DeveloBaby - Maria Schultz Appelt Opiniones 298

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Información sobre la empresa

1. Fisioterapeuta

Escrito por la empresa

Treatment for children with motor development difficulties in Aarhus, (Denmark) and online. Evidence-based pediatric physical therapy. No hocus-pocus. Caring! Maria offers consultations with you and your baby or child at the clinic in the heart of Aarhus (Denmark). If you live elsewhere, you can meet Maria online in an encrypted online meeting (like Facetime, Skype, etc.) If you're just interested in motor development in children, you can also follow Maria on her Instagram @develobaby (https://www.instagram.com/develobaby/), where she shares tips, tricks and knowledge several times a week. Read about children's motor milestones, booking and contact details and much more on Maria's website https://www.develobaby.com.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super online programmer, behagelige konsultation og eminent hjælp på mail

Jeg kan kun anbefale Maria, både hendes online programmer og konsultation. Min ældste fik god hjælp af "ensidigt kryb" og "motorisk uro" men jeg kunne se vores yngste havde så store udfordringer at jeg tog en konsultation med Maria om det. Vi fik nogle øvelser som nemt kunne bruges i hverdagen og det har hjulpet gevaldigt på hans bagsidedominans og givet glæden tilbage ved mavetid. Da han begyndte at krybe syntes jeg det så lidt spøjst ud og sendte en video til Maria, for at forhøre mig om storebrors "ensidige kryb" program også kunne bruges til ham eller om hun ville anbefale et andet program. Maria vendte tilbage samme dag med få nemme råd over mail, hvilket viser hendes fokus klart er bevægeglæde og hjælp til forældre og børns hverdag og ikke et på mersalg for salgets skyld.

3 de abril de 2026

Totally recommend Maria!

Maria is amazing! I bought her programs and all I can say is that everything is explained very well, with short videos for better understanding. There are not only exercises to help your child, but there are also ideas how to play, interact and bond with your child. I can't recomment Maria enough, I feel so lucky that I descovered her.

8 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stor anbefaling herfra - nemt at følge programmet og træne mavetid

Stor anbefaling herfra! Programmerne fra DeveloBaby er virkelig brugbare. I graviditeten så jeg ammeprogrammet, og det har jeg også brugt flere gange til at “slå op i” i løbet af den første tid med baby og amning.

Her hvor min baby er 8 uger har vi købt “stærk baby” programmet med Maria og det er virkelig et fint udført overblik og videoer med øvelser vi kan lave med vores baby for at styrke hans mave, ryg og forbedre mavetiden.
Det er nemt at følge og dejligt at kunne læse forklaringer så man bedre forstår hvordan vi kan hjælpe vores dreng med bagsidedominans osv.

22 de marzo de 2026

Fantastisk oplevelse

Min søn på 4 måneder døjer med skævt og fladt baghoved og bananform, og selv efter at have været ved en fysioterapeut og osteopat, fik vi ikke en målrettet behandling der gav mening eller virkede. Det ændrede sig fuldstændigt, da vi var hos Maria, som virkelig så vores søn, og gav os helt konkrete øvelser, som er målrettet ham, frem for at spise os af med en generel snak. Vi kan ikke give varmere anbefaling, og ville ønske vi bare var taget til Maria i første omgang.

29 de enero de 2026

“Stærk Baby - kravl”

Købte programmet “Stærk Baby - kravl”, da min dreng på knap 10 mdr lavede midterkryb og “splattede ud til siden” med benene og overstrakte albuerne, når han forsøgte at stå i kravlestilling. 10 dage efter kravlede han så flot. Simple øvelser af de skrå mavemuskler, der nemt kan passes ind i leg på gulvet og ved pusletid. Stor anbefaling herfra. Tak Maria!

17 de noviembre de 2025

Pengene værd!

Købte programmet “Tryg og sikker babybæring”. Den indeholder både skriftlig beskrivelse og visuel gennemgang af de forskellige bæreredskaber og hvordan man bære korrekt med det enkelte redskab. Man bliver grundigt guidet i forskellige måder at bære og vikle på! Kæmpe anbefaling!

13 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for nogle virkelig gode programmer…

Tak for nogle virkelig gode programmer 💫 Jeg faldt over Marias profil da jeg havde født min datter, og har købt flere af programmerne. Både ift de problematikker vi har haft, men også for hvordan jeg kunne stimulere hende bedst muligt med de rigtige øvelser ift udvikling. Vi har været meget begejstrede for alle programmer, de er simpelthen så forståelige og nemme at udføre i hverdagen, med gode beskrivelser og videoer 😊

8 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varmeste og dybeste anbefaling.

