Jeg har forsøgt at reklamere over en jakke d. 8/5 og d. 18/6 uden svar endnu. Hverken på den første mail eller nummer to mail. Jakken er købt i oktober 2023 så det er jo ikke fordi den er gået på g... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Rigtig hurtig levering og fin betjening
Ingen anmærkninger
Havde bestilt en trøje og to dage efter blev den yderligere sat ned. Jeg skrev til kundeservice om det var muligt jeg kunne annullere og købe til den nye udsalgspris, men ordren var allerede afsendt o... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Designfryd er en webshop med danske design favoritter som vi nøje udvælge til glæde for vores kunder. Vi yder et højt serviceniveau i form af dag til dag levering, og gør alt for, at kunden skal føle sig glad og tryg når de handler hos. Vi har også et bredt udvalg af renseribøjler/ stålbøjler som vi levere til både private og virksomheder.
Información de contacto
Vågøvej 16, 8700, Horsens, Dinamarca
- +45 26225037
- info@designfryd.dk
- designfryd.dk
Sådan skal det være at handle på nettet!
Har modtaget en meget lækker og fejlfri taske i dag - bestilte den i går eftermiddags. Det er den hurtigste forsendelse jeg har oplevet.
Og så var den oven i købet på tilbud ;-)
SÅDAN.....!
Skal internet handel være.
Enkelt - sikkert - hurtigt.
Fin vare til fin pris - TAK for handlen.
Hurtig levering + godt produkt.
Jeg har kun været tilfreds med service og produktet.
hurtig ekspedition
tredje gang at jeg køber stålbøjlerne hos jer - ungerne er vilde med dem i deres nye lejligheder
Hurtig levering og kvalitetsbøjler!
Fantastiske renseribøjler af den bedste kvalitet jeg nogensinde har set! :-)
Nemt og hurtig levering
Nem, overskuelig hjemmeside. Hurtig levering. Ingen problemer.
Anbefaling herfra!
Hurtig levering. Varerne var helt som forventet.
God vare og hurtig levering.
Baren var som lovet og ankom hurtigt til min hjemme adresse.
Fin service
Jeg har købt flere ting hos Designfryd, nogle rigtig skønne ting fra Depeche, deres bøjler er også fine og lige til at tage med i kufferten når man tager på ferie, de fylder ikke meget og der mangler jo næsten altid bøjler på hotellerne. De fylder jo heller ikke meget i garderobeskabet. God service og hurtig levering. KAN ANBEFALES ...

Respuesta de Designfryd
Kundeservice i top - top kvalitets produkter
Super oplevelse. Gennemført kundeservice med kunden og kundens behov i centrum. kan kun anbefalde denne side til alt og alle. Priserne er konkurrence dygtige, og kvaliteten er i top.

Respuesta de Designfryd
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.