Ventede 1 time på en halvbagt pizza betjent af uforskamment personale. Disotto var SÅ god engang. Kan IKKE anbefales!
Consulta las opiniones de los clientes
Hyggeligt sted, høflig betjening og det absolut lækreste autentiske italienske mad til få penge. Kommer HELT sikkert igen. Disotto fortjener virkelig 5* og man skal skamme sig over at give dårlig rati... Ver más
Måske de lækreste napolitanske pizzaer vi har fået. Blød og lækker skorpe med godt bid. Tiramisuen er den luftigste og serveres i kæmpe portion 🤎 Den vin vi ønskede var udsolgt, så vi blev guidet... Ver más
Vi havde bestilt bord til tre, og selv om vi kom lidt tidligere end forventet blev vi budt venligt indenfor og kunne bestille drikkevarer, herunder lækker italiensk sodavand og iskold fadøl. V... Ver más
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Ventede 1 time på en halvbagt pizza…
Måske de lækreste napolitanske pizzaer…
Tiramisuen er den luftigste og serveres i kæmpe portion 🤎
Den vin vi ønskede var udsolgt, så vi blev guidet til en anden (dyrere og klart bedre) vin uden at skulle betale for differencen.
Venlig betjening med et glimt i øjet og italiensk charme.
Vi vender tilbage!
kvalitet og velsmag i topklasse
Vi bestilte flere slags antipasti til deling, alt kom på bordet stort set samtidigt og var virkelig lækkert.
Vi bestilte to pastaretter, lidt foccacia ved siden af og en pizza til hovedret. Igen lækre retter, og der var rigeligt af dem.
Vi måtte indse at vores maver ikke kunne følge med øjnene, men heldigvis var der mulighed for at kunne få resten med hjem i en doggybag.
Undervejs fik vi også til drikkevarerne samt til at lindre de fyldte maver.
En oplevelse i særklasse, og vi kommer helt sikkert igen.
Grazie mille e a presto :)
Velsmagende mad i rigelige mængder
Velsmagende mad i rigelige mængder. Opmærksom og munter betjening. Dejlig og uhøjtidelig stemning.
Vi kommer bestemt igen.
Italiensk cafeteria stemning
Italiensk cafeteria stemning. Totalt upersonlig og meget lidt serviceminded betjening. Den eneste kontakt der var med en tjener var ved bestilling af og servering af mad og drikkevarer. Ingen kom og spurgte om maden smagte eller om vi manglede noget. Det var umuligt at få øjenkontakt/kontakt med personalet. Under middagen opdager vi en plastik brik på bordet som ingen har fortalt os om. Da vi har ventet på forespørgsel om vi ønsker dessert i meget lang tid, beslutter vi os for at prøve at trykke på plastik brikken, for at se om det har en effekt. En tjener kommer og vi beder om regningen. Kort efter bliver der uden et ord lagt en kortlæser med spørgsmål om at tilføje drikkepenge til beløbet. Det bliver et stort nej tak herfra. Ingen siger farvel til os. Vi kommer ikke tilbage igen. Pizzaen var forresten rimelig, men den manglende service overskygger alt.

