Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb bij Directnode de Website Builder aangeschaft, maar de ervaring is helaas erg teleurstellend. Wanneer ik probeer te bellen met de klantenservice, wordt er helemaal geen persoon bereikt. Na... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Trage servers, geregeld even offline. Python draait alleen op oude 2.8 versie. We zijn inmiddels bij 3.10. Jammer als je jezelf als Python host aanbiedt. Service request werd traag opgepakt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende hosting! Ik heb eventjes een lijstje hieronder gemaakt van wat ik vind van de hosting. - De servers zijn relatief goedkoop - Er is top support - Gratis pterodactyl installatie -... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige hosting, ik heb hier voor 2 maanden ongeveer gehost en ben zeer tevreden. Nooit downtime gehad of enige lagg. Goede support als er problemen waren rondom mijn server zelf. Ik raad deze host... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de alojamiento web
  2. Proveedor de servicios de email

Escrito por la empresa

DirectNode is een goedkope VPS hosting die hoge kwaliteit servers aanbiedt met sterke DDoS protectie en goede hardware.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Korte lijntjes, snel en deskundig handelen, al met al een aanrader!

Nadat mijn oude hosting providers zichzelf allemaal verkocht hebben ben ik uiteindelijk bij DirectNode terecht gekomen. Dit was de eerste partij die na de overnames wel orde op zaken kon stellen, en binnen een avond mijn infrastructuur weer gereed heeft gemaakt. Korte lijntjes, snel en deskundig handelen, al met al een aanrader!

19 de septiembre de 2023

Beste Justin,

Wat fijn om te horen dat je bij ons terecht bent gekomen! We begrijpen dat het overstappen van hostingproviders soms uitdagend kan zijn. Bedankt voor het aanbevelen, we waarderen het vertrouwen!

Geweldige support!!

Wat een geweldig bedrijf lange tijd veel contact gehad met Valentino wat en topper na veel contact en heen en weer ik ben echt heel tevreden ik kan nu zeggen dat ik een server in een datacenter wie kan dat zeggen? Nou ikke! Hahaaha

5 de agosto de 2023

Beste Jaimy,

Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent! We streven ernaar altijd topkwaliteit te bieden. We zijn trots dat jij nu kunt zeggen: "Ik heb een server in een datacenter!" 😉

goede hulp

erg behulpzaam met alles wat ik wou duidelijk en binnen 2 minuten gereageerd

30 de julio de 2023

Beste Luca,

Bedankt voor je complimenten! We zijn blij dat we je snel en duidelijk hebben kunnen helpen. Als je nog meer vragen hebt, staan we altijd paraat. We waarderen je positieve feedback!

GA ZO DOOR DIRECTNODE

Wat een legend is de eigenaar van Directnode.
Alles word goed geregeld als je 1 vraag hebt word dat meteen beantwoord ik zit ongeveer al bijna een jaar met mijn webhosting en heb recent een colocatie aangeschaft alles word netjes geinstalleerd als er vragen in je hoofd zijn word dat ook netjes beantwoord.

Aanrader

7 de julio de 2023

Goed bedrijf

Je weet dat het een goed bedrijf is als ze je al helpen terwijl je daar geen klant bent, nog geen klant ;p

2 de julio de 2023

Beste Patrik,

Dankjewel voor je positieve woorden! Als je nog meer vragen hebt, laat het ons gerust weten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen als klant!

Probleem met Mail server

Ik had een Probleem met men mail server en het was super snel opgelost ook men domein naam kosteloos kunnen overzetten doe zo veder

Groetjes Keano

26 de junio de 2023

Beste Keano,

Heel erg bedankt voor je beoordeling! We zijn erg blij te horen dat we het probleem succesvol hebben kunnen oplossen.

Erg snelle en goede levering

Erg snelle en goede levering

Na support te vragen voor een klein probleempje waar snel op werk gereageerd goede ervaring mee gehad.

16 de junio de 2023

Beste,

Bedankt voor je waardevolle review! We hopen dat je veel plezier zult beleven aan onze dienst!

Mijn ervaring

Mijn ervaring: Is super ik ben zeer tevreden over deze geweldige hosting bedrijf! Geweldige support als je problemen heb dan nemen ze het heel serieus en dit is toch wat iedereen zoekt en Valentino en zijn collega’s zijn echt topper, Ik heb enkele producten genomen alleen was uiteindelijk niet alles na mijn mening naar wens dus heb ik weer Minecraft server genomen. Buiten alles om gebruiken ze zeer hoog waardige hardware en top kwaliteit.

