Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre produkter og meget billige. Jeg har handlet der mange gange. En enkelt gang var der en lille glasdims til en lampe, som var gået i stykker. De sendte hurtigt en ny.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

DesignMarket reagerede super hurtigt, da der var en fejl i min ordre. Uden problemer fik de hurtigt leveret den vare, som desværre ikke var kommet med 1. sending.

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

Design Market i Horsens har sat sig for at bevise, at bæredygtighed og luksus kan gå hånd i hånd. Ved at tilbyde designer varer med skønhedsfejl, overskudsvarer og varer fra messer og lignende, gør vi det muligt for os at indrette vores hjem med stil og samtidig have en positiv indvirkning på miljøet. Så lad os tage et skridt mod en mere bæredygtig fremtid og støtte virksomheder som Design Market, der gør en forskel.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiske tilbud og spændende varer

Fantastisk gode tilbud på spændende varer. Kan kun anbefale hjemmesiden!

30 de marzo de 2026

Respuesta de DesignMarket

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at give os så fin en anmeldelse - vi håber at se dig igen på webshoppen på et tidspunkt :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre produkter og meget billige.

30 de marzo de 2026

Respuesta de DesignMarket

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en så fin anmeldelse om os - vi håber at se dig på webshoppen igen :-)

Positiv overraskelse

Jeg må indrømme, at jeg til en start var ret skeptisk. Kunne det nu passe, at jeg kunne få en original, ny Verner Panton-lampe til den pris? Og kunne jeg nu stole på, at varen nåede frem? Begge dele blev gjort totalt til skamme. Efter kun halvandet døgn modtog jeg mine flotte nye lamper. Sendt i original indpakning. Aldrig været pakket ud. Og med VPs garanti for ægthed. Læg dertil, at jeg på kort tid (fem min!) fik svar på de spørgsmål, jeg stillede via mail. En i særklasse god oplevelse. Varm anbefaling herfra. Vh Marianne

18 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de DesignMarket

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en så fin anmeldelse - vi bestræber os hver dag på at gøre vores bedste. Vi glæder os til at se dig på webshoppen igen :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der var 2 lysestager der var gået i stykker, under transport. Der blev straks eftersendt 2 nye

TAK

25 de febrero de 2026

Respuesta de DesignMarket

Tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem hjemmeside med gode produkter

Nem hjemmeside med gode produkter, konkurrencedygtige priser og hurtig levering :)

23 de febrero de 2026

Respuesta de DesignMarket

Mange tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på :-)

Hurtig betjening

Hurtig betjening. Kunne være rart man kunne få leveret til ens addresse.

28 de enero de 2026

Respuesta de DesignMarket

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Du kan sagtens vælge levering med omdeling - det er bare ikke gratis hos os :-)

Fint sted at handle

Fint sted at handle. Super gode deals.

26 de enero de 2026

Respuesta de DesignMarket

Tusind tak for de fine ord - vi bestræber os på at gøre vores bedste hver dag :-)

DesignMarket reagerede super hurtigt

29 de diciembre de 2025

Respuesta de DesignMarket

Tusind tak for dine fine ord - dejligt at høre, at du trods fejllevering stadig kun har positivt at sige :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super pris og hurtig forsendelse

Var lidt mistroisk da prisen på den lampe jeg ville købe virkede til at være lidt for god til at være sand. Men efter at have tjekket deres facebook og instagram side ud valgte jeg at bestille den.
Og det er jeg glad for. Lampen kom og var godt pakket ind. Vil da helt klart en anden gang handle her igen :-)

29 de septiembre de 2025

Respuesta de DesignMarket

Tak fordi du viste os tillid - det sætter vi stor pris på :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. De forstår deres kunder og hjælper dem

25 de septiembre de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid en fornøjelse at handle her

Altid en fornøjelse at handle her. Det er helt vild lækre ting og sager man kan få til en god pris. Køber forkælelse til mig selv, værtindegaver, adventsgaver, nye ting til hjemmet, fødselsdagsgaver, kort osv. Så stor anbefaling herfra.

25 de agosto de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service og super gode kvalitetsprodukter til en fornuftig pris, så alle kan være med. Kan varmt anbefales :-)

1 de septiembre de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering - og en lækker vare til en rigtig god pris.

25 de agosto de 2025

Respuesta de DesignMarket

Tusind tak for din anmeldelse - det betyder meget for os :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.