Jeg fik et A-skilt med nogle mindre fejl og sendte et par billeder med beskrivelse til Displaylager.dk. Super god oplevelse med hurtig reaktion, kommunikation og ikke mindst, en ny vare blev med det... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ringede til jer tirsdag over middag og fik bekræftet at I kunne levere den vare som jeg manglede hurtigt. Jeg bestilte varerne om eftermiddagen og i dag to dage senere blev det leveret med GLS. Sup... Ver más
Havde et leveringsproblem. Skylden skyldes dog bare lidt it-bøvl 1 efter henvendelse om manglende pakke blev jeg kontaktet og problem løst og fik endda en forklaring på hvorfor der var problemer... Ver más
Hurtig levering men dårlig transportør. GLS kunne ikke finde ind til vores klinikadresse (vi har et stort A skilt stående ude på gaden på 180cm i højden, så det er også nemt at overse) og valgte at gå... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Displaylager.dk
Escrito por la empresa
Displaylager Support:
www.displaylager.dkGratis levering
Køb for over 800 ekskl. moms og vi leverer din ordre gratis. Ingen ekstra gebyrer eller omkostninger for dig.
Gode priser
Vi bestræber os på at have varerne på lager og kunne levere den vare du ønsker samt at kunne tilbyde markedets bedste pris. dette uanset om du skal bruge 1 stk. eller rigtigt mange.
Dag til dag levering
Bestil inden 14.00 og vi leverer næste hverdag hos dig.
Prisgaranti
Vi giver dig prisgaranti på alle de varer du ser på vores hjemmeside. Finder du varen billigere et andet sted og kan du dokumentere dette så giver vi dig yderligere 2% rabat på varen. På den måde at du som kunde ALTID sikret at du får til billigst mulige pris.
Displaylager.dk
Danmarks førende leverandør inden for:
✔ Displays
Lynhurtig fragt
Dag-til-dag levering

Información de contacto
Solbakken 22, 6500, Vojens, Dinamarca
- +45 70209096
- salg@displaylager.dk
- displaylager.dk
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God og hurtig service
Super firma
Meget fin firma og især betjeningen af kundeservice er super - effektiv og meget venlig😀
Levering og indpakning til UG
Levering under et døgn efter ordren var langt i kurven og indpakningen under fragten til UG
Bestilling efter kl 12 leveret 20 timer…
Bestilling efter kl 12 leveret 20 timer senere 😃
Hurtig levering, super service
Super god service. God kvalitet på produkter og hurtig levering dag til dag på lagervarer !
Kan absolut anbefales !
Meget hurtig og sikker levering
Omhyggelig indpakning
Modtog varerne i dag. De var omhyggeligt pakket og kvaliteten var bedre, end jeg forventede til prisen.
Perfekt emballage
Perfekt emballage, kunne ikke blive pakket mere professionelt, og hurtigt levering
Super informative omkring levering
Fine produkter og lynhurtig levering 😊
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.