25 de mayo de 2023

Beste Denny,

Hartelijk bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat alles naar behoren werkt.

♥♥♥♥

Ik ben nu zo'n 8 maanden klant bij DirectNode. Altijd als ik wat hulp nodig had of een vraag had over mijn service kreeg ik meteen antwoord, meestal van Valentino. Ik heb sinds kort een dashboard voor mijn discord bot en Valentino was heel aardig om daar mee te helpen, ik wist namelijk niet welke webhosting/VPS ik zou willen/moeten en welke specs. Valentino wist mij hierbij super goed te helpen. Toen ik eenmaal mijn dienst had ontvangen en mijn dashboard erop zette kwamen er wat errors, het dashboard werkte namelijk niet zoals verwacht en had een boel fouten erin zitten. Valentino heeft zich hier goed in verdiept en heeft mij echt super geholpen en het hele script aangepast en alles voor mij gefixt. Hier ben ik ontzettend blij mee en daarom raad ik DirectNode ook zeker aan. Top Service, Goede Klanten Service, Goede Diensten, Lekker Goedkoop, Snelle Reactie en nog veel meer!

14 de marzo de 2023

Beste,

Fijn om te horen dat alles naar wens is en uiteraard bedankt voor de review!

Geweldige provider!

We zijn nu een half jaar klant bij DirectNode. De VPS Hosting is zeer snel en goedkoop. Ook de klantenservice is uitstekend met altijd een relevant antwoord. al met al een uitstekende partij en een aanrader als je wilt overstappen naar een betrouwbare hosting provider.

5 de marzo de 2023

Beste Herman,

Enorm bedankt voor de review! Leuk om te horen dat alles naar wens is.

Nieuwe klant

Overgestapt naar DirectNode en ontzettend goed geholpen hiermee. Ontzettend tevreden met de service die wordt geboden. De communicatie verloopt soepel en snel.

1 de marzo de 2023

Beste Hakuna,

Fijn om te horen dat de overstap goed is verlopen en uiteraard bedankt voor de positieve review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelste Support en Beste Servers!

Vandaag vragen gehad of ik iets kon op een bepaalde server, gelijk had ik hulp. Server gelijk geinstalleerd en klaargemaakt. DirectNode heeft gewoon de beste en snelste servers en zeker de snelste support.

16 de enero de 2023

Beste Jason,

Fijn om te horen dat alles naar wens is en uiteraard bedankt voor de review!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Trage servers, geen Python

Trage servers, geregeld even offline.

Service request werd traag opgepakt.

9 de enero de 2023

Beste Victor,

Wat vervelend om te horen dat u een slechte ervaring met ons had.

Ondertussen zijn Python versies tot 3.10 mogelijk. We hebben moeten wachten op een reactie van de software die we gebruiken.

Zou u contact met ons willen opnemen? Dan helpen we graag bij het oplossen van uw probleem.

Team DirectNode

Ark server Host

Ze werken hard voor mijn ark server op te zetten. Erg klantvriendelijk!

12 de enero de 2023

Fatsoenlijke hosting.

Er zijn tegenwoordig nog maar weinig partijen die staan voor klantenservice. Bij DirectNode is dit anders, bij al mijn vragen werd er vrijwel direct gereageerd. Ook is mijn website erg snel. Bedankt team DirectNode!

25 de diciembre de 2022

Superhost!!

Deze host is geweldig! Snel bereikbaar en enorm behulpzaam, als het nodig is zelfs buiten de openingstijden, prijs/kwaliteit zijn top!
Valentino is super vriendelijk en geduldig, ik raad deze host dan ook heel erg aan!

7 de noviembre de 2022

Top Hosting

Door mijn eigen slordigheidsfoutje was mijn VPS overgenomen! DirectNode heeft het op zich genomen en mijn vps data helemaal clean overgezet naar een nieuwe server alles werkt weer helemaal top! 100% kwaliteit & support!

29 de octubre de 2022

Kwaliteit!

Zeer betrouwbaar en hele Betrouwbare eigenaar,
alle producten zijn van kwaliteit en erg scherp geprijsd!
kan niks anders zeggen dan een top bedrijf zeker een aanrader als je nog een managed hosting bedrijf zoekt!

19 de octubre de 2022

Hey, bedankt voor je review!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.