Really happy with my purchase! The couch looks fantastic in my living room and is exactly what I was hoping for stylish, comfortable, and great quality. The whole experience with the Troubadour wa... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
We hebben een lounge stoel custom made besteld bij De Troubadour en de stoel is heel Mooi en ook het hele proces van bestellen tot afleveren is goed gelopen
Wij hebben 3 jaar geleden 6 stoelen gekocht. Deze stoelen gebruiken we niet veel omdat dit een extra eetkamer tafel is. Maar nu laat de verf laag los van het leder. Men geeft reactie dat de s... Ver más
In de winkel werd ik door een vriendelijke mevr geholpen. Zij luisterde goed naar mijn verhaal. Ik merkte dat zij kennis van zaken had van alle producten in de winkel. Hierdoor werd ik goed gea... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Ontdek alle stijlen, trends & inspiratie met de collecties van De Troubadour Interieurs. Ontdek jouw woonstijl online of in de 5000m2 showroom bij dé interieur specialist van Nederland!
Información de contacto
Maalderij 32, 1185 ZC, Amstelveen, Holanda
- 0204560235
- detroubadour.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Tevreden
Ik ben goed geholpen in de winkel toen ik er behoefte aan had. Eerst lekker op me gemak rondkijken. Daarna met behulp van vriendelijk verkoper geslaagd voor een tafel.
de keurig nette ontvangst in de winkel…
de keurig nette ontvangst in de winkel de ruime keuze de prima service ,ook bij de bezorging.
De troubadour is een echte aanrader!
Een mooie winkel en we zijn goed geholpen door een verkoper die goed luisterde naar onze wensen.
We zijn geslaagd en heel blij!
Goed advies en super levering
Goed advies en de tijd tijdens aankoop. Maar ook snelle levering en vooral de levering zelf. Heel behulpzaam, net dat beetje extra. Vriendelijk en prachtige bank, van goede kwaliteit.
Goede service. Mooi product. Bezorgers hebben tafel en stoelen netjes afgeleverd en in elkaar gezet.
Tussentijds goederen geleverd.alles…eettafel stoelen en een fauteuil
Tussentijds goederen geleverd.alles mooi neergezet en verpakkingsmat meegenomen.
Nu nog wachten op de bank
Ik ben dk tevreden.
Naar volle tevredenheid
Mooie lokatie, vriendelijke bediening, prima kaart. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding!
Fijn personeel...snelle levering
Werd netjes gebeld dat de bestelling…
Werd netjes gebeld dat de bestelling 2dg later zou zijn.
Heel klantvriendelijk!
Top!
Goed advies en goede levering
Goede service snelle levering
Goede service snelle levering. Keurig verpakt.
Goede communicatieve nav verzending pakket!
Zeer tevreden
levertijd en communicatie
Geen goede ervaring met de planningafdeling. Niet klantvriendelijk en toonde geen begrip voor de situatie.
Ik ben erg tevreden over de service in de winkel, maar niet over het contact met de planning afdeling. Een tweede deel van de bestelling was tot 2x toe te laat en er werd weinig begrip getoond. Naar mijn idee had er best meer moeite gedaan kunnen worden vanuit de planning afdeling om dit deel van de order eerder te leveren. Ik vond de persoon ook niet klantvriendelijk.
Erg professioneel en fantastische…
Erg professioneel en fantastische geholpen met het uitzoeken van een passende mooie eethoek
Zeer tevreden klant
Als vaste klant van De Troubadour een relaxstoel gekocht. Uitstekend geholpen, met goed advies over de stoel en bekleding. Vervolgens ook keurig op tijd bezorgd en geïnstalleerd. Dus nog steeds een zeer tevreden klant
Mooie lamp die de volgende dag werd…
Mooie lamp die de volgende dag werd geleverd.
Ter zake en persoonlijk