Mooie kwaliteit rozen, goede service qua afspraak maken, afhalen en verzorging van het boeket. Echt een mooi cadeau on te geven 🌹
La empresa ha respondido
De rozen voor de verjaardag van mijn vrouw staan na 3 weken - en 2x 350kilometer reizen naar de camping - nog steeds fleurig te shinen!!!
La empresa ha respondido
Zeer tevreden over mijn aankoop! De rozen zijn van uitstekende kwaliteit – mooi vers, stevig en precies zoals beschreven. Daarnaast was de service top: erg vriendelijk contact en alles werd snel en ne... Ver más
La empresa ha respondido
Vorige week 80 rozen besteld Datum en tijd aangehouden met afhalen , ging prima , en kwaliteit is perfect. En niet duur
La empresa ha respondido
DEX Rozen is dé bloemenstal van West-Friesland en omstreken. Altijd mooie dagverse rozen voor een aantrekkelijke prijs en in de meest uiteenlopende kleuren.
Dorpsstraat 60, 1747HE, Tuitjenhorn, Holanda
Weer een bos rozen mogen bestellen bij dex.
Bij bestelling gelijk bevestiging en de vraag of we ze eerder konden halen ipv de afgesproken tijd ook gelijk een positieve reactie.
Erg fijn om zo mensen blij te maken met mooie rozen tegen een goede prijs.

Respuesta de DEX Rozen
Geweldige rozen die na een week nog steeds prachtig bloeien! Wanneer ik ze in de supermarkt koop hangen ze na 2 dagen al. Bij Dexx zijn ze geweldig!

Ik had 2x 100,rozen en hebben ruim een week gestaan. Ze waren prachtig

Respuesta de DEX Rozen
Geweldige service en prachtige rozen die lang staan

Respuesta de DEX Rozen
Super snel geregeld via de ap en een super snelle bezorging.

Respuesta de DEX Rozen
Heel erg vriendelijk en persoonlijk geholpen, zelfs iets buiten de zone waarin bezorgd wordt geleverd! Prachtige rozen en een zeer aantrekkelijke prijs.

Respuesta de DEX Rozen
Vriendelijk, snel en meedenkend!
Prima Service, hij kwam persoonlijk en op tijd brengen 👊🏾🙌🏾
Vrouwlief was meer dan 😀
Super en bedankt 🙏🏾

Respuesta de DEX Rozen
De rozen gehaald op 13-2 en ze staan nog steeds !

Respuesta de DEX Rozen
Heb in de middag een bestelling geplaatst was al een paar uurtjes later klaar en kreeg alles mooi verpakt mee naar huis echt een top plek, zou dit zeker aanraden

Respuesta de DEX Rozen
Betaalbare en grote assortiment rozen van zeer goede kwaliteit
er gaat niet perse wat mis, echter zijn de roze gewoon van minder kwaliteit als dat we gewen zijn.

Respuesta de DEX Rozen
prachtige rozen, blijven gelukkig lang en mooi staan zodat ik niet iedere week dik 3 kwartier hoef te rijden voor een nieuwe bos... wanneer ik de rozen plaats op het graf bij mijn ouders en in oase steek met de kou van nu half februari staan deze rozen ruim drie weken!
Más información sobre otros tipos de reseñas.