Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We had to change the arrival time of our booking and the issue was quickly taken care of by Emilie. We appreciated it a lot and we can only give our best recommendations in general to this site. We've... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har fået en helt enestående hjælp og service af Ditte . Vi havde fået booket en forkert dato - som hun med stor hjælp og velvillighed med kort varsel ændrede til en ny dato. Service af høj kvalitet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har fået en helt unik hjælp og assistance af Ditte hos madbillet.dk til at få 2 billetter til at blive ændret til 3 til Dingne Week fredag den 13. februar. Stor tak til Ditte for bistand og hurtig r... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I always take advantage of Dining Week offers, and I normally ensure there's no scheduling conflicts, but I just had to change a booking. I sent an email to Dining Week, and Emilie quickly jumped on... Ver más

Información sobre la empresa

1. Festival
  2. Restaurante

Escrito por la empresa

Dining Week er Nordens største restaurantfestival, der afholdes hvert år i uge 7 og uge 42. Konceptet er helt enkelt. I løbet af 10 dage serverer udvalgte restauranter en menu til en fast særpris med enten 3 retter, 5 serveringer eller en tastingmenu. Når billetsalget åbner, kan du se alle restauranternes menu og nemt og hurtigt købe dine billetter. Du skal blot vælge restaurant, hvornår du vil spise og hvor mange I bliver - og så selvfølgelig møde op på dagen! Som gæst til Dining Week får du meget mere end blot en middag til en god pris. Du bliver en del af en særlig stemning, hvor madentusiaster sammen oplever nye restauranter, nyder den gode service og deler fantastiske oplevelser med venner, familie og dem, de holder af.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig og god service

Super hurtig og god service. Jeg havde begået en fejl, da jeg købte billetter til Dining Week, og havde booket forkert dato. Selv om det var min fejl-40 så hjalp den meget venlig og super serviceminded Anne-Sofie fra Dining Weekend /Madbilleten.dk ( ren 6 Stars service 👍)så mine billetter blev ændret til korrekt dato. Kan se nogen her skriver om dårlige oplevelser på divs. spisesteder eller restauranter der lukker ned dagen inde man kommer. Det forstår jeg ikke helt da det er jo spisesteder eller den pågældende restaurant man skal gå til og ikke Dining Weekend da de står jo ikke for den del, udelukkende formidlingen / salg af billetterne. Har flere gange brugt Dining Weekend og altid top iorden også alle restauranter som har besøgt.

11 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Quick response and very helpful

I mistakenly reserved the wrong date and wrote an email asking if it could be changed.
Within 20 minutes the issue was solved and the correct date was reserved instead.
Very kind and helpful response.

11 de octubre de 2024

FANTASTISK god kundeservice

FANTASTISK god kundeservice! Jeg havde ved en fejl bestilt billetter til den forkerte dag, men heldigvis kunne deres søde service medarbejder, Anne-Sofie, hjælpe mig med at få det ændret 🥰

8 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde booket en forkert dato

Jeg havde booket en forkert dato - opdagede det indenfor 10 min efter jeg havde booket. Skrev straks til Madbillet om min fejl. Dagen efter modtager jeg en mail at de har rettet MIN fejl. Tak Anne-Sofie.
Mega god kundeservice !!!!

7 de octubre de 2024

God og hurtig kundeservice

En stor tak til dining week og først og fremmest Anne-Sofie for en rigtig hurtig og behagelig måde at løse et problem med en fejl bestilling på.

27 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

I love Dining Week and customer service is amazing!

The customer service of dining week is great.
have used dining week since the first time. I always inform my friends about Dining Week because I think it is a great opportunity to taste restaurants that usually are closed or that you would not book scared by the price range.
On top of a fantastic selection of restaurants, the customer service is amazing. I had to change my reservation to allow 1 extra person (my mum) and Anne- Sofie was so efficient, fast and nice to help me out.
Please continue like this Dining Week!

24 de septiembre de 2024

Fantastisk god service

Jeg fik udfordringer med min booking, fordi 3 personer i selskabet på 8 helt uforudset ikke kunne deltage på dagen. Jeg henvendte mig til Dining Week, og i løbet af ingen tid havde Anne-Sofie ændret billetterne til den dato, jeg ønskede, og hvor alle kunne deltage.
Fantastisk god service! ❤️

14 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

I had by mistake booked a table at…

I had by mistake booked a table at wrong date 😳 - was very worried if it would be possible to change the booking to correct date- but turned out all my worries were not needed at all 😀
Nicoline helped me out’fast lane’. Great!

12 de febrero de 2024

Always happy to help :-)

Meget imødekommende service.

Meget imødekommende service.
Jeg havde brug for flere billetter på samme tidspunkt og det klarede kundeservice på ingen tid.

8 de febrero de 2024

Respuesta de Dining Week

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice. På gensyn til næste Dining Week :-)

Tak til Anne-Sofie på diningweek

Tak til Anne-Sofie på dining week/madbillet!
I flere år har jeg brugt dining week til at søge nye spisesteder.Helt perfekt!
I år er ingen undtagelse.
Jeg fik dog tastet en forkert dato ved bestilling en sen aften og skrev med det samme til dining week. Da jeg vågnede næste morgen lå den sødeste mail fra Anne-Sofie om at ‘det kan ske for enhver’ og at hun havde rykket billetten. Tak for god service!

9 de febrero de 2024

Respuesta de Dining Week

Dejligt at høre, at du kan lide vores koncept :-) Vi er altid glade for at hjælpe jer!

Amazing service

Amazing service. I was able to change my booking without problem. Thanks to Anne-Sofie

9 de febrero de 2024

Respuesta de Dining Week

Our pleasure - see you next time!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.