Det er anden gang jeg køber discs os Discs.dk. Begge gange en helt enorm god personlig vejledning over chatten og telefonen med en meget præcis analyse af mine behov. Discene kom også lynhurtigt. Så m... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg er rigtig tilfreds med mine varer og skulle bruge dem til amatørernes DM da mine egne blev væk under træningen, så jeg bestilte dem d.12.august. Desværre landede det først på min posthus d 19, pr... Ver más
La empresa ha respondido
Very quick and efficient customer service. I had a slight issue with a package due to lacking updates in PostNord’s Track and Trace, but I got support right away, and the tone from Kristoffer was... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de deportes
- Tienda de ropa deportiva
- Tienda de artículos para deportes al aire libre
- Tienda de artículos deportivos de colección
- Tienda de vestimenta deportiva
Escrito por la empresa
Danmarks foretrukne disc golf-webshop baseret i København. Vi sælger alt i disc golf discs, tasker og andet tilbehør til frisbee golf. Vores mål er at levere den bedste disc golf webshopping-oplevelse i Danmark med kyndig vejledning og et bredt udvalg af varer til konkurrencedygtige priser.
Información de contacto
Mågevej 85, 4. TV, 2400, København NV, Dinamarca
- +45 31 21 60 15
- info@discs.dk
- discs.dk
Fin service
Jeg oplevede desværre at der gik noget galt hos kureren (Bring), hvilket betød jeg intet hørte om min pakkes status i en uge. Da jeg tog kontakt til Discs, tog de kontakt til Bring og var behjælpelig hele vejen igennem processen. Pakken dukkede op efter et par uger. Det skal Kristoffer dog ikke klandres for, da han med det samme tog kontakt og i sidste instans ville sende nye discs.
God service trods lidt slinger i valsen hos Bring
Super fin hjemmeside
Super fin hjemmeside, kan ikke sætte en finger på noget og et + i min bog, for at kunne vælge i mellem fragt firmaerne.
Godt tilfreds
Godt tilfreds med udvalg og ikke mindst billederne af hver disc. Det er kun leveringstiden som andre gør bedre.
Super god og hurtig service
God præsentation af discene på siden
God præsentation af discene på siden, nemt at aftale en hurtig personlig afhentning. Fin og rar betjening
Hurtig og effektiv levering :-)
Super god service.
Rigtig god købsoplevelse
Hurtig og effektiv handel og levering
Prøvede discgolf for første gang
Prøvede discgolf for første gang. Fine begynderdiscs!!
Vh
Torben
Discs er godt
Fint udvalg af discs der ellers er svære at finde i DK.
Det er rart at du kan se et billede at præcis den disc du køber, så der ikke er forvirring ifht farve.
Hurtig forberedelse af bestilling, mulighed for at få sendt din pakke med GLS.
Kan stærkt anbefales, vil klart handle her igen :)
Hjælpsom og imødekommende!
Kristoffer fra Discs.dk, er altid hjælpsom og imødekommende. Han forhandler discs i top kvalitet!
Helt klar anbefalelsesværdig sted at handle Discgolf discs! 👍🏻
Informativ og hjælpende
Informativ og hjælpende. De går tydeligt op i at give en god service.
Bedste service og mulighed for pick-up
Bedste service og mulighed for pick-up. Kan varmt anbefale
God service!
Super fin service. Smuttede forbi på adressen og fik en snak med Kristoffer og fik købt et par discs der manglede i min taske. Handler helt sikkert hos Kristoffer igen.
Hurtig respons på henvendelse. Hjælpsom, professionel og venlig. Super service!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.