Digitalisatiewinkel.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topbedrijf ! Kevin heeft alles uit de kast getrokken om mijn bestanden te digitaliseren. En het is gelukt ! Vriendelijk, behulpzaam, netjes, goeie communicatie een aanrader !

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastische winkel, ik kwam hier om mijn Blurays te laten digitaliseren en de kwaliteit is echt top. Je kan je materiaal insturen waardoor je niet fysiek langs hoeft te gaan en dit was een goede oplo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer goed geholpen door de mensen van digitalisatie winkel. Erg vriendelijk en alle bandjes zijn allemaal keurig overgezet. We hebben nu weer alle beeldmateriaal digitaal die we jaren niet... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heel vriendelijk personeel die met je mee denkt. En leveren goed werk. Kreeg snel mijn digitale link van mijn opdracht ( het overzetten van videoband naar digitale opname).

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Empresa de medios de comunicación

Escrito por la empresa

Wij bieden professionele audio, video en foto digitalisatie aan voor betaalbare prijzen. Met trots zijn wij een van de goedkoopste van Nederland. Laat uw analoge media digitaliseren en geniet langer van uw opnames!

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

35 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Het was geweldig!

Het was geweldig!
Prima service , er werd geluisterd en ze waren op verzoek super snel klaar!
Wat hebben mijn man en ik genoten van de trouwreportage.
Heel erg bedankt!!!

14 de abril de 2022

Great service

Great service , good quality of videos and a Quik and clean download !
Compliments !

17 de marzo de 2022

Respuesta de Digitalisatiewinkel.nl

Thanks for the great review! We are happy that you are satisfied! :)

Top!

Fijne, hulpvaardige mensen.
Ik was erg blij dat ik terecht kon met mijn oude filmpjes, helaas waren er 3 bandjes zodanig aangetast dat ze niet meer gedigitaliseerd konden worden. Maar d.m.v. een uitgebreide mail met uitleg en verdere mogelijkheden attendeerden ze mij op een bedrijf in de buurt die dat waarschijnlijk wel kon.
Het kijken van de oude filmpjes is echt ontzettend leuk: dank!!

11 de marzo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De videobanden zijn prima digitaal…

De videobanden zijn prima digitaal overgezet en goede prijs kwaliteit verhouding
Bij vragen kreeg ik de vlg dag antwoord

27 de febrero de 2022

Respuesta de Digitalisatiewinkel.nl

Hartelijk dank voor uw review! We doen het werk graag :) We zijn blij dat u tevreden bent :)

Goede en snelle service

Goede en snelle service, bij het niet werken van de link, kreeg ik later op de dag een nieuwe die wel werkte.

18 de enero de 2022

Respuesta de Digitalisatiewinkel.nl

Bedankt voor je review! We zijn blij dat de 2e wel werkte! Ook zijn we deze week meteen overgestapt naar een andere clouddienst waarmee het mogelijk is meteen mappen te delen (ipv. te wachten op het uploaden en dat we dan een link kunnen delen). In de toekomst zal je dus helemaal niet meer hoeven te wachten op een nieuwe link. :) Dan gaat alles een stuk sneller. :)

doet wat het beloofd.

ondanks de feestdagen werden mijn banden en bandjes keurig gedigitaliseerd en we zijn tevreden. Goede service als je vragen hebt met snelle reactie.

15 de enero de 2022

Prima kwaliteit geleverd

Vlotte reactiesnelheid op e-mails, verrassend goede kwaliteit van de videobeelden die al tussen de 20 en 30 jaar oud zijn.
Zeer tevreden.

2 de enero de 2022

Respuesta de Digitalisatiewinkel.nl

Bedankt voor je review! :)

Super mensen

Deze mensen verdienen echt heel veel eer ik vind het super gaaf dat ze heel veel kunnen digitaliseren ik ben heel blij met het resultaat ik zou deze mensen echt aanraden om wat u heeft te digitaliseren ook zijn ze heel vriendelijk en heel open ik zou deze mensen aanraden

19 de diciembre de 2021

Respuesta de Digitalisatiewinkel.nl

Heel erg bedankt voor de lieve review! We doen erg ons best! Haha We zijn blij dat je tevreden bent :)

8 consejos para escribir buenas reseñas.