Directfloor Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een fijne service, snel en professioneel. Vloer is prachtig geworden en dat voor een scherpe prijs. Absoluut een aanrader.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Directfloor heeft een pvc vloer gelegd bij ons en ik kan hun aan iedereen aanraden. Ze hebben een showroom in Almere waar je uit allerlei vloeren kunt kiezen. Van laminaat tot pvc vloeren maa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bijzonder scherpe prijs voor topkwaliteit vloer! In overleg snel gebracht (zelfs in de huiskamer gezet) door heel vriendelijke bezorgers. Zijn meer dan tevreden! 2 keer besteld (de eerste keer voor de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben super tevreden over de service van Directfloor. Elders hadden we een vloer gekocht, maar was last-minute niet meer leverbaar wat ons in stress bracht. De vriendelijke jongens van Directfloor.nl... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de pisos
  2. también en la categoría
  3. Diseñador de interiores
  4. Tienda de azulejos y baldosas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Online laminaat kopen? ✓ Online shop ✓ Snelle Levering 48u ✓ Zondag bezorging ✓ Veilig & snel betalen ✓ Offerte op maat ✓ Legservice ✓ Bijpassende plinten.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

417 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vloer moet nog gelegd worden...

Vloer moet nog gelegd worden.... snel geleverd.... top chauffeur die de vloer zonder klagen op mijn werk heeft afgegeven omdat ik zelf aan het werk was... ben zelf chauffeur, en weet hoe lastig dit is.... dikke 10 voor hem!!! Verder zijn de tegels van de ondervloer wel lichtelijk beschadigd maar vermoed dat het geen probleem is om te leggen!!!

25 de enero de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas.

Website en bezorging echt klasse.Netjes bezorgd tot in de gang.vriendelijk en snel.na 2 dagen al laminaat 45m2 in huis.
Maar helaas het laminaat is echt niet teleggen.xxl laminaat 8mm.maar de korte kanten passen niet goed.Je hoort geen klik waardoor je soms aan de 2 rij bezig bent en bij de 1 ste rij heeft het los gelaten.Wij hebben al veeeel laminaat gelegd maar dit is echt het moeilijkst wat we ooit gelegd hebben en eerlijk hebben we spijt van onze aankoop.We hebben 45m2 gekocht voor de gehele bovenverdieping en hebben er lang voor moeten sparen.Was helaas een miskoop

25 de enero de 2021

Goede keuze

In ons nieuwbouw appartement nu al 2 mensen geholpen met tillen omdat hun vloer bij levering beneden werd gedumpt. Mijn vloer daarentegen werd door de bezorger naar mijn woonkamer op de 10e gebracht. Aardige kerel. Ik ben helemaal tevreden.

23 de enero de 2021
Opinión espontánea

geappt en gebeld

geappt en gebeld, Ik zou met de zorgbonus de vloer betalen, allen je raad het al dat werd pas smiddags overgemaakt. Geen Probleem de volgende dag moesten ze toevallig in dorp hier dichtbij zijn. Ze zouden de vloer in laden en bezorgen. App gestuurd toen ik geld heb overgemaakt. Volgende dag 20 minuten voor bezorgen netjes telefoon we komen eraan. En de vloer is prachtig.

18 de enero de 2021

Goede service.

Eerst netjes proefstukjes laminaat ontvangen.
Na onze bestelling is het snel afgeleverd en binnen neergezet.
Mooie prijs kwaliteit verhouding.

16 de enero de 2021

Vloer besteld vanuit België

Vloer besteld vanuit België . Beste prijs Alles ging vlotjes en correct . Ik kreeg een sms een uur voor de levering met exact tijdstip . De chauffeur was vriendelijk en behulpzaam . Wij zullen Directfloor zeker aanbevelen .

15 de enero de 2021

8 consejos para escribir buenas reseñas.