Vi har har været hos Maria to gange. Først med vores ældste som havde en farvoritside, og nu med vores yngste som har det samme.
Begge gange er vi gået derfra med med en viden til at kunne hjælpe vores børn bedste muligt.
Maria har lyttet, undersøgt og lavet en program med øvelser som vi nemt har kunne lave der hjemme.
Hun har en høj faglig viden, og formidler den på en let forstående måde.
Jeg har haft helt ro i maven, når hun har undersøgt og slet ikke tvivlet på de har fået den bedste behandling.
Maria har mine varmeste og dybeste anbefalinger.

8 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kompetent, omsorgsfuld og støttende

Jeg købte først programmet motorisk uro, som havde en fantastisk effekt på min datter, som vækkede sig selv om natten.
Så var jeg til behandling ved Maria, fordi min datter havde en så udtalt favoritside, at hun tiltede på hovedet og havde rigtig svært ved mavetid.
Til det besøg fik jeg svar og forklaringer på så meget mere og gik derfra med en helt ny forståelse for min datter og hvordan jeg kan hjælpe hende.
Med øvelser og tid har jeg nu en datter i super trivsel og har indhentet alt det hun var lidt bagud med på halvanden måned.
Hun triller begge veje og mavetid er ikke længere en kamp.
Så tusinde tak for virkelig kompetent vejledning og meget mere end “blot” fysioterapi.
Maria er et omsorgsfuldt og kompetent menneske og jeg ville booke en ny tid anytime, hvis jeg havde nogle bekymringer.

23 de octubre de 2025

Det bedste vi har gjort

Vi har haft et par konsultationer hos Maria med vores datter i forhold til bagsidedominans, motorisk uro og dårlig søvn. Det har været noget af det bedste, vi har gjort for vores datter og for os selv. Maria er så dygtig og hjertelig, og vi har virkelig følt os forstået og taget hånd om. Det er hårdt for alle, når ens barn ikke sover, og hun formåede også at gribe mig som mor, så jeg virkelig følte mig set og hørt. Vi bruger stadig øvelserne fra Maria, og særligt den viden hun gav os med hjem. Der er ingen tvivl om, at Maria ved, hvad hun snakker om, og jeg vil anbefale alle at booke en tid hos hende.

24 de octubre de 2025

Happy Baby - happy mummy

Die Programme sind super und machen sowohl mir als Mama als auch meinem Kind Spaß. Dazu sind die Übungen sehr alltagstauglich.
Der Osteopath war sehr beeindruckt wie gut motorisch entwickelt unser Sohn für seine 5 Monate schon ist und dass ist definitiv auf die Übungen zurückzuführen:)

8 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anbefaler alle en tur til DeveloBaby

Vi har været hos Maria over to omgange: først med favoritside og derefter med ensidigt kryb. De øvelser vi har fået har både rettet et skævt baghoved, samt fået vores baby fra ensidigt kryb til kravl. Maria er en fantastisk formidler, som sørger for og sikre at man som forældre forstår øvelserne, og giver grundig instruks. Maria lytter og møder en i de udfordringer man har, og er et utroligt varmt og behageligt menneske, og samtidig har hun en stor faglighed. Jeg ville anbefale alle at få tjekket deres baby hos Maria, for bedst muligt at understøtte deres motorisk udvikling. Det eneste minus er, at det er svært at få en tid i København 😉

4 de noviembre de 2025

Well made, decently priced

I bought three of Maria’s programmes and I really appreciate what they offer, for a very decent price. The exercises are well explained and the kindness in Maria’s approach feels great. The programme that I’ve used the most is probably the one for Preferred Side, but I’m mixing exercises of all three programmes every day and I think they help.

1 de noviembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ganz ok

Es werden gute Erklärungen im Text gegeben.
Besser fände ich es wenn die Videos im Programm mit Ton wären, also eine direkte Erklärung auf was man zu achten hat bei den Übungen.
Ich hätte mir vom Bauchprogramm für das Geld allerdings mehr erwartet.

30 de octubre de 2025

Super Programme und Übungen

Ich habe schon 3 Programme von Maria. Die sind super und man kann einfach im Alltag einsetzen. Ich habe erst fir Übungen für Fallschirmposition gehabt und haben super mein Baby geholfen, danach habe ich das Programm für den Schlaf und auch die haben mein Baby unterstützt ein besseren Schlaf zu haben... Vor kurzem habe ich das Krabbeln Programm mit mein Baby angefangen... Die Übungen sind auch super einfach zu machen. Vielen Dank

27 de octubre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.