Diervoeding Nederland Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Diervoeding levert top voer. Honden zijn er gek op. Je bestelt het gemakkelijk online, snelle service en binnen 1 à 2 dagen wordt het geleverd. Mocht je iets willen weten, kun je altijd contacten (te... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, komt afspraken na en goed voer! Onze briste korthaar kittens doen het er erg goed op!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede en snelle levering en goed deskundig advies! Ik heb onze honden nog nooit zo dol op brokken gezien als deze.. Vacht wordt al mooier,kortom super tevreden.

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Begin januari voer besteld. Het voer was op en zou na 2,5 week weer binnen komen. Nog steeds niks ontvangen, geen reactie op mailtjes en telefoontjes.

Información sobre la empresa

1. Tienda de animales

Escrito por la empresa

Importeur van honden en kattenbrokken (en meer) van Fitmin, Probiotic Live en Wilda Siberica

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

86 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en goede prijs…

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding !
een aanrader

23 de febrero de 2024

Respuesta de Diervoeding Nederland

Beste Fam Kor, dankjewel dat u al tijden tevreden bent over onze kattenvoeding.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De honden doen het goed op de fitmin en…

De honden doen het goed op de fitmin en altijd fijne service met aan huis afleveren.

5 de marzo de 2024

Respuesta de Diervoeding Nederland

Beste Karin, dankjewel dat je al jaren tevreden bent met de voeding en levering en jullie buurtjes ook. Hond geen jeuk meer van de buren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima graanvrije brokken voor onze bouv…

Prima graanvrije brokken voor onze kieskeurige hond. Goede kwaliteit en prijs! Snelle levering.

18 de febrero de 2024

Respuesta de Diervoeding Nederland

Beste Patricia, Harstikke mooi dat je kieskeurige hond de brokken van Fitmin en Probiotic LIVE erg lekker vinden. En dat de levering lekker snel gaat.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eenvoudig te bestellen, snelle service

Eenvoudig te bestellen, heldere communicatie over de bezorging. Snelle en zorgvuldige afhandeling en zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde product (Fitmin medium puppy)

15 de febrero de 2024

Respuesta de Diervoeding Nederland

Dankjewel voor deze prachtige review Martine.

snelle levering

snelle levering
goede service

18 de enero de 2024

Respuesta de Diervoeding Nederland

Bedankt voor deze mooie review Maria Zevenbergen en al jaren klant.

Slechte leverperformance

Ik heb de levering van de bestelde goederen nog steeds niet ontvangen.

28 de enero de 2024

Respuesta de Diervoeding Nederland

Beste van der Varst, De goederen waren later had het ook per mail naar u verzonden. De snack was op dat moment ook op. Ons excuses.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb nog steeds niks bezorgd gekregen…

Ik heb nog steeds niks bezorgd gekregen en Wrm kan ik jullie niet telefonisch bereiken en Wrm word er al 2dagen niet op mijn bericht en e-mail gereageerd? Ik mag wel betalen maar krijg niks geleverd al 3x doorgeven dat ik als enige antwoord krijg dat jullie contact met postnl moeten opnemen word beetje erg moeilijk als er nergens op terug gereageerd word ook al naar de directeur van DOCVET EEN APP GESTUURD WANT HAD ZE 06 GEVONDEN WORD OOK GENEGEERD
Maar sorry als dit de gang van zaken is en jullie manier van klantenservice dan maar ik hoef het product niet eens meer en al spijt dat ik het online gekocht heb en dan leuk erbij zetten WIJ ZIJN 24UUR BEREIKBAAR STELLETJE LEUGENAARS WACHT AL 2DAGEN OK EEN REACTIE OF ANTWOORD VAN JULLIE GRASG ME GELD EN VERZENDKOSTEN RETOUR EN VECHT UT ZELF MAAR UIT MET POSTNL WANT NOGMAALS IN DE APP STAAT BEZORGD MA IS NIKS GELEVERD en jullie zijn ook gewoon DOCVET.NL

18 de enero de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Diervoeding Nederland

Beste Patje Verhagen, U heeft niks bij ons besteld onze site is www.diervoedingnederland.nl en niet www.docvet.nl En wij doen zaken met DHL.

Hondenvoer besteld

Snel geleverd. Prima

12 de diciembre de 2023

Respuesta de Diervoeding Nederland

Beste Richard, Harstikke mooi dat u tevreden bent we doen ons best meer kunnen we niet doen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Voeding is top, bezorging mag sneller

Voeding is top. Honden eten het graag. De bezorging is niet zoals begrepen binnen de periode. Duurt gemiddeld 4 tot 5 dagen.

5 de noviembre de 2023

Respuesta de Diervoeding Nederland

Beste Annet, Dankjewel voor de review en dat je honden erg blij zijn met de voeding.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

goed

oke. Moest even wachten tot de levering (4 dagen).

7 de septiembre de 2023

Respuesta de Diervoeding Nederland

Beste Anna als het weekend ertussen zit kan het wat langer duren maar de bestelling is wel gekomen. Dankjewel voor je mooie review.

8 consejos para escribir buenas reseñas.