Review: Zeer teleurstellende en onprofessionele ervaring
Mijn ervaring met deze zaak was niet alleen teleurstellend, maar ronduit problematisch. De zaakvoerder stelde zich intimiderend en agressief op, waardoor er geen ruimte was voor een open gesprek of inspraak van mijn kant als klant. Er werd volledig voorbijgegaan aan mijn specifieke noden, ondanks een duidelijk en medisch onderbouwd doktersvoorschrift.
Ik heb een dropvoet aan de linkerkant, waarbij mijn voet dreigt om te slaan naar links. Toch kreeg ik steunzolen die identiek zijn voor beide voeten, terwijl er een duidelijke asymmetrie is in mijn voetstructuur. De zool aan de kant van de dropvoet biedt geen enkele functionele ondersteuning – het probleem blijft onveranderd.
Om het omslaan naar links te "corrigeren", werd over de volledige lengte van de linkerschoen een zool van 5 mm dik op de helft van de zool aangebracht . Dit heeft echter een averechts effect: mijn voet wordt nu naar de andere kant geduwd, waardoor ik nóg instabieler loop en weer mijn evenwicht verlies. Dit is niet alleen inefficiënt, maar ook ronduit gevaarlijk.
Daarnaast kreeg ik schoenen in maat 38, terwijl ik maat 36 draag. Maat 37 kan ik nog aannemen maar maat 38? Comfort en functionaliteit waren duidelijk geen prioriteit bij deze aanpassing.
Tot slot werd het doktersvoorschrift genegeerd, wat in deze context bijzonder zorgwekkend is. Een professionele aanpak zou vertrekken vanuit medische instructies en luisteren naar de ervaring van de patiënt. Hier gebeurde het tegenovergestelde.
Kortom: een onaangename, frustrerende ervaring met negatieve gevolgen voor mijn mobiliteit. Ik raad deze zaak absoluut niet aan.