Respuesta de Disotto
Lækker mad til rimelige priser
Maden og priserne er bestemt fem stjerner værdigt, vi kunne dog godt have ønsket os en bedre udsugning fra køkkenet :-)
Super god mad til prisen
Super god mad til prisen
Flot betjening. Andrea er meget hurtig og charmerende (håber jeg har stavet navnet korrekt).
Maden er italiensk - sådan rigtigt italiensk og priserne er lave ift restauranter i Roskilde.
Vi kommer snart igen.
Lækker mad i 1. Klasse
Der er i denne uge RO:KOST i Roskilde. Restauranter, der serverer mad fra lokale producenter. Det var fint afstemt i smagen. Vi prøvede både menu med kød og vegetar. Der var hyggelig underholdning. Det gav en dejlig afslappet atmosfære.
Meget lang ventetid på take-away
Meget lang ventetid på take-away, - 10 minutter blev til mere en 30 minutter, hvilket resulterede i at al maden ikke var varm da vi endelig kunne sætte os til bord.
Al respekt for travlhed og knap bemanding, men det forekom en anelse u-organiseret i køkkenet hvor den enkelte bestillinger ikke blev prioriteret ordentligt :-(
En flaske rødvin som plaster på såret, løste ikke den samlede bedømmelse ... det er en ommer
Yderst velfortjent 5/5 til Disotto Ristobar
Var inviteret til fødselsdag med et større selskab på Disotto og hold nu op hvor blev både jeg og resten af selskabet mætte, glade og ikke mindst tilfredse.
Vi fik serveret en uimodståelig lækker 3 retters menu og her må jeg særligt fremhæve den perfekt tilberedte bistecca de Manzo med gorgonzolasauce on the side som kun mama kan lave den.
Udover alt den dejlige mad er jeg også nødt til at rose tjenerne. Der var i alt 4 mindre børn i selskabet og tjenerne formåede at rumme børnene fuldkommen. Der blev både fundet en lille bil, motorcykel, farveblyanter og lavet sjov med de små. På trods af vores besøg på ugens travleste aften (lørdag), så fik børnene lov at være børn og de voksne kunne slappe af og nyde både mad, vin og selskabet uden at føle børnene var i vejen for tjenerne.
Tak for mad og en hyggelig aften.
Yderst velfortjent 5/5 til Disotto Ristobar.
Vi ses snart igen!
Autentisk italiensk.
Dejlig oplevelse på lille, hyggelig restaurant. Danmarks bedste pizzaer. Hold nu op, hvor de smagte godt. Autentisk italiensk mad og professionel og sød betjening. Har før spist hos Disotto og man får altid vel tilberedt og smagfuld mad.
Kommer helt sikkert igen.
Vi havde den dejligste fest hos Disotto
Vi havde den dejligste fest hos Disotto med familie og venner i anledning vores sølvbryllup. Alt var perfekt, - lækker mad, skøn vin og perfekt betjening. Tak for alt - vi kommer igen ❤️
Virkeligt god mad - klar anbefaling herfra
Virkeligt god mad! Super betjening og flot/ren restaurant.
Vi var tre til aftensmad og valgte rigeligt med retter. Alt var veltilberedt, masser af smag og hurtig professionel betjening.
Den ene gæst valgte vine, det faldt i smag vi to andre alkoholfrie drinks, som bestemt kan anbefales.
Alt var perfekt og prisen er meget rimelig.
Vi kommer helt sikkert igen.
En af Roskildes bedste restauranter
En af Roskildes bedste restauranter. Autentisk italiensk mad. Gode priser og virkeligt gode tjenere.
Har været her adskillige gange og det er godt hver gang.
Kan klart anbefales herfra.
Fantastisk mad
Fantastisk mad!
Jeg kommer helt sikkert igen. Og det var rart at være der fordi akustikken var god, man behøver ikke råbe selvom der er mange mennesker.
Fantastisk service med et glimt i øjet
Fantastisk service med et glimt i øjet, ualmindelig god og autentisk mad, fair priser, eneste negative var den høje temperatur i rummet...vi kommer igen og igen...
Gennemført lækkert
Gennemført lækkert - tak for virkelig god mad, vin, kaffe, service - tak
Dårlig betjening og kold mad!
En ellers rigtig hyggelig restaurant, men med virkelig ringe betjening, det virkede som om der var alt for mange gæster i forhold til personale. Vi ventede mere end 1 time på maden, og da den endelig kom var den kold! En venlig, men uengageret betjening....
Hvis alle gæster kommer samtidigt, er det jo dårlig planlægning fra jeres side, samtidig burde i gøre opmærksom på, hvis der er retter i ikke har tid til at lave. I øvrigt fik vi ingen forret, og dessert undlod vi helt at bestille eftersom vi kun havde bordet i 2 timer, så det kunne vi nå med den betjening!

Autentisk italiensk perle
Hvis du mangler en autentisk italiensk restaurant, så er det altså her du finder, ikke bare Roskildes bedste, men altså en af landets bedste restauranter.
Lige fra deres napolitanske pizza til deres ragout bolognese, smager fantastisk.
Er ked af at høre folk give dårlige anmeldelser fordi, man ikke har sat sig ind i, hvad man går ind til... Man klager jo heller ikke over at en deep-pan-pizza har for tyk bund, bare fordi man tror at den er lavet i en dyb gryde!?
Du får altid en god betjening, og ja, der kan være travlt, men tag det som et godt tegn for det betyder jo at stedet er populært, hvilket jo er fantastisk for et lille, privatejet familieforetagende.
Utallige af besøg her fra, senest igår, og hver gang til 5 stjerner!
En rigtig dårlig oplevelse
Er lige kommet hjem fra en aften på denne restaurant. 4,5 stjerner?? Det forstår vi absolut ikke. Deres pizza er ubagt - meget ubehageligt at få en klump dej i munden. Sovsen til den bøf min søn fik var uspiselig og kartoflerne var rå. Vi ventede og ventede og ventede. Der gik så lang tid fra bestilling til levering. Vinen blev ikke serveret i en køler, så den var varm meget hurtigt. Det var så meget røg i køkkenet at det sved i øjnene og vores tøj lugter vildt at af røg. Der var så meget hvidløg i forretten at det nærmest var uspiseligt. Desværre en rigtig dårlig oplevelse og helt sikkert ikke et sted vi kommer igen.
Svar på besvarelse:
Hvis jeres personale havde tid til at tale med gæsterne, ja så var det ikke nødvendigt at falde til tasterne.
Ydermere kan jeg læse her, at i har haft udfordringer med udsugningen siden februar. Måske en god idé, at få den lavet.
Hilsen
Keyboardkrigeren

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.