ook in de late uurtjes draait alles zonder problemen. geen technische fouten of onderhoud op onhandige tijden. erg tevreden met de stabiliteit van de servers.
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Fijne rijinstructeur, legt alles duidelijk en rustig uit waardoor je het goed begrijpt. Echt een aanrader
Niet het meest spectaculaire casino ooit, maar alles doet wat het moet doen. Bonus werkte zoals beloofd en de slots draaiden soepel. Meer verwacht ik soms niet eens.
Super leuke instructeur. Ik heb hele leuke en goeie lessen gehad. Echt een topper!
Ervaar Betiro Casino als een frisse online speelomgeving met een gevarieerd aanbod aan casinospellen. Vergelijk promoties, bekijk spelsoftware en controleer stortings- en uitbetalingsopties. Schrijf je snel in, speel doelgericht en kies een casino-ervaring die draait om duidelijkheid, gemak en verantwoord spelen.
Van Hallstraat 52-1HG, Amsterdam, Holanda
No ha contestado las opiniones negativas
Majid , beste rij instructeur die je kan wensen ! Ook als je onzeker bent of chaotisch hij zorgt voor bepaalde rust en ondertussen kan je ook zeker met hem lachen.
Majid hartstikke bedankt !
Heel goed ervaring met Instructeur gehad! Rustig Legt die alles goed uit!
Binnen 2,5 maand mijn rijbewijs in 1 keer gehaald dankzij Majid. Super fijne rijinstructeur met genoeg geduld. Super bedankt!
Majid geeft goede uitleg op een manier hoe iedereen het kan begrijpen begeleid je goed naar het examen en laat je in 1x slagen
Majid is echt een top instructeur. Lette goed op en gaf duidelijke tips. Erg fijne manier van uitleggen en paste het tempo goed aan. Hij heeft mij dan ook helemaal ready gemaakt voor het examen. En in 1 keer geslaagd!! Dankjewel Majid voor de lessen. Zeker een aanrader.
Hele fijne ervaring gehad en in 1 keer geslaagd! Super goede techniek om de wat angstige leerlingen te kunnen helpen met het rijden. Majid is een super goeie rijinstructeur, kijkt goed met je mee en met wat je nodig hebt en geeft je net ff dat zetje dat je nodig hebt om ervoor te kunnen gaan. Al met al, zeer aan te raden als jij de meeste kans wil om in 1 keer te slagen!
Majid is een hele fijne instructeur. Hij bleef altijd rustig ondanks dat ik aan het stressen was. Hij heeft mij goed ready gemaakt voor mijn examen en heb het in 1x gehaald. Zeker aan te raden bij hem te lessen.
In één keer mijn rijbewijs gehaald met een spoedcursus met Majid als instructeur. Ik vond het hartstikke fijn hoe de lessen te werk gingen. Ik werd altijd met respect behandeld en wanneer ik een fout maakte, kreeg ik goede hulp en uitleg.
Hele fijne ervaring 10/10
Top leraar, ontzettend goed les gegeven ziet precies hoe en wat en routes zijn perfect gecalculeerd
Leuke instructeur neemt de tijd voor je en is duidelijk. Ook is het altijd erg gezellig en goede hulp is aanwezig. Al met al een goede rijschool zeker een aanrader
Maijd is een hele fijne rijinstructeur. Hij heeft mij weer vertrouwen gegeven achter het stuur. Na de hoop opgeven te hebben is het hem gelukt om die weer terug te krijgen.
Super fijne rijschool! Fijne werkwijze. Top begeleiding met faal angst en ADHD. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden mits je een super gezellige en fijne rij instructeur wilt! Toppertje
Met dank aan Majid mijn praktijkexamen in 1x kunnen halen. Door zijn fijne communicatie en zeer professionele houding/leerstijl was de tijd samen tijdens de rijlessen zeer prettig en nuttig!
Zeer ervaren instructeur weet precies wat je nodig hebt om te slagen. Helpt je er goed bij zo in 1 keer geslaagd zeker een aanrader.
Hele fijne rijschool! Instructeur Majid was elke les heel geduldig, aardig en heeft leuke humor! In een keer geslaagd, aanrader voor iedereen!!!
Super goede en gezellige rijinstructeur !!!
Echt een top rijschool en een hele vriendelijke maar duidelijke instructeur
En in een keer geslaagd helemaal super
Top instructeur!
Legt alles goed en zo vaak als nodig is uit.
Goede instructuur legt alles heel goed uit, als je iets niet snapt legt hij het uit ook al is het de 100ste keer
Dankjewel Majid!
Más información sobre otros tipos de reseñas.