Snelle verzending. 1 artikel was niet meer stock. We kregen een mailtje of we iets anders wilden bestellen of het bedrag terug. Bedrag werd onmiddellijk teruggestort.
Op basis van mijn bestelling en de accurate afhandeling. Echter de verzending via post nl niet conform de ontvangen e-mail van post nl . Eerst melding aflevering vrijdagmiddag, wij briefje op de deu... Ver más
Snelle levering, product prima naar verwachting. Zou nog extra fijn zijn geweest als ik bij de bezorgdienst had kunnen kiezen voor DHL. Nu geleverd met PostNl.
I was a bit skeptical at first because the prices seemed almost too good and I wasn’t sure about the website, but all the positive Trustpilot reviews convinced me to give it a try. They also had a p... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre De Schoenenfabriek
Escrito por la empresa
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- deschoenenfabriek.nl
Invita a los clientes a opinar
Bestelling werd geleverd binnen de…
Bestelling werd geleverd binnen de aangegeven tijd. Daar wordt een mens blij van.
De levering snel, helaas ander product dan besteld
De levering was super snel, jammer genoeg hebben we een andere kleur van het product gekregen dan er was besteld
Goede website.
Goede website.
Makkelijk te navigeren, mooi aanbod/merken en snelle levering.
Fijne webshop met leuk assortiment…
Fijne webshop met leuk assortiment schoenen. Makkelijk te bestellen en snel verzonden!
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Niets ontvangen, houden zich niet aan ontbindingsrecht!
15e schoenen besteld en staan op verzonden maar nog steeds niet ontvangen. Contact gezocht maar krijg alleen maar standaard antwoorden. We weten niet waar het fout gaat, u kunt een formulier invullen en dan starten we een onderzoek. Binnen 30 dagen!!!! ontvangt u een reactie. Klantenservice reageert zoals gezegd alleen maar met standaard antwoorden en blijft zelfde mail terugsturen niets persoonlijks. Het interesseert ze blijkbaar niets. Net een officieel document gestuurd om bestelling te herroepen wettelijk geregeld dat dit binnen 14 dagen kan, zelfs hier proberen ze onderuit te komen....Nadat ik heb aangegeven dat ze dan in gebreke blijven is de bestelling toch geannuleerd. Nu afwachten of het terugbetalen goed gaat.

Respuesta de De Schoenenfabriek
Pikolinos sandalen.
Het product is snel geleverd en is keurig verpakt.
Ik zal hier zeker zoeken en eventueel bestellen als ik iets leuks zoek.
Overzichtelijke website.
Overzichtelijke website.
Informatief mbt levering. Wel of niet in voorraad.
Indien in voorraad dan de volgende dag geleverd.
Mooie acties.
Schoenen ‘s middags besteld en de…
Schoenen ‘s middags besteld en de volgende dag al in huis.
Snelle en goede levering
De juiste laarzen ontvang je compassieloos pas na 2 maanden.
Laarzen besteld in februari en we ontvingen de verkeerde maat, na direct reclameren ontvangen we pas na 2 maanden de juiste maat.
Reden: eerst moet men intern bij de Schoenenfabriek / Etrias en code probleem opgelossen. De juiste laarzen zijn wel bij hun leverancier op voorraad maar ze leverden niets uit en regelen niets om hun fout op te lossen.
Ze hebben geen enkele compassie met hun klant. De juiste laarzen werden pas ontvangen na een lading mailtjes en meerdere keren telefonisch contact waarbij uren telefonische wachttijd. Blijkbaar is het vanzelfsprekend dat een klant lijdzaam afwacht todat dit bedrijf een keer actie wil ondernemen. Laat u zich ook in de kou zetten?
Een excuus kennen ze blijkbaar niet bij de Schoenenfabriek / Etrias. Wat een klantonvriendelijke show wordt hier vertoont!

Respuesta de De Schoenenfabriek
Eerlijk zeggen goeie service en gratis…
Eerlijk zeggen goeie service en gratis retourneren 👍👍👍
Ze kondigen mooie kortingen aan..
Ze kondigen mooie kortingen aan... tot het moment waarop je hebt besteld en betaald. Eerst krijg je bevestiging om dan later te horen dat je 'artikel toch niet meer op voorraad is' en dat je bestelling geannuleerd wordt zonder enige vorm van excuses.