La empresa ha respondido
Jeg kan helt sikkert anbefale Din el-ekspert. Jeg har fået monteret gangbelysning med korrespondance, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Mads er fagligt dygtig, og jeg var tryg ved hans rådg... Ver más
Mads er en yderst kompetent, engageret, strukturet og sympatisk elektriker. Mødte 15 min. før aftalt tid og brugte en time mindre end estimeret - og arbejdet professionelt udført. Vi kan varmt anbef... Ver más
La empresa ha respondido
Mads fra Din El-ekspert vil gøre sit allerbedste for at man som kunde får det resultat, man ønsker sig. Han er professionel og serviceminded. Samtidig har han en stor viden inden for faget og det han... Ver más
Jeg sætter en stor ære i at være en elektriker som har øje for detaljen og har altid fokus på at være fleksibel så jeg passer ind i kundens tidsramme.
Solsortevej 20, 6000, Kolding, Dinamarca
Firmaet må anses som lukket og slukket, eftersom de ikke har besvaret mail, fremsendt den 12.10.25, med 2 efterfølgende rykkere og en yderligere henvendelse på deres hjemmesides kontaktformular.
Det er en skam, da ejeren er/var en flink fyr.
Super service og absolut fair priser...

Respuesta de Din El-ekspert ApS
Rigtig god kundeservice, høflig, hjælpsom og god til at forklare hvad han laver, og skal lave.
Altid smilende og imødekommende. Hurtig respons, kort ventetid

Respuesta de Din El-ekspert ApS
Hurtig udrykning - grundig & kompetent - og tilmed utrolig venlig.

Respuesta de Din El-ekspert ApS
Mads har været en kæmpe hjælp og var god til at forklare det hele! Klart pengene værd. God, og hurtig service.

Respuesta de Din El-ekspert ApS
Fik installeret en ladeboks til el-bil. Havde selv indkøbt boksen. Godt tilbud på installation, der var udført på under 3 timer. Super professionelt arbejde. God instruktion. Flot æstetisk resultat. Kan varmt anbefales.

Respuesta de Din El-ekspert ApS
Vi kan varmt anbefale Mads.

Respuesta de Din El-ekspert ApS
Kom indenfor en halv time af at blive ringet til -fandt fejlen og løste den inden for en time

Respuesta de Din El-ekspert ApS
Kommer som aftalt, dygtig, kundeminded - jeg kan kun give Mads de bedste anbefalinger…

Respuesta de Din El-ekspert ApS
Mads kommer altid til aftalt tid og udfører super fint arbejde. Et meget behageligt menneske :) Kan varmt anbefales :)

Respuesta de Din El-ekspert ApS
Super service. Ikke så meget fis og ballade. Vi løb det hele igennem og Mads fixede problemet. Klar anbefaling herfra😊👍🏼 Jacob - Kolding

Respuesta de Din El-ekspert ApS
Fremragende service. Tilsluttede hurtigt vaskemaskine og tjekkede om det virkede, før han smuttede. Hjalp med at kontakte håndværker, da det viste sig, at vandhanen ikke kunne åbnes. Kan anbefale.

Respuesta de Din El-ekspert ApS
Super kompetent, venlig og god til at komme med løsninger på opgaven. Der var kvalitet hele vejen igennem.
Ekstra point for at springe til ifm. hasteopgave, der skulle laves.

Behagelig og professionel service
Nede på jorden og kortene på bordet uden der bliver pakket noget ind.

Respuesta de Din El-ekspert ApS
Ved kontakt til din El-Ekspert blev de nyindkøbte maskiner tilsluttet meget hurtigt. Ingen ventetid - og gode fif i forbindelse med tilslutningen.

Respuesta de Din El-ekspert ApS
Super god service. Inddrager kunden i opgaven/problemet. Lyttende og giver værdifulde råd og vejledning. Bliver til problemet er løst. Tillidsfuld ung mand med masser af erfaring kan kun anbefales.

Respuesta de Din El-ekspert ApS
Hurtig ekspedition fra bestilling og til arbejdet var udført. Veludført arbejde.

Respuesta de Din El-ekspert ApS
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.