I unfortunately received the wrong discs, not matching what I ordered. This is not my first time shopping with DiscSport, and I have not had this happen from them before. I have also given 5-start rev... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Great service, they did a sneaky upgrade as a basket colour option wasn't available with the included putters. I bought the option that didn't have them, and they included them in the package. Legend... Ver más
Hitta väskan jag letat efter hos er och den kom så snabbt jag önskat. Hann få med mig på min discgolf helg i Karlstad. Skulle vara trevligt om det fanns möjlighet att kunna se priset i sin egen valu... Ver más
Super overskuelig hjemmeside med gode beskrivelser og gode priser. Forsvarlig indpakning og god leveringstid, alt i alt en god oplevelse. Dog kunne det være fedt med en bedre bestillingsmulighed nå... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi forsyner disc golfspillere i Danmark og udlandet med golf discs, rygsække, kurve & tilbehør. Ja, alt i discgolf. Vores fokus er: "Stort udvalg og hurtige leveringer!"
Información de contacto
Skeberga 200, 747 94, Alunda, Suecia
- +46 86 53 28 30
- info@discsport.se
- discsport.dk
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God hjemmeside
God hjemmeside
Hurtig levering
Tingene er i orden 👍
Kan absolut anbefales
Rigtig god service
Rigtig god service, hurtig levering og god kvalitet. Handler her helt sikkert igen.
gode tilbud + hurtig levering
De bedste i branchen og for sporten
De bedste i branchen - uden sammenligning. Udvalg, leveringstid og kundeservice ved henvendelse er i top. Og så støtter de rent faktisk Disc Golf sporten i Danmark - både talentfulde PRO'er og klubber over hele landet.
Billige disc og hurtig levering.
Hurtig hjælp fra Mikael/Discimport.
Hurtig hjælp fra Mikael/Discimport.
Levering to tiden uden problemer.
Lovet rabattkupong
Når jeg var inne på siden deres ble jeg lovet en rabatt kupong hvis jeg meldte meg på nyhetsbrevet deres. Den fikk jeg aldri. Det var skuffende. Ellers har alt vært ok.

Respuesta de discsport.dk
Hurtig leveranse!
Effektiv levering som altid
Godt udvalg
Stort udvalg i discs og andet udstyr.
Der er rigtig god service. Både i den fysiske butik og online kontakt.
Hurtig levering er også et kæmpe plus.
Bedste butik i Danmark som handler med discgolf udstyr
Altid en super behandling man får både på nettet og i butikken.
Man får altid en rigtigt god service.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice og utrolig lette at snakke med
Super service og lækre produkter.
Rask service og pakken ble mottatt raskt
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.