2 dp bestelt 2 dagen na elkaar de 2de was er best rap na ongeveer 2 weken maar de 1ste heeft zeker een maand geduurd ,de tracking nr ging niks vooruit ,na contact met jullie ging het wel vlotter prec... Ver más
La empresa ha respondido
Zeer goede service. De door mij bestelde 30x30 eigen-foto-diamant painting voldeed niet aan mijn verwachtingen. De kleuren klopten niet en de foto's waren vervormd. Mij werd geadviseerd om de foto's i... Ver más
La empresa ha respondido
Zo mooi het canvas en de foto perfect. Alles keurig en overzichtelijk verpakt. Compliment.
La empresa ha respondido
Jullie zijn altijd netjes .ook netjes optijd en de foto's zijn altijd heel.mooi opgedruk mijn complimenten
La empresa ha respondido
Diamond Paradijs biedt goedkope Diamond Paintings en accessoires. Altijd gratis verzending. Meer dan 7500 Diamond Painting varianten en formaten. Eigen foto Diamond Painting. Exclusieve Diamond Paintings bij ons te verkrijgen.
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
wel lange levertyd! ma ja moet ik eerder bestellen! voor de rest top kwaliteit!!!!

Respuesta de Diamond Paradijs
Goede ervaringen, meerdere keren besteld. In de afgelopen jaren. Nooit problemen gehad, ook niet met de feestdagen. Wel op tijd besteld

Respuesta de Diamond Paradijs
Goede kwaliteit en verzorgd afgeleverd binnen een kort termijn. Prijs👍👍👍. Doe zo verder

Respuesta de Diamond Paradijs
Naar aanleiding van een klacht bij diamond painting ben ik naar tevredenheid geholpen. Ik krijg een nieuw exemplaar toegestuurd. Dit vind ik een mooie oplossing. Goede service van diamond painting. Bedankt

Respuesta de Diamond Paradijs
Een tijdige en correcte uitvoering van mijn pakje.Ben blij iedere keer dat geleverd word

Respuesta de Diamond Paradijs
Jullie zijn de beste. Als het maar niet duur wordt voor ons .

Respuesta de Diamond Paradijs
Ik kreeg mijn bestelling snel en was goed verpakt.
Heel blij met mijn nieuwe aanwinst.

Respuesta de Diamond Paradijs
De gekochte diamond painting is van goede kwaliteit en wordt na verzending goed op de hoogte gehouden van de leveringsdatum

Respuesta de Diamond Paradijs
Goede service, toen ik steentjes miste kreeg ik binnen de kortste keren nieuwe.

Respuesta de Diamond Paradijs
Ik had twee diamond paintings van foto’s besteld en de ene kwam binnen en de andere niet maar na chatten werd de andere nogmaals bijbesteld en verzonden, ik ben daar erg blij mee want het was een foto van mijn overleden man

Respuesta de Diamond Paradijs
De painting ziet er erg goed uit, mede doordat we vooraf hebben overlegd over het formaat en ik had een voorbeeld aangevraagd, omdat er toch twijfels waren over de kleine details van de foto. Heel erg bedankt voor het meedenken

Respuesta de Diamond Paradijs
de ervaring is zeer goed en product zijn ook goed.
het is ook een zeer fijne webshop.

Respuesta de Diamond Paradijs
Ik heb geen bericht ontvangen in mn brievenbus of mail wanneer ze gingen leveren ..kunnen jullie het opnieuw aanbieden want is tenslotte betaald.
Grt.dorine

Respuesta de Diamond Paradijs
Ben goed tevreden .depaintings zijn duidelijk en heb altijd steentjes genoeg vooral de vierkante steentjes sluiten mooi aan

Respuesta de Diamond Paradijs
Jullie bezorgen goed spullen ben zeer te vreden

Respuesta de Diamond Paradijs
Ik kreeg een extra geschenkje omdat er eerder iets was misgelopen bij een bestelling. Alvast bedankt hiervoor!!

Respuesta de Diamond Paradijs
Diamond painting was prachtig en zeer vlug geleverd.

Respuesta de Diamond Paradijs
Más información sobre otros tipos de reseñas.