Helt igennem rart menneske at få sin hjælp til at få købt og installeret en varmepumpe af. Meget flittig, professionel og arbejdsom. Vil helt klart bruge din varmepumpeservice igen både i mi... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
God og hurtig service. Thomas tog sig tiden til uddybe mine spørgsmål, og var yderst fleksibel med hvornår han kunne komme og montere min varmepumpe - som jeg desuden købte igennem ham. Varmepumpen... Ver más
Utrolig venlig gut som er meget flexibel, men kunne dog ikke af 3 omgange finde fejlen på varmepumpen og måtte henvise mig til en anden. kunne god have tænkt mig info om at han ikke havde styr på pu... Ver más
Super service fra Thomas :) holder aftaler og tid. Så generelt bare fantastisk service ville klart anbefale ham til andre. Og ville helt sikkert bruge ham igen 5 stjerner herfra 😃👍🏻
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Varme anbefalinger herfra
Meget flittig, professionel og arbejdsom.
Vil helt klart bruge din varmepumpeservice igen både i mit privat regime men også anbefale firmaet videre blandt mine kunder. Tusinde tak Thomas for at hjælpe os med at få varme på vores kontor.
Direktør og indehaver
Thomas Barker
Kviktagservice ApS
Utrolig venlig gut som er meget…
kunne god have tænkt mig info om at han ikke havde styr på pumpen før han gik igang med 2 og 3 gang.
Dejlig udført arbejde og alt er i…
Dejlig udført arbejde og alt er i skønneste orden
Aftalerne blev overholdt og jobbet er…
Aftalerne blev overholdt og jobbet er veludført
Super fin oplevelse og service
Thomas var meget grundig til at spørge ind til opgaven og jeg er super tilfreds med opsætning og instruktion af varmepumpen 😃
God og hurtig service
Varmepumpen varmer hurtigt huset op. Og det bedste er næsten at jeg kan tænde den fra min mobil inden jeg kommer ud til huset.
Prisen var konkurrencedygtig.
Utrolig god og kompetent service
Servicen var i top
Servicen var i top , ringet fredag morgen og han stod her kl 15 med de reservedele der skulle bruges , til vores luft til vand
Supergod og hurtig service
Supergod og hurtig service
Thomas kunne komme meget hurtigt, og kunne berolige os med, at vi bare skulle have foretaget et helt almindeligt serviceeftersyn, der var ingen problemer med hverken kompressor eller utætte slanger.😊⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Service af varmepumpe
God service i følge aftale
Ingen ekstra regning for at bo på en ikke brofast ø
Kan varmt anbefale dem
Grundig service og god forklaring på…
Grundig service og god forklaring på mine spørgsmål.
Min bedste anbefaling.
Det var dejligt at få den service og…
Det var dejligt at få den service og forklaring på hvad man skulle gøre da jeg var helt ny i brug af varmepude rigtig god service
Som altid professionel og positiv-…
Som altid professionel og positiv- herligt!!!!🥳
Fin og hurtig service
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.