La empresa ha respondido
Lækre produkter og meget billige. Jeg har handlet der mange gange. En enkelt gang var der en lille glasdims til en lampe, som var gået i stykker. De sendte hurtigt en ny.
La empresa ha respondido
DesignMarket reagerede super hurtigt, da der var en fejl i min ordre. Uden problemer fik de hurtigt leveret den vare, som desværre ikke var kommet med 1. sending.
La empresa ha respondido
Design Market i Horsens har sat sig for at bevise, at bæredygtighed og luksus kan gå hånd i hånd. Ved at tilbyde designer varer med skønhedsfejl, overskudsvarer og varer fra messer og lignende, gør vi det muligt for os at indrette vores hjem med stil og samtidig have en positiv indvirkning på miljøet. Så lad os tage et skridt mod en mere bæredygtig fremtid og støtte virksomheder som Design Market, der gør en forskel.
Norgesvej 5, 8700, Horsens, Dinamarca
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk gode tilbud på spændende varer. Kan kun anbefale hjemmesiden!

Respuesta de DesignMarket
Jeg må indrømme, at jeg til en start var ret skeptisk. Kunne det nu passe, at jeg kunne få en original, ny Verner Panton-lampe til den pris? Og kunne jeg nu stole på, at varen nåede frem? Begge dele blev gjort totalt til skamme. Efter kun halvandet døgn modtog jeg mine flotte nye lamper. Sendt i original indpakning. Aldrig været pakket ud. Og med VPs garanti for ægthed. Læg dertil, at jeg på kort tid (fem min!) fik svar på de spørgsmål, jeg stillede via mail. En i særklasse god oplevelse. Varm anbefaling herfra. Vh Marianne

Respuesta de DesignMarket
Virksomheden kan sørge for at jeg modtager min vare - jeg har ikke fået den vare jeg har bestilt.
Super service
Der var 2 lysestager der var gået i stykker, under transport. Der blev straks eftersendt 2 nye
TAK

Respuesta de DesignMarket
Nem hjemmeside med gode produkter, konkurrencedygtige priser og hurtig levering :)

Respuesta de DesignMarket
Hurtig betjening. Kunne være rart man kunne få leveret til ens addresse.

Respuesta de DesignMarket
Gode varer til en virkelig billig pris,

Respuesta de DesignMarket
Just received my first batch, in short, i am impressed!

Respuesta de DesignMarket
Var lidt mistroisk da prisen på den lampe jeg ville købe virkede til at være lidt for god til at være sand. Men efter at have tjekket deres facebook og instagram side ud valgte jeg at bestille den.
Og det er jeg glad for. Lampen kom og var godt pakket ind. Vil da helt klart en anden gang handle her igen :-)

Respuesta de DesignMarket
Problemfri at handle/returnere hos og hurtig ekspedition 😊

Respuesta de DesignMarket
God service og hurtig levering. De forstår deres kunder og hjælper dem

Respuesta de DesignMarket
Altid en fornøjelse at handle her. Det er helt vild lækre ting og sager man kan få til en god pris. Køber forkælelse til mig selv, værtindegaver, adventsgaver, nye ting til hjemmet, fødselsdagsgaver, kort osv. Så stor anbefaling herfra.

Respuesta de DesignMarket
Super god service og super gode kvalitetsprodukter til en fornuftig pris, så alle kan være med. Kan varmt anbefales :-)

Respuesta de DesignMarket
Más información sobre otros tipos de reseñas.