Aplikacja jest świetna, bardzo pomocna. Pilnujesz kaloryczności i budujesz sama posiłki na bazie tego, co jest zaproponowane. Jak nie masz jakiegoś produktu, to można go wymienić. To jest bardzo elast... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Jestem na początku współpracy z DNŻ ale już na typ etapie mogę polecić. Dieta jest dostosowana do mojego stylu życia i pod moje preferencje żywieniowe. Posiłki są szybkie i łatwe do zrobienia oraz id... Ver más
Przepisy mi się podobały, ale w ankiecie było pytanie w jakim sklepie robię zakupy, nie było to jednak wzięte pod uwagę w diecie. Prosiłam też o danie, które jem codziennie niestety też go zabrakło... Ver más
Największym plusem jest dopasowanie diety bezpośrednio do moich preferencji i stylu życia. Na wstępnym etapie mamy bardzo dokładne pytania o zdrowie, co również zasługuje na pochwałę. Wisienką na torc... Ver más
Budujemy zdrowe i sprawne społeczeństwo. Indywidualna dieta, współpraca z dietetykiem online, smaczne przepisy i sprawny kontakt z dietetykiem.
ul. Księcia Witolda 49/15, 50-202, Wrocław, Polonia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Szczegółowa ankieta i rozmowa z dietetykiem przez telefon pozwoliła dokładnie określić plan działania, zaproponowano mi wykonanie dodatkowych badań i od ich wyniku było uzależnione wdrożone leczenie. W trakcie urlopu mojego opiekuna, przyznano mi innego, z którym również byłam w stałym kontakcie. Obecnie jestem na diecie lowfodmap. Dostałam szczegółowe instrukcje dot. suplementacji, a jadłospis spełnia moje oczekiwania, jest prosto, smacznie, szybko, nawet jeśli jakiś składnik albo całe danie nie do końca mi pasowało, to po zgłoszeniu dietetykowi, zmiany wprowadzane były od razu. Na czacie z dietetykiem mogę liczyć na wsparcie, a cotygodniowy raport pozwala monitorować efekty i reagować, jeśli coś jest nie tak. Na plus jest też łatwa w obsłudze aplikacja, która w jednym miejscu przechowuje jadłospis, listę zakupów, czat i pomiary.
Jestem bardzo zadowolona z tego, że zdecydowałam się na zakup pakietu w DietetyceNieNaZarty. Mają bardzo wygodną aplikację, w której ma się wypisane posiłki na dany dzień z kaloriami i wartościami odżywczymi. Posiłki można modyfikować (np. Dodać/usunąć produkt, zmienić gramaturę) albo też wymieniać między sobą. Mega jest też opcja stworzenia listy zakupów na podstawie wybranych posiłków. Dla mnie bardzo komfortowe jest też bycie w stałym kontakcie z dietetykiem prowadzącym, czasami ma się jakieś wątpliwości i fajnie, jak można od razu dopytać specjalisty :) posiłki są PRZEPYSZNE, uwzględniające preferencje danej osoby. Naprawdę, same zalety, żadnych wad nie zauważyłam! :)
To moje kolejne podejście do redukcji z wykorzystaniem dietetyka online i aplikacji. Ankieta była bardzo szczegółowa i w przygotowanej diecie faktycznie, pierwszy raz, w pełni uwzględniono moje preferencje, możliwości czasowe i finansowe. Posiłki są nie wymagające czasu ale bardzo smaczne i porcje dające sytość na dłuższy czas. Dzięki temu nareszcie nie podjadam i o dziwo nie mam ciśnienia na słodycze. Po pierwszym miesiącu 1,5 kg mniej na liczniku. Aplikacja bardzo pomaga w zakupach i planowaniu.
Dietetyka #nienażarty to zespół profesjonalistów. Na ogromny plus zaliczam kontakt na czacie z dietetykiem - odpowiedzi dostaję do 24h, dzięki czemu wszystkie wątpliwości wyjaśniam na bieżąco, a nie za miesiąc przy fakturze. :)
Super kontakt z dietetykiem, jadłospis smaczny i różnorodny.
