Información sobre la empresa

1. Tienda de vitaminas y suplementos
  2. Servicio de fitness y nutrición

Escrito por la empresa

Detox.no er Norges ledende nettbutikk for avanserte, høykvalitets kosttilskudd innen detox og avgiftning, biohacking, tarmhelse, anti-aldring og cellehelse. Vi tilbyr nøye utvalgte produkter fra anerkjente merker som Quicksilver Scientific, Microbiome Labs, Dr. Mercola, BodyBio og Young Goose - for deg som ønsker optimal energi, bedre tarmhelse og en kropp i balanse.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

EFFICACY

The delivery was good

The taste is really nice

I have almost finished the second packet after drinking one cup a day.

I enjoy this tea and tried it for bloating and I think it has had an impact BUT no sign of any weight loss.Maybe because I am not overweight and wasn't trying to ?

I will still order more as I like the taste and it's natural ingredients.

11 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Inge problemer

Jeg har kjøpt noen kosttilskudd til en god pris fra detox.no. Rask levering og inge problemer. Anbefales

19 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Detoxpflaster von organicguru bei ebay

Die Pflaster haben mir sehr geholfen und hat schon beim 3. Mal so geklappt, dass ich das 1. Mal nach gefühlt ewigen Zeiten 10 Std durch geschlafen habe! Fühle mich pudelwohl. Beim 1. Mal waren die Pflaster fast schwarz, 2.Mal haben sie sogar feucht gesubbt, beim 3. Mal fast alles weiss und ich habe sie am Tage getragen, weil ich sie mir nachts unbewußt abgerissen habe. Vielen vielen Dank! Empfehle ich gerne weiter liebe Grüße Angelika

13 de enero de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fjerner kunde-anmeldelser

De fjerner kunde-anmeldelser på produkter på nettsiden.

Mener det er ugrei markedsføring og til og med udemokratisk å fjerne anmeldelser med andre perspektiver enn typ: "utmerket produkt" og 4 eller 5 stjerner, fordi det kan redusere salg.

Interessant at de har en tydelig majoritet av produkter med 5 stjerner eller ingen anmeldelser.

1 de septiembre de 2023
Logotipo de Detox.no

Respuesta de Detox.no

Hei!
Takk for at du deler tilbakemeldingen din. Vi setter pris på alle ærlige anmeldelser - både positive og kritiske - og vi sletter aldri vurderinger bare fordi de gir færre stjerner.
Alle produktomtaler går gjennom en kvalitetssikring for å sikre at de handler om selve produktet (ikke for eksempel levering, pris eller brukserfaringer som gjelder andre merker). Anmeldelser som bryter med disse retningslinjene, eller som inneholder feilinformasjon, blir derfor ikke publisert.
Vi ønsker full åpenhet og jobber kontinuerlig med å forbedre både produktene våre og kundeopplevelsen.
Om du ønsker å utdype opplevelsen din, send oss gjerne en e-post eller chatmelding på siden vår – vi tar imot all konstruktiv feedback med takk.
Vennlig hilsen,
Team Detox.no

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.