Ditboligbyg Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

DitBoligByg er for dig som gerne selv vil bygge, spare penge på håndværkerregningen og lære noget nyt om byggefaget. Vi hjælper dig med dit byggeprojekt fra start til slut - men det er dig som bygger.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Nyt anneks - selvbyg.

Jeg fik hjælp af DitBoligByg til at få tegnet et anneks på 10 m2. Jeg er ikke uddannet tømrer, men har skruet hænderne godt på og ville gerne spare penge i stedet for at få et firma til at bygge det for mig. Da jeg skulle selv stå for det, havde jeg brug for at få min drømme ned på en tegning og omformet til konkrete målfaste tegninger.
Mine kriterier var, at jeg ville gerne lave det i kvalitetsmaterialer og så havde jeg et par designløsninger i tankerne, som skulle adskille mit anneks fra en standard løsning. Efter det første møde, fik jeg indtrykket af en meget professionel tilgang til tingene, og efter en god dialog, fik jeg det fuldstændig som jeg ville have!
Alle materialerne blev undervejs leveret efter aftale med DitBoligByg i et passende tempo som passede til min arbejdsindsats, og samtidig lå det ikke og fyldte op i min indkørsel. Det eneste jeg har tilkøbt har været en elektriker til belysning.
Samarbejdet har hele vejen været helt perfekt og givet mig mod på at kaste mig ud i nye projekter!
Jeg kunne ikke have lavet mit anneks uden den hjælp jeg har fået og de detaljerede tegninger som jeg har fået. Og så har jeg oven i købet sparet penge samt fået en kæmpe selvtillid ift. mine "håndværker-evner", fordi jeg har lavet det hele selv.
En stor anbefaling af DitBoligByg herfra!

18 de abril de 2026

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Det var faktisk skægt selv at prøve at bygge. God kommunikation hele vejen igennem. Aftaler er blevet overholdt og kvalitet er i orden! Man bliver godt vejledt trin for trin, så selv jeg, som langt fra er håndværker kunne komme i mål med en terrasse med god finish til en overkommelig pose penge. Kan anbefales.

22 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis du gerne vil bygge selv, uden at risikere dit ægteskab :)

Klasse hånd-i-hånd-koncept!! Dit Boligbyg gjorde det muligt for os at realisere en årelang drøm om at gøre noget ved vores hus selv uden en kæmpe udskrivning. De leverede tegninger og kompetent byggevejledning formidlet på en måde, så vi som almindelige mennesker følte os godt rustet til at gå igang selv, og gav i tillæg gode råd omkring alt fra fremgangsmåde til materialevalg. Som noget af det vigtigste i forhold til vores projekt, var helt sikkert hjælpen til valg af de helt rigtige materialer for lige netop vores projekt, da de mange valgmuligheder ville have været totalt uoverskuelige for os. Da vi har haft tidligere gør-det-selv-projekter der er standet på baggrund af manglende tidsstyrring, var det for os en uvurderlig bonus, at der med i planlægningen er nogle overskuelige delmål, så man ikke taber pusten og går i stå halvvejs.

9 de marzo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Skuffende oplevelse.

Skuffende oplevelse.
Tager kontakt til dem, da de reklamere med kunde i fokus, spar X antal kr osv osv.

Måtte kontakte dem et par gange, for at få skub i det, det tog dem over 3 uger at sende et tilbud, blot for at se en pris forskel på over 130.000,-kr end det dyreste tilbud jeg havde liggende.

Så har jeg svært ved og se, hvor henne jeg ville spare? Samt hvor henne er jeg i fokus her?
Udover de vil tjene en god sjat penge hos mig.

Jeg har svært ved og anbefale dem, har ikke rigtig noget godt at sige, de har ikke lavet noget for mig, de kommer heller ikke til det.

Så stjerner her, er baseret på dårlig kommunikation, lang respons tid, kunde ikke i fokus, for dyrt tilbud - der ikke holder stik med deres reklame

4 de marzo de 2026

Hej Kim

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du har haft en skuffende oplevelse.