Przechodzę wszystkie etapy diety low fodmap z dietetykiem, jestem na etapie reintrodukcji i jestem bardzo zadowolona zarówno z diety, jak i kontaktu z dietetykiem. Wszystkie moje wątpliwości i obawy są rozwiewane na bieżąco, w każdej chwili mogę zwrócić się o pomoc i ją otrzymać. Diety są bardzo różnorodne, dopasowane indywidualnie i kreatywne - nie mówiąc o tym, że skuteczne. Dodatkowo suplementacja wybrana specjalnie pode mnie. Myślę, że przedłużę współpracę w przyszłości :)
Jak do tej pory spełnia wszystkie moje oczekiwania !!!
Indywidualne podejście. Miałem dietę tylko, żeby zrobić wagę do zawodów, a korzystam z niej na codzień już kilka lat. Oraz korzystam ze wszystkich nawykow żywieniowych, których się nauczyłem dzięki współpracy. Jem bardzo smacznie, tanio, zdrowo i szybko. Polecam każdemu, bo to dobra inwestycja na całe zycie
Świetnie dopasowany plan na redukcję, w żadnym z posiłków nie trzeba było wprowadzać zmian, bo uwzględniały wszystkie produkty, które lubię. Bieżący kontakt z dietetykiem, który jest po drugiej stronie i zawsze służy radą i pomocą (i to może nawet ważniejsze wtedy gdy potknie się noga) Pozdrawiam Panią Monikę Samojedny, dzięki której dieta jest dla mnie przyjemnością ❣️
Jestem w trakcie diety redukcyjnej, którą układa dla mnie Gosia - efekty już po miesiącu są cudowne, posiłki są proste i smaczne, zaplanowane specjalnie pod moje preferencje oraz choroby. Nie mogę się doczekać efektów na koniec współpracy :)
Dietetyczka w sposób doskonały skomponowała jadłospis uwzględniając możliwości, potrzeby, cele i upodobania smakowe. Po miesiącu efekty więcej niż zadowalajace, dietetyk w stałym kontakcie, pełnia wsparcia, zrozumienia i opieki która motywuje i daje poczucie wiary w rezultat końcowy 💜
Pod opieką dietetyka jestem od ponad miesiąca, jestem bardzo zadowolona ze współpracy, kontakt z dietetykiem jest bardzo sprawny i otrzymuje dużo porad dotyczących redukcji. Jadłospis jest pyszny, a dzięki aplikacji mogę również komponować i dodawać swoje posiłki co bardzo ułatwia redukcje przy moim stylu życia - gdzie często jestem poza domem.Polecam!
Współpraca z dietetykiem z dietetykanienażarty to czysta przyjemność, zero problemów z kontaktem i wszystko dopasowanie pod klienta.
Współpraca z DNŻ jest świetna. Nie mam żadnych zastrzeżeń :)
DietetykaNieNaZarty to profesjonalne doradztwo w zakresie zdrowego odżywiania. Najlepszą rzeczą moim zdaniem jest indywidualne podejście do pacjenta i błyskawicznie udzielanie odpowiedzi na pytania dotyczące diety, produktów lub zagadnień zdrowotnych.
W ramach pakietu 3 miesięcznego mam stały dostęp do dietetyka, który dostosował dietę pod moje potrzeby i na bieżąco ją aktualizuje jeśli jest taka potrzebą. Jest to dużo lepsze niż jednorazowe wizyty, które potrafią zostawić odchudzającego się samemu sobie bez wsparcia i feetbacku co może poprawić. Dodatkowo, w ramach opieki dietetyk rozwiewa wątpliwości albo tłumaczy kwestie dietetyczne.
Bardzo dobry kontakt z psychodietetyczką, które każdorazowo uwzględniała wszystkie moje prośby, samopoczucie itp.
Pierwszy raz jadłospis spełnił moje oczekiwania, został dopasowany do moich preferencji i potrzeb jednocześnie będąc prostym i przyjemnym. Wszystkie produkty są łatwo dostępne. Efekty widać nie tylko po wadze i wyglądzie ale po samopoczuciu i zadowoleniu brzuszka ;)
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Zaskoczyło mnie to że posiłki były zaplanowane pod moje preferencje żywieniowe a dodatkowo wszystko mi smakowało. Bardzo polecam 😊
Zakupiłam współpracę z DNŻ żeby zrzucić nadmiarowe kilogramy. Redukcja idzie sprawnie, zaproponowane dania są pyszne i proste w przygotowaniu, i co ważne dają uczucie przyjemnej sytości. Dietetyczka jest bardzo wspierająca i zawsze proponuje rozwiązanie moich problemów.
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.