Vanaf het eerste contact was ik er van overtuigd dat alles "goed"(perfect) zat ! Ik werd écht geholpen , het onderdeel dat ik nodig had was niet zo gemakkelijk te vinden maar ik werd héél goed geholp... Ver más
Wat een top zaak. Eerder telefonisch contact gehad over gasveren voor de auto van mijn moeder. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik heb de veren zelf even opgehaald en ben daar ook zeer g... Ver más
Ik had een bumper besteld en betaald met afleverkosten maar omdat ik toch in de buurt van Waddinxveen moest zijn dacht ik haal hem wel op . En heb toen gebeld om hem op te halen geen probleem zeer v... Ver más
Weinig meedenkend, consumentenrecht niet toegepast Na 3 weken normaal gebruik waren de nieuw aangeschafte wieldoppen zichtbaar vervormd. Dit heb ik direct gemeld en met foto’s onderbouwd. Het bedri... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Welkom bij DirectParts, uw betrouwbare partner voor originele auto-onderdelen. Ons assortiment omvat een breed scala aan hoogwaardige producten die zijn afgestemd op de behoeften en eisen van onze klanten. U kunt gerust contact met ons opnemen als u nog vragen heeft. Team DirectParts
Ondernemingsweg 4P, 2404HN, Alphen a/d Rijn, Holanda
- +31(0)852007483
- info@directparts.nl
- directparts.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Goede service van Floris en heb mijn…
Goede service van Floris en heb mijn Toyots Corolla achterlicht snel gekregen
goede service!
ik had laatst me achterbumper tegen een paal gereden en had hem binnen een paar dagen en voor een verassende goedkoop bedrag kunnen vervangen na het bellen, wat een top service!
Super goed bedrijf
Super goed bedrijf. Aardig en meedenkende man die floris
Koplamp
Ik had hier een koplamp besteld en het was super snel geleverd echt een top service gehad zeker een aanrader!!!
Snelle en goede service
Via whatsapp contact gehad dat ik op zoek was naar een set koplampen, dit kon geregeld worden en heb deze snel kunnen bestellen en waren ook snel binnen. Helaas mistte er een klein pinnetje waardoor het knipperlicht het niet deed. Deze waren niet los te bestellen en ik had de originele doos met stickers al gerecycled waardoor de leverancier deze ook niet terug kon nemen. Uiteindelijk besloot directparts om een extra koplamp te bestellen, daar een pinnetje uit te halen en deze naar mij toe te sturen. Ja tuurlijk ik had dit liever gelijk als optie gekregen en niet een week en heel wat belletjes en berichtjes later maar het is wel goed opgelost. Daarom 5 sterren
Más información sobre otros tipos de reseñas.