Vi beklager, at der gik længere tid end forventet, før du modtog et tilbud fra os. Vi har haft en travl periode, men vi forstår godt, at ventetid kan være frustrerende.

Ud fra din anmeldelse kan det dog lyde som om, der er opstået en misforståelse omkring vores koncept. Hos DitBoligByg ligger den største besparelse typisk i, at vores kunder selv står for byggeriet – med hjælp fra vores 3D-tegninger, materialelister og vejledning. Det er netop her, mange kan spare et større beløb sammenlignet med en traditionel løsning.

Det tilbud du modtog fra os var derimod baseret på, at vi skulle stå for hele udførelsen af projektet. I sådanne tilfælde kan prisen naturligvis variere meget afhængigt af projektets indhold, materialevalg og de forudsætninger der ligger til grund for beregningen.

Vi tager din feedback omkring både kommunikation og forløb til os, da vi altid ønsker at forbedre oplevelsen for vores kunder.

Hvis du har lyst til at tage dialogen igen eller høre mere om, hvordan vores selvbyg-koncept fungerer i praksis, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik hjælp til opsætning af gerekter

Fik hjælp til opsætning af gerekter, døre og udhængsbrædder af 2 meget imødekommende og dygtige unge mænd. Vi er meget tilfredse og vil helt sikkert anbefale dem til andre.

27 de agosto de 2025

Hej Bettina

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os.

Det var en fornøjelse at hjælpe jer med opsætningen af gerigter, døre og udhængsbrædder, og vi er rigtig glade for at høre, at I er tilfredse med både arbejdet og samarbejdet.

Tak fordi I vil anbefale os til andre – det sætter vi stor pris på.

Supergod oplevelse

Vi har haft en supergod oplevelse med ditboligbyg og fået kompetent vejledning i vores projekt. De har overholdt aftaler ift. tider og pris. Vi er meget tilfredse.

13 de agosto de 2025

Hej Camilla

Tusind tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på.

Det glæder os meget at høre, at I har haft en supergod oplevelse, og at I har været tilfredse med både vejledningen og forløbet omkring jeres projekt. Vi lægger stor vægt på at overholde vores aftaler, så det betyder meget for os, at det også er sådan, I har oplevet samarbejdet.

Tak fordi I valgte os – og held og lykke med projektet fremadrettet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super oplevelse med Ditboligbyg!

Super oplevelse med Ditboligbyg både garage og sommerhus
Ditboligbyg har hjulpet os med både vores garage og tilbygning på 60 kvadratmeter og med at skifte taget på vores sommerhus og alt i alt har det bare været en virkelig god oplevelse
Garage og tilbygning
Drengene hjalp os hele vejen fra start til slut. De lavede alle byggetegningerne så jeg bare kunne sende det direkte ind til kommunen og det blev godkendt i første forsøg. Super nemt
De havde også et rigtig godt samarbejde med vores entreprenør så vi fik støbt uden problemer. En lille detalje men de foreslog os faktisk at lægge gulvvarmeslanger i et par dage før støbning og det kostede kun cirka 1500 kroner og tog os en enkelt aften men det er virkelig rart at have nu
De tog sig af det svære og så hjalp min partner og jeg til undervejs lidt som deres lærlinge faktisk. Jeg vidste stort set intet om byggeri før vi gik i gang og jeg har lært så meget. Jeg kan nu finde ud af at isolere sætte vindpap og klemlister op skrue forskalling og meget mere. De var gode til at sætte os i gang med opgaver og hvis det blev lidt for meget så tog de bare over
Jeg vedhæfter lige et par billeder af processen det er sjovt at se tilbage på
Tag på sommerhuset
Senere hjalp de os også med at skifte taget på vores sommerhus. Her hjalp vi også til med det vi kunne og det er vi simpelthen så glade for. Vi fik skiftet alt isoleringen og lagt ekstra ovenpå og det kan virkelig mærkes nu!

