Duidelijke afspraken professionele aanpak
Kundig, professioneel, duidelijke afspraken en communicatie en bovenal wordt er goed meegedacht en geadviseerd. En dat allemaal voor een uitstekende prijs. Absoluut een aanrader!
Elk bedrijf en elke klant is anders… daar houden wij rekening mee! Wij luisteren naar jouw wensen en adviseren op maat! Dit krijg je standaard bij ons want wij gaan voor die langdurige samenwerking. Bij ons begint een samenwerking met een klik! Bij jou ook? Met meer dan 20 jaar ervaring in ICT, Marketing en Websites zorgen wij voor een uitstekende klantervaring. Ook benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.
Holanda
Ik heb voor digitale doeners (Maurice) gekozen omdat na ons eertse telefoongesprek het meteen vertrouwd was.
Omdat ik digibeet ben heeft Maurice mij alles uit handen genomen en goede uitleg en tips gegeven.
Onze webshop is online en ben er erg blij mee.
Een aanspreek punt/korte lijnen/snel schakelen/persoonlijk contact.
My experience with Digitale Doeners was really great. Maurice supported me on every step of the way, and took any feedback into account. From the beginning, he was very open and transparent. I can recommend Digitale Doeners for everybody wanting to get a great website and a lovely service!
Maurice is zeer vaardig en kan ook goed buiten kaders kan denken. Ik ben blij met de verbeterde lay-out en veiligheid van mijn website!
Wij werken al langere periode samen aan ontwikkeling en onderhoud van de website met digitale doeners. Wij hebben ontstekende service ervaren, waarbij werd tijdig gereageerd en praktische oplossingen geboden. Al met al digitale doeners leveren prima werk in een korte tijd.
Ik ben als ondernemer zeer maar ook zeer tevreden. Hun helpen precies wat ik nodig had voor mijn bedrijf en bereikbaarheid. Dovekwasten heeft daardoor veel klandizie gekregen. Momenteel ben ik met een andere bedrijf bezig waar de digitaledoenders mij daar in ondersteunen en met hun een nieuwe site lanceren straks. Ik zou hun ook zeer aanbevelen bij vele ondernemers en zij zijn niet duur en denken mee voor de ontwikkeling van wat rendabel is voor bereikbaarheid van mijn bedrijf. Bedankt toppers
Verbluffend werk – glasled.com overtreft alle verwachtingen!
Ik ben ontzettend tevreden over het werk dat geleverd is voor de website glasled.com. De digitale doener heeft niet alleen mijn visie perfect vertaald, maar ook gebruikgemaakt van nieuwe en innovatieve technieken die het geheel naar een hoger niveau tillen.
De website is snel, modern, overzichtelijk en ademt de uitstraling die past bij een high-end LED-bedrijf. Van subtiele animaties tot een slimme contentstructuur—alles klopt tot in de puntjes.
Bezoek zelf de site en oordeel:
Dank voor dit meesterwerk!
Más información sobre otros tipos de reseñas.