een bedrieglijke site geleid door rasechte dieven. mijn bestelling nooit ontvangen. wanneer ik dan reageer met mails zie ik op een dag plots mijn bestelling op hun site als afgeleverd staan, wat een d... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hoopte op een goed product maar kreeg Pansly . Dus geen Dimana. Dit doet niet wat het zou moeten doen en bovendien stinkt het vreselijk. Hoop op genoegdoening en alsnog het goede product te mogen o... Ver más
21 april 2021 de fiets sleutelhanger besteld. Ondanks beloften per email is het er op 11 mei nog steeds niet. Update: Op 12 mei ontvangen, DHL brievenbus post. Vanuit China zo te zien. Maar in iede... Ver más
Mensen laat jullie aub niet oplichten door Dimana.nl! Meer dan een maand geleden iets besteld, nog steeds niets toegekomen, via email, Messenger en telefoon steeds hetzelfde standaardbericht, geen per... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
La gente también ha visto
Oplichters dat zijn het!
Oplichters dat zijn het!
Product werkt niet. Spraykop doet het nauwelijks en flesje blijkt bij binnenkomst al bijna leeg.
Contact met klantenservice, maar zij laten niets weten. 100% tevredenheidsgarantie, daar doen ze echt niet aan.
Niet werkend product, slechte klantenservice
Niet werkend product en zeer slechte klantenservice: ik heb meerdere keren contact gezocht voor het product wat niet werkte. Ook foto's gestuurd, maar steeds niets meer van gehoord.
Zit nu met frustratie en heb geld uitgegeven aan een niet werkend product.
En dan zeggen ze dat ze 100% Tevredenheidsgarantie hebben! Die kun je wel vergeten!
Super slecht
Super slecht!
Flesje was half leeg! Mails gestuurd wilde meer fotos, deze gestuurd (incl verzendbon) en niets meer van gehoord!
Oplichters
Zo jammer....
Hoopte op een goed product maar kreeg Pansly .
Dus geen Dimana.
Dit doet niet wat het zou moeten doen en bovendien stinkt het vreselijk.
Hoop op genoegdoening en alsnog het goede product te mogen ontvangen.
Hele slechte klantenservice
Artikel besteld en even later bedacht: ik wilde het toch niet. Gelijk contactformulier op hun site ingevuld met de boodschap mijn order te willen annuleren.
Na 4 dagen geen reactie op gehad, besloten zelf nog maar eens te mailen. Hier kreeg ik later reactie op met het bericht dat ze het niet meer konden annuleren, omdat het pakket al in het sorteercentrum was (terwijl ik nooit een verzendbevestiging via de mail heb gehad). Vervolgens heb ik tweemaal teruggemaild met de boodschap dat ik op tijd had aangegeven mijn bestelling te willen annuleren en dat de fout dan toch bij hun lag, maar helaas nog steeds geen gehoor.
Doen zogenaamd hun uiterste best om je te helpen. Lijkt meer op een oplichterij.
Dit bedrijf moet opgepakt worden wegen…
Dit bedrijf moet opgepakt worden wegen oplichting en geldklopperij, bbq bestel en gekregen maar in compleet, 39,95 betaald kan er niets mee, reageren en contact formulier om het terug te sturen krijg je niet, ben al een week bezig zonder resultaat, ik zeg ook mensen trap er niet in en wees niet zo dom als ik was.
Ontharingsspray besteld.
Ontharingsspray besteld.
Stond in de webshop Dimana ontharingsspray maar heb Pansley ontharingspray ontvangen.
Ik heb € 26,95 betaald voor 2 flesjes maar de Pansley kost overal € 2,49 per flesje !!!!
Daarbij zijn het hele kleine flesjes.
Een mail gestuurd 5 dagen geleden maar nog geen antwoord.
Op Facebook verwijderen ze jou posts en na enkele keren dat je reageerd vind je hun site niet meer.
Heel onbetrouwbaar dus bestel er niet !!!!
betaald, geen bezorging en geen reactie op mijn mail
Ik heb een product besteld, betaald en het is tot op de dag van vandaag niet geleverd. Ik krijg ook geen reactie op mijn contactverzoek via mail.
Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters, op website staat voor 23 u besteld volgende dag thuis. Nog niets gezien, mail gestuurd en zou paar weken duren.
Oplichters
Honderd procent tevredenheidsgarantie, dat adverteren ze toch. Ik liet hun weten dat het product dat ik ontving niet werkt. Al twee mails gestuurd voor retour aanvraag maar geen antwoord. Oplichters!
OPLICHTERS!!
OPLICHTERS!!! Als je om hun KvK vraagt, blokkeren ze je. De positieve reacties op facebook zijn van fake accounts (let op de namen)!
Het artikel sleutelhanger 't fietsje…
Het artikel sleutelhanger 't fietsje besteld. Dit voldoet niet aan mijn verwachtingen. Kan volgens klantendienst niet retourneren vermits er een kortingsactie was op dit artikel. Als je bij genoemde firma wil bestellen is er steeds een verminderde prijs voorgesteld. Misleidende verkoopstechniek.
Nooit iets ontvangen Geld kwijt
Dimana grote afzetters!!!,niet te bereiken!! Ik kreeg aanbiedingen van Dinama via een sudoku app en ben erin gestonken geen produkt ontvangen en veel geld kwijt!!!
Pure afzetterij
Pure afzetterij. Sluit me aan bij de andere reviews. Niet te bereiken, maar wel allemaal spam ontvangen. Potje kwam uit China beschadigd en wel. Heel anders als de foto. Trap er maar niet in! Beter kan je je geld in de prullenbak gooien.
Dimana
Dimana
Dit zijn pure oplichters ik ben mijn 39.95 e kwijt en kan fluiten naar mijn geld. Ik hoor niets na vele malen mailen. Dus ik zeg koop hier niets meer, laat u niet meer oplichten.
Komen afspraken niet na
Levering duurt erg lang, niet paar dagen later dan aangegeven maar paar weken. De afspraak "Niet goed geld terug" is NIET te realiseren. Geven geen antwoord op je vragen waar heen terug te sturen. Kortom..... Riekt stevig naar oplichterij!
Dropshipper. Categorie oplichters.
Pure dropshipper. Levering duurt lang, heel lang. Als je iets wilt retourneren krijg je geen reactie.
Reageren niet op mails. Doen alles om dat proces te verstoren.
Komt inderdaad dicht in de buurt van categorie oplichters
Zeer teleurgesteld in dit bedrijf!
Zeer teleurgesteld in dit bedrijf! Zelfde ervaring helaas als een aantal mensen hieronder. Op 11 april een sleutelhanger 't Fietske' besteld voor mijn man die op 19 april jarig is. In de advertentie staat, 'vandaag besteld, volgende dag verzonden'. Ik dacht dat komt vast goed dan. Maar nu, ruim een maand later, nog steeds niks ontvangen en verjaardag natuurlijk allang voorbij. Dan maar voor vaderdag dacht ik maar ben bang dat ook dat niet gaat lukken. Meerdere malen gemaild en steeds weer krijg ik geen direct antwoord op mijn vraag maar krijg ik een standaardbericht. Op 5 mei kreeg ik de melding dat het pakketje afgeleverd zou zijn maar ik heb niks ontvangen. Na meerdere malen aandringen kreeg ik uiteindelijk dan wel een persoonlijk maar zeer kort en onvriendelijk antwoord namelijk dat ik bij de buren moest kijken. Geen enkel begrip voor de situatie. Ze lijken het niet vervelend te vinden voor de klant. Reviews of Facebook zijn duidelijk nep. Geprobeerd daar een review te plaatsen maar dit lukt niet. Dan maar hier in de hoop dat mensen dit lezen en nooit meer bij dit bedrijf iets gaan bestellen! Het zijn oplichters.
Het zijn oplichters trap er niet in.
Het zijn oplichters trap er niet in.
Bestelling komt rechtstreeks door uit China en duurt lang voordat het aan komt. Product is niet conform de website afbeelding en is incompleet. Ze geven geen reactie als je klaagt. Je moet het op eigen kosten terug sturen. Naar China? Kijk uit met dit bedrijf. Dit soort malafide bedrijven zou juridisch keihard aangepakt moeten worden.
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters. Stink er niet in zoals ik.
Más información sobre otros tipos de reseñas.