17 de julio de 2025

Hej Lenette

Tusind tak for din virkelig flotte og grundige anmeldelse, det betyder rigtig meget for os, at du har taget dig tid til at dele jeres oplevelse.

Det har været en fornøjelse at være med på jeres projekter, både med garage, tilbygningen og senere taget på sommerhuset. Vi er især glade for at høre, at I har haft en god oplevelse med processen hele vejen fra tegninger og myndighedsgodkendelse til selve byggeriet.

Det er netop sådan et samarbejde, vi gerne vil skabe, hvor vi hjælper med det tekniske og det svære, samtidig med at man som bygherre selv kan være med i det omfang, man har lyst til. Og det lyder til, at I virkelig har taget udfordringen til jer undervejs 👏

Hvor er det også fedt at høre, at I kan mærke forskellen efter arbejdet på sommerhuset, det er altid det bedste resultat.

Tak igen for tilliden til os og for de pæne ord. Vi ønsker jer rigtig meget glæde af både garage, tilbygning og sommerhus fremover.

Wow✔️👌

Wow, endelig en pligtopfyldende og prof. Tømrer💪
Skulle have lavet lidt små opgaver og her oplevede jeg kyndig vejledning, opfølgning, effektivt udført arbejde og tider der blev overholdt som aftalt.
✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️👌

28 de marzo de 2025

Hej Allan

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det betyder rigtig meget for os.

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både vejledning, opfølgning og selve arbejdet. Vi lægger stor vægt på at overholde vores aftaler og levere et ordentligt stykke arbejde, så det er dejligt at høre, at det også er sådan, du har oplevet samarbejdet.

Tak fordi du valgte os til opgaven.

Super effektivt

Super effektivt – holdt, hvad de lovede. Blev færdige på én dag med opbygning af en skillevæg med akustikpaneler. Super høflig ung mand og gode samtaler undervejs.”

21 de marzo de 2025

Hej Mohammed,

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både arbejdet og forløbet. Det var en fornøjelse at hjælpe med opbygningen af skillevæggen med akustikpaneler, og vi er glade for, at du oplevede både effektivt arbejde og en god dialog undervejs.

Tak fordi du valgte os til opgaven.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt håndværk med sans for detaljer

Godt håndværk med sans for detaljer. God service, flinke og imødekommende.

19 de diciembre de 2024

Hej Anette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både håndværket og servicen. Vi lægger stor vægt på detaljerne og en god dialog med vores kunder, så det betyder meget for os, at det også er sådan, du har oplevet samarbejdet.

Tak fordi du valgte os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ditboligbyg hjælp til at bygge træterrasse

Mig og min kæreste valgte ditboligbyg til at hjælpe os med at bygge vores +60 kvd terrasse. Til det skal det siges ingen af os er ferm med værktøj, men vi ønsker at blive bedre :)

Vi ønskede at finde en løsning hvor vi selv kunne være med i processen, fra valg af materialer, samt være med til at bygge den.

ditboligbyg Guide os igennem hele processen ifh. Til valg af materialer, indkøb og hjælp under de vigtigste faser, så som at kile terrassen op, afsættelse af terrassebrædder med skru skruer, samt design af gelænder m.m

Efter kort snak med dem under de kristiske faser, kunne vi selv færdiggøre det og hvis der var det mindste, var de kun et opkald væk :)

Jeg kan varmt anbefale ditboligbyg og vi vil bruge dem igen, når vores næste store projekt skal laves :)

8 de julio de 2024

Hej Rasmus,

Tusind tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på.

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med at bygge jeres terrasse, og vi er glade for at høre, at I har haft en god oplevelse med at være med i processen og lære undervejs. Netop det samarbejde, hvor man selv kan være med og samtidig få vejledning på de kritiske faser, er noget vi rigtig gerne vil tilbyde vores kunder.

Det er dejligt at høre, at I føler jer trygge med at fortsætte selv og samtidig har haft os et opkald væk, hvis der var behov for hjælp.

Vi glæder os til at hjælpe jer med jeres næste store projekt!

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.