Fik fixet min Tesla Model X (sort)årgang 2020. Polering + Opti-coat Pro3. Den var mildest talt overfladeridset af vaskehal mv., samt enkelte steder også med diverse aflejringer. Den ser nu ud so... Ver más
La empresa ha respondido
Min Zeekr 7X i farven Forest Green, blev leveret i december måned og kørt direkte fra forhandler og ud til Rune for kærlig behandling. Bilen fik den helt store tur med Opti-Coat Pro3 (eksklusive)... Ver más
La empresa ha respondido
Min spritnye BMW iX3, hvis lakering havde fået en hård medfart under klargøringen hos BMW, fik en omgang polering, keramisk coating m.m. hos Rune. Hvilket fænomenalt resultat. Tydeligt at... Ver más
Virkelig service-minded! Købte via deres webshop og det var ikke den nyeste version af ONR der var på lager i den store dunk. Skøn og hurtig kommunikation med Rune, så blev det ændret og fixet.... Ver más
La empresa ha respondido
High End Bilpleje, Polering, Keramisk Coating, Interiørrens og PPF. Detailing bilpleje af premium kvalitet hvor håndværk, sans for detaljen, høj kundeservice er vores fundament. Vi tilbyder alt indenfor dybdegående bilpleje og går ikke på kompromis med kvaliteten. Vores passion for bilpleje sikre dig højeste kvalitet og ikke mindst høj grad af service.
Mosetoften 26, 8722, Hedensted, Dinamarca
Jeg fandt tilfældigt Rune på nettet, dejlig tæt på, da jeg bor i Vejle.
Rune gav allerede fra den første telefonsamtale indtrykket af være meget passioneret og "nørdet" (positivt ment) med hensyn til arbejdet med en bils pleje.
Jeg har en sort Volvo- ikke metallak- og den stod efter Runes behandling meget skarp - dyb sort og flot.
Jeg glæder mig til at besøge ham igen for at høre nærmere om vask af bilen.
Lånebil også et stort plus.

Respuesta de Detailing Center-Bilpleje
Jeg har fået lavet en del biler ved Rune igennem tiderne før. Nu var det min nye Tesla Model Y, som skulle have en tur.
Det er så tydelig at der på ingen måde bliver gået på kompromis med noget som helst. Havde en forestilling om at min nye bil var pæn. Men da den blev hentet, så stod den bare knivskarpt. Der var ikke en finger at sætte på resultatet.
Jeg fik lavet polering, 9 års keramisk coating af lak. Ydermere coatet lygter, alt glas og spejle udvendigt, alt plast udvendigt, sæder, ppf film på bagdøre (anbefalet af Rune, da det ellers hurtigt får masser sf stenslag), ppf på læssekant i bagagerum og en rengøring indvendigt.
Og var superglad for at han har en lånebil, da jeg kommer fra Fyn.
Det er så professionelt at komme ved Detailing Center, fra start til slut. Får en god snak omkring ønsker og Rune kommer med sin mening omkring erfaringer. Det kan være at det man har i tankerne kan gøres på en anden/bedre måde osv osv.
Alle forventninger bliver overgået.
Glæder mig til jeg skal på mit vaskekursus. 👍🏼
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Respuesta de Detailing Center-Bilpleje
Jeg søgte efter coating af biler og fandt Rune som jeg syntes lød meget reel og det holdt også stik.
Jeg fik lavet en opti coat og får den renset en gang om året ved Rune og vasker den selv nogle gange om året og så skulle lakken være som ny mange år frem.
Rune er altid hjælpsom med alt, så jeg er glad for at jeg fandt ham

Respuesta de Detailing Center-Bilpleje
Topklasse service, ærlighed og ingen kompromisser. Fik den helt store tur på min fabriksnye Tesla Y med Opticoat Pro på lakken samt alle ruder. Derudover PPF folie på udsatte steder. Bilen er langt lettere at holde ren nu. Fik desuden et vaskekursus på en senere dato af Rune. Han er en super flink og omhyggelig fyr der virker bundreel og yderst kompetent. Er det pengene værd? Det korte svar - JA!

Respuesta de Detailing Center-Bilpleje
Det var super service 👍og bilen står som ny
Tak Rune😊👍

Respuesta de Detailing Center-Bilpleje
Min Ioniq 5 fik den helt store tur hos Detailing Center, og jeg er ovenud tilfreds. Rune er helt nede på jorden, og samtidig er hans arbejde og grundighed virkelig i top.
Jeg kommer helt sikkert jævnligt tilbage for rens af lak, og fremtidige biler vil også blive sendt i hans retning.
Varmeste anbefalinger herfra!

Respuesta de Detailing Center-Bilpleje
Meget passioneret og virkelig godt og grundigt arbejde.. 3A service og man bliver altid modtaget med et smil og får gode råd hvis der er noget man er i tvivl om.

Respuesta de Detailing Center-Bilpleje
Virkelig go behandling og et rigtigt flot resultat . Kan varmt anbefales til andre der ønsker en skinnende bil . Tak til Rune

Respuesta de Detailing Center-Bilpleje
Min 3 år gamle blå Peugeot 308 havde fået en del vaskeridser i vaskehalen. Så den tog rune under kærlig behandling og jeg fik en bil retur som stod som ny i lakken. Virkelig flot arbejde.
Bilen fik en 2 trins polering og derefter en kemisk coating (Opticoat).
I prisen var også indkluderet et vaskekursus som var meget lærerigt.
Jeg kan på det varmeste anbefale at bruge Rune.

Hvilket fænomenalt resultat.
Tydeligt at Rune brænder for det her. Han er super serviceminded og elsker at dele ud af sin viden.
Der følger ovenikøbet en omgang manuel vask af bilen med, hvor Rune instruerer dig i hvordan du håndvasker bilen på bedst mulig vis efter den er coatet.
KÆMPE anbefaling her fra!
Rune behandlede vores autocamper med Opticoat Pro+, som vi også har god erfaring med fra vores tidligere VW California (7 års holdbarhed og formentlig længere). Rune var rigtigt god og grundig, og vores autocamper skinnede som et stjerneskud bagefter. Tillige var han meget imødekommende og lyttende til vores ønsker. Så vi kan anbefale ham på det varmeste.

Respuesta de Detailing Center-Bilpleje
Afleverede min VW Polo til polering og keramisk coating hos Rune imens, at jeg var på ferie. Jeg kom retur til en super skinnende sort bil, hvor alle de små vaskehals-ridser var væk (både i lak og på lygter). Efterfølgende har jeg modtaget et vaske-kursus omkring pleje fremadrettet og jeg kan sige, at Rune går op i sit arbejde og kan sit kram!

Respuesta de Detailing Center-Bilpleje
Har lige fået vores nye VOLVO XC40 Recharge Keramisk Coated hos Rune. Han er kompromisløs, hårdtarbejdende og sætter en ære i at yde en god service - og det har han gjort til UG :)

Respuesta de Detailing Center-Bilpleje
Más información sobre otros tipos de reseñas.