Really happy with my purchase! The couch looks fantastic in my living room and is exactly what I was hoping for stylish, comfortable, and great quality. The whole experience with the Troubadour wa... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Heel mooie meubels, goede kwaliteit, echt het extra geld zeker waard. Levering duurt echter lang indien op voorraad bij leverancier en weinig flexibiliteit qua data voor de levering.
We hebben een lounge stoel custom made besteld bij De Troubadour en de stoel is heel Mooi en ook het hele proces van bestellen tot afleveren is goed gelopen
In de winkel werd ik door een vriendelijke mevr geholpen. Zij luisterde goed naar mijn verhaal. Ik merkte dat zij kennis van zaken had van alle producten in de winkel. Hierdoor werd ik goed gea... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Ontdek alle stijlen, trends & inspiratie met de collecties van De Troubadour Interieurs. Ontdek jouw woonstijl online of in de 5000m2 showroom bij dé interieur specialist van Nederland!
Información de contacto
Maalderij 32, 1185 ZC, Amstelveen, Holanda
- 0204560235
- detroubadour.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Alles volgens afspraak en binnen de…
Alles volgens afspraak en binnen de aangegeven periode. Prettige winkel en goed advies
Lieve en behulpzame medewerkster…
Lieve en behulpzame medewerkster Barbara, ze is heel flexibel en behulpzaam.
Mooie meubels!
Fijne, duidelijke en nette service!
Fijne, duidelijke en nette service! Mooi en kwalitatief goed vloerkleed.
mooie spullen
mooie spullen, super prettige levering en communicatie. Ze zetten het direct op zijn plek!
Ze beloven je van alles maar laat het…
Ze beloven je van alles maar laat het in de winkel vastleggen op je aankoopbon wat ze je toezeggen. Bijvoorbeeld dat je zitkussens opgevuld met veren ook daadwerkelijk worden opgevuld met veren wanneer je bank na een jaar gaat inzakken. Ze vergeten daar heel snel wat ze je beloofd hebben, ondanks een zgn. onderhoudscontract.
Alles prima
Alles prima, alleen bewegwijzering bij ophalen in Mijdrecht kan beter
Leuke woonwinkel met vriendelijk en…
Leuke woonwinkel met vriendelijk en deskundig personeel!
Geloof niet alles wat beloofd wordt
Op de website stond onze eetkamer bank levertijd 2 weken werd bijna 2 maanden
De kleur komt totaal niet overeen met de foto
Ik moest zelf de zware bank tillend helpen uitladen
( ok de benadering bleef vriendelijk en 10 % retour op aankoopprijs maar al met al dit bedrijf niet weer.
Mooie kwaliteit
De kast was precies zoals ik me had voorgesteld. Maten en kleuren klopte helemaal
Bij het uitzoeken zijn we vriendelijke…
Bij het uitzoeken zijn we vriendelijke en snel geholpen. Alleen bij het ophalen gedroegen de medewerkers zich bijdehand en zijn we niet vriendelijke behandeld.
Goede communicatie en netjes geholpen
Besteld online
Helaas niet op voorraad en bestelling duurde langer.
Per e-mail op de hoogte gehouden
Fijne winkel!
Fijne winkel met echt mooi spul :-)
Ook fijn om inspiratie op te doen. Ik heb er een prachtig plankenkastje gekocht, heel blij mee!
Voor ons al jaren een bedrijf waar we…
Voor ons al jaren een bedrijf waar we prettig geholpen worden en meestal wel tot aankoop komen.
Was top goeie service
Gewoon goed!
Goed advies. Mooie en kwalitatief goede spullen en perfecte levering.
Aanrader dit bedrijf.
Mooie bank, goede service
Ik werd in de winkel goed en vriendelijk geholpen - de medewerkster luisterde goed naar mijn wensen en de eerste bank was precies wat ik zocht. Ook met de levering was alles goed geregeld: binnen de termijn die was aangegeven toen ik de bank bestelde, en op de leveringsdag zelfs iets eerder dan het aangegeven tijdblok. De bank werd keurig gemonteerd en op zijn plek gezet, en alle afval werd meegenomen door de, alweer, vriendelijke en efficiënte bezorgers. Ik ben heel tevreden!
Mooie bank hier gekocht
Mooie bank hier gekocht, goede hulp van de verkoopster.
Netjes afgeleverd door Ekologic