Blev udført som aftalt og bilen har fået en ny duft/lugt af undervognen dette skulle forsvinde igen efter et stykke tid så alt godt. Der forligger foto dokumentation af arbejdet og alt er iorden. Har... Ver más
La empresa ha respondido
God info inden vognen skulle behandles og en flot video af behandlingen. Pæn og rengjort ved afhentning og en god behandling på kontoret ved afregning. Kan kun anbefale at få sin bil behandlet på d... Ver más
La empresa ha respondido
Fik min VW ID. Buzz behandlet hos Dinitrol i Herning – super oplevelse! Rasmus leverer top service og virkelig flot arbejde. Kan klart anbefales 👍
La empresa ha respondido
Vores forrige bil blev undervognsbehandlet samme sted (Kirstinehøj Amager) og var meget tilfreds med forløbet, så var ikke i tvivl da vi skulle det samme med vores helt nye Skoda Elroq. Som sidst fo... Ver más
La empresa ha respondido
Dinitrol har på verdensplan mere end 70 års erfaring inden for rustbeskyttelse. Vi er Danmarks største udbyder af undervognsbehandling med centre fordelt over hele landet. Vi arbejder hele tiden på at gøre VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE endnu bedre! På den måde kan vi altid sikre den bedste kvalitet. Hos Dinitrol er kvalitet og service afgørende for en ordentlig rustbeskyttelse – og vores kunders tilfredshed.
Escrito por la empresa

Vi giver den bedste garanti på markedet og sørger for du altid er tilfreds som kunde.

Ha contestado el 57% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dinitrol Center Gentofte var meget imødekommende og hurtige til at hjælpe. En god oplevelse og god service.
bedste service i hele kongeriet, ihvertfal på Sjælland 8 flotte stjerner
Super nemt og få en tid i Ringsted.
Professionel og rigtig god betjening, vi er meget tilfredse. Vores varmeste anbefalinger.
Flot rengjordt i kanter og nyvasket, stod skinnene ren.
Kurt Olsen
Sofievej
Stege.
Overholdelse af aftaler
Virksomheden er nu også en del af automester.
I service kan Syn indgå
Det var en god oplysning
Det ser rigtigt ud og bilen var rigtigt fin gjort rent bagefter plus god servis
Man afleverer bilen om morgenen og kan hente den igen om eftermiddagen. Genialt.
Erik
bagsværd
Arbejder udført til tideen og var færdigt næste formidag,
kun en anke de har ikke lånevogme med autoutomatgear.
Go service og behagelig oplevelse

Respuesta de Dinitrol
Det var nemt at booke tid, alle aftaler blev holdt og venligt personale.

Utrolig god service
Man sætter sin bil og næste dag er der besked på din bil er færdig, så får man en forklaring på at man har mulighed for at se hvordan den er blevet behandlet med Dinitrol på din PC

Respuesta de Dinitrol
Har kun godt at sige om Firmaets kundebetjening og om modtagelse og aflevering alt fungerede bare perfekt.

Respuesta de Dinitrol
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.