode winkel. Een van de beste jeanswinkels die er is. Hebben veel maten zowel lengte als breedte. Veel andere winkels hebben alle... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn man wilde tijdens de lockdown (winkels gesloten) graag online een spijkerbroek bestellen. Hij kon de juiste kleur en maat niet vinden. Via Whatsapp konden we met een medewerker van de winkel op... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de jeans
  2. Tienda de ropa para hombres
  3. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

De Rode Winkel is de jeanswinkel van Nederland. Wij zorgen ervoor dat iedereen de perfecte jeans aantrekt. Iedereen kan de juiste maat, de juiste pasvorm vinden met onze persoonlijke service. Dat kan ook met meer dan 8000 broeken op voorraad. Dit doen wij al sinds 1837.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

339 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Great service!

Sam helped me big time with trying to find the right jeans (comparable to my fave which is unfortunately not on the market anymore) and discussing the best delivery and fitting service for me during the pandemic. Great service!

21 de febrero de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Erg mooie jas gekocht bij De Rode…

Erg mooie jas gekocht bij De Rode Winkel. En fijn dat ik gebruik kon maken van de passervice. Helaas wel wat discussie over het retour sturen van de andere jas, maar overall prima service.

19 de febrero de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerst even appen of ze konden zien…

Eerst even appen of ze konden zien welke maat ik altijd bestel en binnen 10 minuten een reactie gekregen. Naar 20 minuten was het raak en was de bestelling geplaatst.

Super vriendelijk en service gericht.

Kan maar 5 sterren geven maar geef er liever 9.

18 de febrero de 2021

Happy

Super service en super goed advies! Helemaal happy met mijn nieuwe jeans aankoop.... tot de volgende

18 de febrero de 2021

Jas bij De Rode Winkel

Erg tevreden! De bestelling ging vlot, de communicatie ging vlot en uiterst aardig over WhatsApp, en, niet onbelangrijk, ik ben erg tevreden over het product (een prachtige jas, met korting!). Daarnaast vind ik het leuk dat De Rode Winkel bestellingen op de fiets bezorgd, lekker duurzaam!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Persoonlijke benadering en top service!

Onlangs voor het eerst online besteld bij De Rode Winkel. Vond het wel tricky, want ik koop altijd mijn broeken in de winkel. Maar met de aanhoudende lockdown niet veel keuze, dus uiteindelijk online 2 broeken besteld. Bij aankomst van de bestelling was ik blij verrast. Professioneel verpakt, mooie broeken en zelfs met een handgeschreven kaartje erbij!
Echter zat in één van de broeken een weeffoutje. Ik belde de winkel en kon de broek direct retour sturen, na het online te hebben aangemeld. Enkele dagen later, verscheen een nieuwe broek bij mij voor de deur. Dit maal zonder weeffout en opnieuw een handgeschreven kaartje incl. excuses voor het ongemak. Kortom top service, ik ben een heel tevreden klant!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makkelijk en snel de perfecte spijkerbroek kiezen

Mooi en makkelijk overzicht op de site. Eenvoudig filteren en de juiste broeken selecteren. Snelle verzendklaar gemaakt. Helaas op dit moment nog niet ontvangen (4 werkdagen na bestellen..) Met dank aan PostNL. Enige tip is om de verzending niet meer via PostNL te laten lopen. Verder is De Rode Winkel een absolute aanrader.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Online aankoop gedaan

Online aankoop gedaan, via de chat heel bereikbaar en behulpzaam. Enkel het betalen vanuit België verliep wat moeizaam, kon uiteindelijk alleen via creditcard en dan betaal je kleine extra. Goede communicatie over de verzending. Heel blij met de warme jassen!

15 de febrero de 2021

Online besteld

Online besteld, binnen 48 uur thuis geleverd. Contact via WhatsApp. Broeken kunnen ruilen die niet goed zaten. Werd gewoon gehaald/gebracht. Top service!

15 de febrero de 2021
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.