Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Han leverede et flot stykke arbejde. Ihærdig ung mand, omhyggelig og meget flot bil leveret, til en gid pris. Ikke sidste gang vi benytter ham.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og flot arbejde. Jeg troede ikke rigtigt på at bilen kunne blive så flot efter en behandling. Da arbejdet var færdig og jeg så resultatet. Min 12 års gamle bil lignede næsten en hel... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de limpieza completa de automóviles

Escrito por la empresa

Opdag vores omfattende udvalg af eksklusive bilplejetjenester, der er skabt til at give din bil den opmærksomhed, den fortjener. Hos DetailereN.dk har vi sammensat en række kuraterede servicepakker og individuelle tjenester, der dækker ethvert behov for bilpleje. Uanset om du søger en totalrenovering eller specifik pleje, er vores erfarne team klar til at levere en bilplejeoplevelse ud over det sædvanlige.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun give mine bedste…

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Detaileren. Jeg fik lavet en komplet klargøring samt keramisk coating af min bil, og resultatet oversteg alle forventninger. Lakken har fået en utrolig flot glans og dybde, og hele bilen fremstår ekstremt velplejet.

Servicen var professionel, ærlig og meget imødekommende. Der blev taget god tid til at forklare processen og forventningerne til behandlingen, hvilket gav stor tillid.

Det er tydeligt, at der bliver arbejdet med stor passion og øje for detaljer. Hvis man ønsker en bilplejeoplevelse på højt niveau, er Detaileren absolut det rette valg.

8 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min bil har aldrig været så ren før!

Min bil har aldrig været så ren før! Og sikke en service. Denis kom og skulle gøre den ren på stedet, men kunne se den var for beskidt og vi aftalte derfor at jeg skulle køre den op til ham på hans værksted. Hentede den dagen efter og den var simpelthen så fin. Denis er sød, høflig og mega dygtig!

22 de agosto de 2024

Flot udført arbejde 👍

God service, fedt at man kan lave aftale hurtigt 👍😁Denis kom præcist på aftalt dato. I den tid han rengjorde min bil udvendigt og indvendigt ,da arbejdede han effektivt hele tiden 👏virkelig godt resultat, og stor tilfredshed herfra, samt kan klart anbefales 👍👏👏

3 de octubre de 2024

Anbefaling til ug

Kan varmt anbefale Dennis kom som aftalt på klokkeslet og bilen var flot inde og ude bagefter

19 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft Detaileren på hjemmebesøg.

Har haft Detaileren på hjemmebesøg.
Et super flot resultat af to stk. biler den ene stor MPV og en alm.bil.
Da vi bor tæt på Vesterhavet og kommer meget på stranden, derfor har vi meget fin strandsand overalt i bilerne var jeg spændt på om de kunne løfte opgaven.
Resultatet blev to biler der var lige så rene som da de kom fra fabrikken.
De bedste anbefalinger herfra.

18 de agosto de 2024

Superoplevelse

Har haft besøg af Dennis. En flink, ihærdig og arbejdssom mand, som har givet min bil et stort løft - rengjort indvendig og udvendigt, alt sammen så den ligner en helt ny bil. Vil selvfølgelig kontakte Dennis igen næste gang, og anbefale ham til alle. Jeg er MEGET tilfreds.

20 de agosto de 2024

TOP KARAKTER - kan kun anbefale

Vi fik besøg af den sødeste unge mand som gik i gang med det samme. Efter en vanvittig grundig tilgang og mange timers hårdt slid var vores 2 biler som nye - VIRKELIG godt håndværk. Vores biler har aldrig været så rene både udvendig og indvendig - tusind tak til Detaileren.dk for at give os en oplevelse ud over det forventede. Vores varmeste anbefalinger herfra og vi booker 100% igen.

19 de agosto de 2024

Beskidt bil blev forvandlet

Jeg må indrømme at vores bil var temmelig beskidt. Men det fik Dennis lavet om på! Han var meget omhyggelig og bilen fremstår nu som ny. Jeg kan klart anbefale Detaileren 👍👍👍

13 de agosto de 2024

Lækkert resultat

Der var sket en dobbelt booking, men var super løsningsorienteret og vi fandt hurtigt en løsning.
Vi er rigtig glade for arbejdet der er gjort med bilen.
Kan klart anbefales.😊😊

7 de agosto de 2024

Rigtig fin oplevelse

Jeg fik min bil gjort rent indvendig og udvendig og poleret Og jeg må sige der var ikke noget og sætte en finger på det hele var så i orden jeg er meget tilfreds

10 de agosto de 2024

Rengjorede 2 biler.

Rengjorede 2 biler.
Selv fdm var imponeret
Rengjort i alle kroge både udvendig og indvendig, lakken skinner og vand og snavs preller af. Kan bestemt anbefale Detaileren Dennis

13 de junio de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.