Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik had de Freestyle Libre 2 PLUS sensor besteld. Ze beloven dat deze 15 dagen zal werken, niet dus hij werkte bij mij maar 6 dagen. Wanneer je dan een compensatie vraagt krijg je die niet, erg jamme... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn bestelling was bij DHL zoek, zo bleek nadat ik contact opnam met de klantenservice. Bij de klantenservice van Dia-centrum kreeg ik snel een vriendelijke medewerker aan de telefoon die alles vlot... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Adverteren met ‘next day delivery’ maar na 2 dagen nog niets. Mailtje naar de klantenservice en binnen paar uur bericht; een artikel niet op voorraad. Proactieve communicatie was beter geweest, m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meer dan fantastische service! Ik bestelde glucosestrips voor mijn oude meetapparaat. Dia-Centrum nam contact met mij op en nadat bleek dat er geen passende strips meer leverbaar waren voor mijn verou... Ver más

Información sobre la empresa

1. Equipamiento y suministros hospitalarios
  2. Proveedor de equipamiento médico

Escrito por la empresa

Dia-Centrum.nl – specialist in diabetes hulpmiddelen en gezondheidsproducten Dia-Centrum.nl is een gespecialiseerde webshop voor diabetes hulpmiddelen, glucosemeting en producten voor dagelijkse gezondheidszorg. Het assortiment is samengesteld voor mensen met diabetes, mantelzorgers en professionele zorgverleners. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij Dia-Centrum.nl terecht voor hulpmiddelen voor zelfcontrole, verzorging en monitoring. Een belangrijk onderdeel van het assortiment bestaat uit glucosemeters, glucose teststrips en diabetes sensoren. Er zijn producten verkrijgbaar voor traditionele bloedglucosemetingen en continue glucosemonitoring (CGM), waaronder sensoren en bijbehorende producten van bekende merken zoals FreeStyle, Dexcom, CareSens, Contour en Accu-Chek.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

3,6

Todas las opiniones

52 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Volgende dag leveren niet waar!

Ik had met spoed een diabetes sensor nodig omdat die van mij bijna leeg was.
Volgende dag leveren, zeiden ze op de site. Ik kreeg zelfs een e-mail dat mijn bestelling onderweg was.
Heb voor de zekerheid ook nog even gebeld en toen kwam ik er achter dat ze deze nog moeten bestellen en dat het helemaal niet onderweg was.
Wat misselijk om iemand zo voor de gek te houden!
Kreeg wel gelijk m’n geld retour, daar was ik wel blij mee.

19 de mayo de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Belofte maakt schuld

Bedrijf belooft binnen dag medisch belangrijk product te leveren, maar komt dat niet na.

Bij diverse telefonische navraag en mailcontact onjuistheden te horen gekregen.

Echter na veel aandringen en overleggen bewijsstukken mijn geld retour ontvangen.

3 de mayo de 2025

Levenstijl aanpassen

Je gaat heel anders eten en drinken en hoop dan ook dat ik dan ook nog paar kilo kan afhalen het mindere wat ik vindt dat niet vergoed wordt en aan de dure kant is vooral als he moet rondt komen van klein pensioentje

15 de abril de 2025

€100 weggegooid geld door defect product en onwillige klantenservice

Ik ben een nieuwe klant. Ik heb op vraag van een ervaren persoon een product bij jullie gekocht.
Deze persoon heeft jullie product zelf gebruikt en meermaals aanbevolen aan zijn klanten. Gezien hij ervaring heeft, heb ik dit product online bij jullie gekocht (hij stuurde de link) en ook meteen aan hem gevraagd om het product bij mij goed aan te brengen. Dat is ook gebeurd en zou 2 weken moeten werken. Alleen blijkt nu dat na 1,5 uur jullie product loskomt van de arm. Ik heb jullie klantendienst meteen gebeld met de uitleg en vraag of jullie een nieuwe zouden kunnen opsturen omdat deze dus blijkbaar niet volgens jullie aangegeven werking actief blijft. Vervolgens vragen jullie mij om een mail met de fotos, hetgeen ik ook doorstuur met de vraag een nieuw product te mogen ontvangen om alsnog mijn metingen te kunnen doen. Jullie geven meteen aan zonder enige uitleg dat de fout bij de klant ligt en ik dus geen vervanging krijg. Deze grap kost mij 100 euro voor een product dat niet werkte. Gezien ik zelf ondernemer ben weet ik dat klanten echt belangrijk zijn en ging ervan uit dat jullie toch begrip zouden tonen en een nieuw product zouden opsturen. Maar jullie geven zonder uitleg meteen aan - niet ons probleem, klant is schuldig. Nou duidelijk.

8 de abril de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering, telefonisch redelijk bereikbaar.
Contact formulier en/of melding ‘breng mij op de hoogte indien weer voorradig’ werkt niet.

7 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Voor eerste keer en laatste keer.

Voor het eerst 5 tubes barrière crème besteld
Waren op voorraad leverbaar
Nu 4 dagen later meldt DHL pakket niet ontvangen.
Bezorgkosten € 5,57 !!!
Dit was de eerste keer bij dit bedrijf, en laatste keer.
Afwachten dus maar !
En echt goedkoop zijn ze ook echt niet !

6 de marzo de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ze verkopen goede spullen

Ze verkopen goede spullen, die niet overal makkelijk te verkrijgen zijn.
Alleen was de website niet up to date.
Mijn man wilde perse een tube crème ivm de nodige hygiëne. Overal stond dat hij die kreeg (ook op de factuur), maar hij kreeg een potje aangezien er geen tubes waren.
Wel hebben we ons geld teruggekregen terwijl we de pot mochten houden!
Goede (telefonische) service dus.
De website moet goed de actuele voorraden bijhouden.

22 de febrero de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.