Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn eerste bestelling hier voor glucose teststrips en lancetten. Bij binnenkomst pakket bleken de teststrips allen over de datum. Na melding hiervan is dit werkelijk keurig opgelost vanuit de klant... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering. Alleen moet ik zelf aangeven dat men een verre datum van de meet strips zoekt, ik hoef niet elke dag te meten en doe er daarom langer mee dan andere. Ik heb wel vertrouwen in Diabe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op vrijdagavond om 2256 besteld. Op zaterdag om 1730 bezorgd. Zoals beloofd. Product ziet er ook prima uit. Erg fijn als een bedrijf gewoon doet wat het zegt. Daarom ook zonder voorbehoud 5 sterren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bestelling was op tijd geleverd en ik wel goed dat je de diepte van de naald kan instellen dus met het prikken geen centje pijn bedankt

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,7

Todas las opiniones

233 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bezorging is snel en goed

Bezorging is snel en goed, maar op de site is de info over de inhoud van het Diatesse XPER Startpakket niet volledig. Ik heb er bij de bestelling direct extra test strips bij besteld. Pas bij ontvangst van het startpakket zag ik dat ik ook lancetten bij had moeten bestellen. Daardoor had ik in verhouding absurd hoge bezorgkosten t.o. van de prijs van de lancetten.

8 de junio de 2026

Beste E Fasel,

Bedankt voor uw beoordeling. We hebben het nog even gecontroleerd. Bij dit startpakket worden 10 teststrips en 10 lancetten meegeleverd, zoals vermeld op onze website. Mocht er iets niet in orde zijn met uw levering, laat het ons gerust weten. Dan kijken we graag met u mee.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Erg handig apparaat

Erg handig apparaat.
Start klaar voor glucose meten, je moet alleen nog ketonen Stips erbij kopen die zitten er niet bij. Mocht je dat natuurlijk willen meten.

3 de junio de 2026

bestelling

het bestelde heb ik heel snel ontvangen in perfecte staat.
het product is ook prima.
Perfecte bezorging.

27 de mayo de 2026

Top bedrijf

Top bedrijf. Redelijke prijzen en snel geleverd. Ruime keuze. Mijn adres voor mijn artikelen. Ze houden je op de hoogte waar je levering is. Gewoon heel tevreden.

19 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het heeft geen zin om op zo'n bedrijf…

Het artikel werd vrijdag besteld en zou zaterdag bezorgd worden. Er waren geen feestdagen op die dagen! Ik heb geen trackinginformatie ontvangen. Op de website staat dat jullie ook op zondag bezorgen. 365 dagen per jaar.

24 de mayo de 2026

Respuesta de diabetesmagazijn.nl

Beste Marcin, u past uw review nu weer aan. Ook blijft u maar appen en mailen, maar liefst 15 berichten via email en Whatsapp. De track&trace is gewoon verzonden, naar het opgegeven emailadres. Wellicht zit het in uw spam. U gebruikt een Pools emailadres, een Nederlandse mail die automatisch verstuurd is, kan eenvoudig in de spam belanden.

Nergens op onze website staat dat we op zondag bezorgen. Zie ook: https://diabetesmagazijn.nl/verzending. Dit is u ook via email al meerdere keren uitgelegd. Wij vinden het jammer dat de situatie zoveel frustratie oproept, zeker omdat uw bestelling gewoon is verzonden en wij u ondanks de feestdag toch meerdere keren hebben geprobeerd te helpen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verkeerde type

21 de mayo de 2026

Respuesta de diabetesmagazijn.nl

Goedenavond, klopt het dat u geen contact met ons heeft gezocht? Wij weten niet waar dit over gaat. Maar als u iets verkeerds heeft besteld, kunt u gewoon retourneren. Maak het product niet open! Op onze site vindt u de retourinstructies.

8 consejos para escribir buenas reseñas.