1. Compañía de software

DeviceBee is a best Mobile apps development company in Dubai. Specializing in custom solutions for Android apps , iOS apps, web apps, Flutter apps, React Native app, and web development.We have a team of experienced developers who can help you build high-quality, user-friendly apps that will meet your business needs. Our core solutions and services include: - Mobile Apps Development - Mobile Internet solutions - On Demand apps development - Food Delivery apps development - Gojek Clone apps development - Talabat & Instashop clone apps development - E-commerce apps development like Shein & Namshi - Courier Delivery apps development like Aramax - Multi service apps development - Flutter apps development - React native apps development - Healthcare & Fitness apps development - Custom software development - Web Development - Business Intelligence and Reporting - Mobile E-learning portals - Mobile Healthcare - E-commerce solutions

4,3

Excelente trabajo

Excelente trabajo, profesionales
Cumpliendo con los tiempos, muy muy recomendables.

30 de mayo de 2024
Logotipo de DeviceBee Technologes

Respuesta de DeviceBee Technologes

Estimado Deibin, Gracias por su confianza y compartir su experiencia con nosotros. Esperamos con interés trabajar con usted.

Mostrar opiniones en todos los idiomas. (7 opiniones)